XCain Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Ne verujem da puno ljudi ovde ima nekoga ko je ratovao na Kosovu. Kada bi ste culi price odande. ne bi vam bilo bas tako milo boriti se za njega. Ljudi kojima je duznost bila da ratuju za Kosovo su odustali od toga za male pare, a ljudi koji su poginuli ratujuci su umrli misleci da ce biti heroji. Ja vas pitam : zna li neko od vas ime bilo kojeg poginulog vojnika i, ako zna, slavite li ga kao heroja? Nikad nisam bio na Kosovu, tako da ne mogu da imitiram da mi je puno stalo, ali kao neko srpske (crnogorske) nacionalnosti, nije mi ni svejedno. Ima dosta razloga da se bunimo, ali nema apsolutno nikakvih metoda kojima mozemo ista efikasno uciniti. A kada dodje dan kada budu objavili otcepljenje Kosova, svi ovi vatreni borci ce prva dva dana peniti, naredna dva dana kukati a posle se samo ruzno prisecati, jer ce i oni tad shvatiti da MI tu nista ne mozemo osim da topic-ujemo. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Mene iskreno ne zanima sta ce biti sa Kosovom :) a za Srbiju me tek zabole ← ...fuckin asshole...[:p] Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 killy idi ubij se... -.- Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 A kad ti to kazhe Gotenks ... ima specijalnu tezhinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Izgleda da ga je killy poslušao,nema ga nešto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Nemoj reci dva puta ... sad ce on :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 ma kosovo ce zauvek ostati srbija... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Kao i uvek, ne treba pridavati puno znacaja kojekakvim kolumnama i izvestajima, a komentari sa strane su uvek bili prenabudzeni, tako da ono. Pod komentarima sa strane ne mislim samo na svet, vec i na nase ljude, obicne gradjane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Bravo patriote ,inace trenutno mi ne radi mozak da bi mogao da vam na neki nacin malo pojasnim da treba da van puca q....c za svoju bednu raspalu drzavicu A inace me nema zato sto od Wow-a nemam vremena da jedem a kamoli da citam forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 I jel si uhakvao blizzard da ti daju neke epic iteme? ;) Ajde ajde, samo ti pikaj WoW, javi nick pa da pitamo drugare kako ti ide :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 I jel si uhakvao blizzard da ti daju neke epic iteme? ;) Ajde ajde, samo ti pikaj WoW, javi nick pa da pitamo drugare kako ti ide :) ← 29lvl undead mage za nesto manje od 4dana igranja.Nick mi je naravno killygor Ciru mozes da pitas kako ide :) posto mi je on poglavica. Inace sto se tice stavri imam 5-6 plavih stvari a ostalo zelene sorry za offtopic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Kolach u tiganju?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 ROFLOCOPTER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Jup, sa ovakvim patriotama ko killYgor kome trebaju neprijatelji... Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts