Jump to content

Dejvid Koperfild u Beogradu

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E, bio Koperfild veceras na RTS-u, nestajali vozovi i to...

Nazalost nisam gledao ali ljudi mi kazu da je bas bilo dojajno...da imam casha isao bih odma'...

Chisto da se ponovim...ne idem, exqrzija. Nego, show je bio u Hrvatskoj, chuo sam da su ljudi odushevljeni. Vecheras ima opet na RTS-u (22:05)...pa cu da gledam sigurno. Mnogo mi zao shto necu videti live...

I ja sam posle basketa prebacio na RTS i video foru sa bermudskim trouglom ... ono je toliko glupo da ja ne mogu da verujem da je na konto toga izgradio svoj imidz. Nadam se da su mu druge tacke bolje, jer ih nisam gledao previshe sem ono sa orijent ekspresom i jos ponesto.

Da ne pricham o kartama koje imaju bar code za ulazak u arenu i utisnutim zigom :)

Bar kod imaju sve karte za arenu, i ne samo za to, nego i za basket u pioniru recimo :) Samo sto je sistem overavanja istih u areni malo bolji nego u pioniru.

edit: damn, ne smem da nosim foto aparat :D

Ma to pishe na svakoj karti :)

E, bio Koperfild veceras na RTS-u, nestajali vozovi i to...

Nazalost nisam gledao ali ljudi mi kazu da je bas bilo dojajno...da imam casha isao bih odma'...

Eee TO sam gledao i skenjao se kolko je glupo izvalio sam mu pola fora, kada uzme i kao menja patki i kokoshki glavu , i tako se savrsheno jasno vidi da uzme neko plastichno/gumeno/svemirsko sranje i stavi na glavu kokoshki da izgleda kao patka samo shto publika iz daleka ne vidi ofkors na tv se vidi ali morash da se zagledash da bi skontao da tako patka ne izlgeda (ali uzmimo u obzir koliko su zhivih patki evropljani videli) ok velika je kokokoshka i sve to i onda fazon joj skine tu plastiku i riba uzme i nabije joj glavu u perje i kao ludilo ma daj pali stom prichom ....a posle ono u bermudskom trouglu pa tek tu shto sam umro od smeha , znachi ZLO kako je glupo mrzi me da pishem vishe ko je gledao zna...sve u svemu razocharao sam se

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

Danas se vraćamo iz škole i pričamo o Koperfildu.I ja krenem da pričam kako je to sve prevara,kamere,publika i svi ostali učestvuju a jedan ortak mrtav ozbiljan bez šale "Šta kenjaš,svima je poznato da to radi crnom magijom i da je agent CIA i FBI".Smejao sam se do suza a on mi govorio da će nabaviti dokaze da me uveri [roflmao]