Nothingman Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Evo napravio sam huntera da probam odigrao 15 lvl-a na brzinu i stvrano sad kida. I ti to skonto vec na lvl 15 da hunter kida Sa ovim sam cudo napravio ubio sam 3 lvl 15 moba odjednom (uz moj profi skill naravno :P) Hunter je i pre patcha relativno jednostavno izlazio na kraj sa tri monstera ~svog levela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 pa pre patcha bi trebao da si sevao hunte no frke.. i sad mozes ako nabacis opremu... mozes i maga da sevas, osim ako ovaj neodigra bez greske a onda nemas sanse skoro ni da ga udaris, ma mozes i druida isto kao i maga ... naravno pricamo ako imas dobru opremu ← Pre 1.7 sam sa cepao huntere otprilike 60% - 40% u moju korist ... sad je to obrnuto ;p Inace sto se opreme tice tu imam veoma dobru ( 6/8 might ... unstopable force/Arcanite reaper ) pa opet gubim ... ali ovog puta i od beastmastera koji je ranije bio smejurija. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 trip je u tome sto nisam nikada ranije igrao huntera.Ako je tada kidao sada kida jos bolje.Presao sam pola darkshore-a pet puta brze nego kao rogue ili warrior.Dosta se ljudi ranije zalilo da zivotinja nije bas toliko korisna.Sada kada mu naguras resistance moze da prezivi duze u instancama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 0/20/31 FTW for MC ofc ^^ Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 0/20/31 FTW for MC ofc ^^ ← Mislim da 99% ljudi danas koristi taj build Ja jos nista nisam menjao: 12/39/0, jebat ga svidja mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 @coll brate ili su tvoji hunteri 1337 ili su moji warriori takvi.... znaci gledam duele svaki dan (aj da kazes da warr ima malu prednost u duelu) i deru warriori bas... cak gledam i u AB kad se negde nadje 1 na 1.... a to za might.. jbg nisam igrao sa warriorom preko lvl 57 pa neznam kolko je za pvp dobar might... mozda nije pa mozes da nabacis neku pvp opremu, u svakom slucaju warr koji ima opremu za pvp kad udari svi drugi vriste.. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) pa jedino sto su unistili kod huntera a to mi se bas nesvidja je spirit bound ono pre je super bilo da te svakim udarcem hiluje po 30 a sada kao na svakih 10s ti daje 1% health-a sranje malo su unistili beast stablo ali su zato ostala stabla pomoljsala pa ko jebe pet-a (a taman sam hteo da nabavim broken tooth-a ) a ako je istina da ce da huntera modifikuju mislim da cu da im se nacestitam pa shamana bi mogli malo jebote dobio je da moze vise puta da ti bacio ono da ti skine armor i sta da radis ostanes bez armora i cao Edited September 21, 2005 by SRBIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 hehe evo i ja da se pridruzim koletu koji kaze da je hunt imba posle 1.7 patcha , mogu slobodno da kazem da samo saman moze da ubije huntera ako zna da igra i naravno shadow priest koji topi sve redom :) , svi ostali su smesni do jaja , bar znam kako je meni , jedino saman je zajeban , posto imaju pogani bag sa frost shokom koji je cooldown 6 sec a efekat traje 8 sec tako da sta vise reci o njima , vecina magova mi skine 500 hp od mojih 4k hp-a , rogue pada na trap stalno i uvek umre a da mi ne pridje sto se tice talenata ja sam izabrao MM 34 and S 17 to je po meni najbolji build (ne moze se bez scater shota i aimed shota) na svu srecu dobio sam epic mac koji izbacuje drakis u ubrs-u koji je bolestan gde je drop rate 0.1 % :) sa nabudzenim talentom savage strikes koji daje 20% sanse da se lupi crit sa raptor strike , lupam oko 800 :) bah Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 hmm, od Drakkisath-a jedini epic mac koji ispada je Blackblade of Shahram, imash dosta bolja plava oruzija za huntera. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 pa ja sam i rekao da je to taj epic mac , koji drugi bi izbacio.... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 pet je sada tako imba , ja ne znam kako sa warlockom da dobijem huntera ... ffs pazite sada : igram sa warlockom tada sam bio u grupi sa 35 lvl hunter ( i ja sam 35 lvl ) i sada , ja sam demo warlock ( sto znachi unapredjeni petovi ) i jebeni njegov lav ima 2200 armora drzi agro kao voidwalker i ima 30 dmp i 1700 hpa , dok moj voidwalker ( koji bi trebao da bude tank ) ima 1800 hpa 1800 armora 10 dps i drzi agor malko bolje od peta sto je smeshno ... i ako tome pride dodamo lvl 40 ( mislim da je frenzi ) dobijesh peta koj besni ne mozesh da ga fearujesh ne mozesh da ga imobilajzujesh ne pravi dmg kao succubus i ( i vishe zbog 15 % kritikal ) ... sta reci ... bruka ... znachi sta mi vredi sto ce da buffuju death coil kada tih 3 sec ni peta ne mogu da pomere :) sta god , ovo je trenutno igra za 2 klase shmana i hunta ... nadam se da ce da buffuju sve ostale :) a pogotovu maga koji vishe nema nikakvu svrhu :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 pa ja sam i rekao da je to taj epic mac , koji drugi bi izbacio.... ← pa ako je taj mac, bash me cudi da ga koristish, mislim moze ,ali ima dosta bolje, npr Barbarous Blade, onaj polearm in AV , , lako moze da se dodje do tih. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 na svu sretju po kastere mali broj hunti ide na beastmaster build...inache BM 31 (ili 36)+ surv ostalo je total pvp pwnage...rake koga vodi beasmaster kad ukljuchi sve talente sazhvatje suknju od 3500hpa za ispod 10 sec...ruhno za gledanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Ma lol @ hunts ... imba do moga ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 mohi ne kapirash...treba da whinujesh kako te hunte pwnuju kako bi ti josh boostovali druida u sledecem patchu...ccc nista ne znash... ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ma shta ima mohi da kuka kad je on pro Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 imba je jedino shaman :) sve ostalo je ok ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 ma smiri se kolldore, ka "srede" sve klase ima izdaju surprise patch u kom ce nerealno da nabudzhe warrove i da oma nakon toga kazhu "e sad vishe ne menjamo nista" =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ma nema shta da budze warove .. samo da povecaju dropove vezane za Sulfuras Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ocu bre beta talent tree ! odmasadaodma http://wowvault.ign.com/View.php?view=Tale...t_id=5&build=b4 Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 pa ne vidim da bi to neshto bilo mnogo bolje .. sem shto bi mogla da se izvede neka kobinacija mozda al mrzi me da to proveravam Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 bio je maude kombo sumanut kada su se mnozhili procenti...bio je onaj jedan zao film sa likom koji krene i izbaci ne znam ni ja koliko iljada damagea za 30 sec =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 pa ne vidim da bi to neshto bilo mnogo bolje .. sem shto bi mogla da se izvede neka kobinacija mozda al mrzi me da to proveravam ← 220% mortal strike, flurry na pocetku fury linije, 5% crit na axe odmah na pocetku ...mjac ;p + super kombinacije sa full fury tree + arms, gde mozes na mobu da nabacis vise od 3k dmg na par sec :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Opusteno na lvl 20 + 10 % kritikal ... znachi nemam rechi :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 220% mortal strike, flurry na pocetku fury linije, 5% crit na axe odmah na pocetku ...mjac ;p + super kombinacije sa full fury tree + arms, gde mozes na mobu da nabacis vise od 3k dmg na par sec :) ← da da sad tek uvideh ove neke stvarchice .. kombinacija je bila mnogo bolja Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts