Ice Q Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 MPX200 ili K700i sta je bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 meni je mpx kul, ali to ne mora da znaci da je bolji ... posto, realno, ja ne bih uzeo nijedan od ta dva :) No to je samo moje misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 mpx ima win mobile software [znachi smart-phone], a k700i ima odlichano definisan meni ali nemogucnost proshirive memorije. U principu ako ti treba fon sa mogucnostima dogradnje software-a ali bez kamere [moze da se nadogradi ali to je po meni glupost]. K700i ima 30-40mb interne memorije tako da mozesh da joj stavish par mp3 zike i sasvim ok kameru. U principu sad vlada ludilo za mpx200, ali da biram izmedju ova dva fona uzeo bi k700i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 ja imam k700i i zadovoljan sam... ima 43mb integrisane memorije ali sam cuo da moze da se proshiruje...jedino sto nema od novijih tehnologija je slot za karticu i EDGE... Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 mani k700 deluje kao ne dovrsen fon pogotovo onaj pozadi deo sa kamerom tako da bih pre uzeo mpx200 Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 definitivno mpx200 telefoni jednostavno nisu u istoj kategoriji da bi se mogli uporedjivati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts