Jump to content

Da li ste strejt???

Doca

Recommended Posts

nije fora da se oleshish vec da te umereno uhvati

ja sam se u petak bash razbio, peglao sam nenormalno a uopste nisam puno popio nego sam meshao pica

tako da cu da se uzdrzim nekoliko nedelja ^^

i lose je da pijes pivo kad ides na neku fensi zurku, koja riba voli da smrdis na pivo kad pricas sa njom

a cinjenica je da pivo smrdi :)

i bas mi je trulo da sednem u kafic i da narucim alkohol, nekako mi ne ide

JAAA SAM FENSEEEER :D

Edited by skrimke

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@kurgan...ja mislim bas naprotiv..kad izadjes u grad treba da pijes nesto opusteno sok u krajnjem sluvaju bakardi...a kad ides na zurku treba da kidas alkohol...tako bar ja radim:))

@Ph0r3w3r0 kako ali kako si se napio od bakardija???

kazhem samo znam tzenu za bakardi... ne kazhem da sam samo to pio...

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

ma jok ne treba.. ali u glavnom je tako... fora je da neporocni ljudi ne znaju da se provode... bar je takvo okruzenje oko mene

ovaj poslednji deo te je izvukao...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Imajte na umu da ovde ima dosta tzv. "maloletnika" kojima je smor da piju zato sto ih neko tera (to je OK), a ima i onih drugih malo nesrecnijih kojima zabava nije zabava ako se ne otruju (to ume da bude zabavno DRUGIMA dok gledaju taj spektakl). Sto se tice starijih ovde, jebiga momci ionako vam jetra ne treba :)))

Liberate tutame ex infernis!

Nekada davno duvao malo. Ne vise. Prerastao drogu [:D]

Pijem pivo, vino i vinjak. Kafu ne podnosim.

Blejim uz komp po 9 sati svaki dan.

Inace sam strejt.

A da, jedem meso i masno i ljuto [;)]

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Ovih par dana dok nije radio rur gledao sam goasapiens forum...znaci likovi su totalni raspad...

zanima me da li ste strejt???

evo naprimer ja nikad nista nisam uzeo pa chak ni travu,i nikad necu,zajebi!

jedino sto uzimam je alkohol i to umereno,napijem se da mi je do jaja a ne da me vode unakazhenog kuci!!!

Samo ti uzmi i procitaj neku knjigu.

nhf ;)

V

Da bacim i moj slucaj medju vase.

Marihuana-2 puta,prvi put nista *ko da znas kako da prvi put varis,pa da bude nesto* a drugi put sam osramotio sebe i ljudski rod.Svetla strana je da sam dokazao da je covek nastao od majmuna ....

Zestoka pica-probo,konzumirao,preterao,prestao na savet dragih osoba.

Sada samo pivo i kokteli ,umerena kontrola od strane okoline i vece prosto prozuji.

@offtopic

Ja stvarno ne poznajem ni jednu osobu koja nije pila,nije se drogirala ili oba poroka u zadjih 13g.Iskreno smatram da je osoba mog godista koja je pila,varila i kafane zapalila NORMALNIJA od osobe koja to nije.

Alkohol i droga su ventil za sve ljude koje znam.Ko nema ventil on brzo pukne.Slucaj drugara iz osnovne skole,covek je bio odlikas,miran,povucen,fin ukratko sve naj sto bi neki od vas rekli,da se kaze uzor za ostale.Puko je u jednom trenutku a sad ne vredi ni za pasulj.Poenta je da ,i ako je sve ovo o cemu mi pricamo porok i steti organizmu,od dva zla je ono manje.Radije cu da budem urokan i pijan nego da jednog dana uzmem sekiru i potrazim neke od vas.[:)]

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ja stvarno ne poznajem ni jednu osobu koja nije pila,nije se drogirala ili oba poroka u zadjih 13g.Iskreno smatram da je osoba mog godista koja je pila,varila i kafane zapalila NORMALNIJA od osobe koja to nije.

Hahahhahaha, dechko... u nedostatku boljeg izraza cu ti reci da si glup.

Get smart or die dumb!