Niko Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Imam u kraju pored SBBa i iKOM pa me interesuje kakva su iskustva sa njihovim kablovskim inetom.. Molim bez glupih odgovora bolje uzmi adsl ili sbb.. Interesuju me samo utisci korisnika ikom kablovske (ping, download, da li ima chestih prekida u radu, da li se kvalitet veze menjao vremenom, da li imaju neke beneficije - kao shto sbb ima lokalni saobracaj i slichno, inet prezentacija ili "get order" servis itd.). Hvala unapred!! :) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 (edited) Bez' od ikom ko djavo od krsta :) razlog: 2000 din im je 128k [koji je uz to ochajan] i to samo na dorcolu, a tehnichka ne postoji Edited September 7, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 i ja ti predlazem da bezis od ikoma mnogo su neodgovorni i sto se kablovse tice a mogu da zamislim za net sve u svemu imas bolje resenje Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Tuzhno je to kada moras da biras manje zlo :( Ikom kablovski net je, po mojim iskustvima, sve samo ne kablovski net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 jel moze neko da mi kaze razliku izmedju tog "ikom"-a i ovog mog "AV-Com"-a ? posto mi je neko reko da je to isto :))) a meni super radi sve !?!?!!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Citao sam negde da su I-com iskljuculi liku flat jel je mnogo dnowlodovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Citao sam negde da su I-com iskljuculi liku flat jel je mnogo dnowlodovao ← hahahaha pa ako je imao flat rate ne verujem da su mogli da mu iskljuche mada sve je moguce u ovoj drzavi Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Gde nije moguce, nemoj biti lud. Cak znam da izvestan broj provajdera kod flat naloga ogranicava mesecni download ... doduse, na neku prilicno visoku cifru, ali ima ludaka koji i nju dostignu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 veruj da je moguce. kablovske ukidaju pretplatu i gushe vezu likovima koji stalno dloaduju. mali im protok pa kao shtite ostale korisnike.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts