Jump to content

Da li ste strejt???

Doca

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma to ti se chini jer su oni najglasniji pa ih ima najvishe. Normalni sa druge strane nemaju potrebu da se hvale time kako su normalni :)

sta, ako varis ili pijes nenormalan si?? [:I]

ćuti, baba, i vadi tu sisu iz supe... ;)

hehe seo ti na zicer

Ja pijem, pushem, shishem se na opasno i sedim na ladan beton.

i vatam ribe preko farmerki...

@on topic

pijem, u poslednje vreme slabije ali pijem.. pivo, tekila i rakija.. kad imam kes moze i neki koktel zesci ili martini posto u njemu bas uzivam

trava, skunk, shit slabije.. ali popusim kad ima i kad ocu.. mada dosta puta kad blejimo preskocim

u gimnaziji sam par exera zabo na nekim zurkama i u skoli i nije mi zao... makar nisam mamuran ujutru... mada sam skapirao da nevalja hemija nikakva pa iskulirao

popusio 4-5 cigara u zivotu kao klinac i neplaniram nikad da nastavim... par puta smo uzeli i neke tompuse kad smo izlazili u underground redovnije i to je sve

nikad pajdo speed ili bilo sta slicno niti cu..

i aj i ja da neostavim seth fixa samog... iskreno u mom kraju neznam nikog koji nepije, mnogi se drogiraju, skoro svi puse (a to je meni nagroznije od svega), i ama svi bas sem mene piju kafu...

p.s. volem kolace da jedem mlogo pa je i to neki moj porok valjda :P

ranije vario... prestao... not interested no more :)

sto se tice alkohola, volim da pijem.

ali iskreno meni je to nekako uzivanje kad uzmem i pijem alkohol, naravno imam meru, i pijem samo dok ne budem pripit, nikako pijan(pijan sam samo na neke specijalne dogadjaje, npr. ortakov ispracaj, od najboljeg ortaka rodjendan i sl.)

volim da pijem najvise od zestine: pelinkovac, votku ne mogu vise iako sam je voleo, a i viski je pao u mojim ocima(previse resetovanja mozga od njega), tekilu obozavam

pivo volim da popijem takodje ali samo jako malo i to fazon kad mi cale kupi za veceru pljeskavicu i pivo da zalijem, ili npr na plazi kuliram suncam se vruc dan i ja i ortak uzmemo krmachu i polako, hladno pivo vreo dan, ko mi kaze da to nije nesto najlepse na svetu - laze

vino obozavam

i to je to :)

pushim kutiju winstona dnevno kad sam dobro raspolozen, par dana pred ispite tuchem po 5-6 kafa dnevno i 2 pakle cigara, moram da prestanem(naredjenje lekara) ali jednostavno SUVISE JEBENO PRIJA!

edit : kad smo vec kod toga, veceras ima da me vode kuci, znaci ima da se napijem da ne mogu da hodam! DAO SAM JEBENI USLOV! :)))))))))))))))))))))))

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ajoj:D

koja napushavanja

a ja samo hteo da kazhem da volim da duvam jer me ujutru ne boli glava:)

inache imam ortake,blokmene 85. nisu duvali!prvih 3 godine nisam im verovao,a onda sam pocheo da sumljam da su ludi:)eeeeej iz bloka,josh da nisu duvaliiiiii ksh

salt wat fish fresh wat fish?

nit izbacujem slajm iz pluca nit imam gorusicu, imam neku frku sa srcem, no nebitno, mislim iskreno koga od vas boli kurac za moje zdrastveno stanje? :)

inace vidi se da si nepusac, samo iskreni pusaci mogu da cene prvu jutarnju cigaru, cigaru uz kafu, cigaru posle obroka i cigaru uz alkohol. jedino sto mi nedostaje onaj filing od prvih par kutija, kad zapalis cigaru i imas utisak da ti je sve usporeno, ono do jaja ti je, vrti ti se u glavi. :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Hahahhahaha, dechko... u nedostatku boljeg izraza cu ti reci da si glup.

Hvala.Posto to dolazi od lika kao ti nemam razloga da se ljutim.Na jednom drugom topicu si izjavio da si govno.Na trecem da si bolesnik.Hmmm...bolesno govno .... proliv?

'82 godiste.

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

inace vidi se da si nepusac, samo iskreni pusaci mogu da cene prvu jutarnju cigaru, cigaru uz kafu, cigaru posle obroka i cigaru uz alkohol. jedino sto mi nedostaje onaj filing od prvih par kutija, kad zapalis cigaru i imas utisak da ti je sve usporeno, ono do jaja ti je, vrti ti se u glavi. :)

to se zove zavisnost:)

srpskivojnik-3.jpg