shaolin Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ako neko jos igra Xwing95, Tie95, XwingvTiefighter ili Xwing Alliance u SP ili MP neka se javi da odigramo koju partiju. Ako je zainteresovan za SP imam gomilu custom misija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Sad ce dandy da ti se javi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Koliko se ja secam samo je Alliance mogao da se igra u MP, a njega nisam ni igrao jer nisam imao dzojstik. Ovi ostali su nastali u vreme kad je MP bio misaona imenica :) ali valjda ce da izadje neki novi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Nisi u pravu Zwerko. U Xwing Alliance MP je jako lose uradjen tacnije napravljen je za broadcast vezu, ja igram 1v1 i 2v2 preko 56k modema ali ima dosta laga, ko ima brzu vezu moze da igra i malo ozbiljnije stvari kao sto su kooperativne misije u MP. Zato je XwingVTieFighter prava stvar za one koji imaju 56k modem radi odlicno za 1v1 2v2... a odlicna je igra i za kooperativne misije u MP, ovo je najbolji deo igre. Jos jedna prednost u odnosu na Alliance je sto su starfighteri mnogo agilniji i samim tim imas vise sanse da prezivis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts