Chobo_Freeman Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 (edited) ,Sep 19 2005, 15:56]Ako budete isli sa freemanom i yuricom zakasnicete na zadnji voz ili tako neshto poshto ih je sramota oboje da pitaju na informacijama na kom peronu je voz..., toliko o njihovoj sposobnosti :) ← Hmm lol ??? izivini kada je mene to bilo sramota lol?.... ZZZ u lazi su kratke noge goga :P :)) Edited September 19, 2005 by Chobo_Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Hmm lol ??? izivini kada je mene to bilo sramota lol?.... ZZZ u lazi su kratke noge goga :P :)) ← Dunno ali seti se da nam je pobegao voz, zbog toga shto je yuria mrzelo da pita odakle krece voz, to je bilo kada je mitar hteo da trci za tim vozom do sledece stanice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Niko meni nije odgovorio jel mogu svama gogo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 meni posle svih ovih silnih postova najsigurnije zvuci freeman, e sad ova kombinacija da se svi nadjete ispred vladicine kuce oko 9 sati moze da zvuci veoma dobro (samo ako freeman dodje tamo oko 15 do 9) ::PPP prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 (edited) PRIJAVE (do sada:) 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) 11. Highl1 12 .Goga 13. VoOdoO_MaN 14. PweNt 15. Chobo_Freeman 16. Mario^^ 17. AdriaN 18. DukeFED 19. SavKe 20. Vladica 21. Shiver [siD] 22. Crovax 23. Intruder 24. ice.GaChe 25. Grinder 26. hammertime 27. vidok 28. aaa 29. Migotti 30. HanSMiTraLjeZaC 31. BackToAction Moram da zamolim jos jednom : najbolje da mi saljete prijave na mail ili pm, jer moze se desiti da zaboravim nekoga ili sl. (iskreno, tako mi je najlakse:) Prijave slati na : deus.joca@gmail.com Ako moze ekskurzija koja krece iz NS-a da se nekako izdogovara pa da se nadje sa par momaka koji polaze iz Rume bili bi vam jako zahvalni....... Edited September 19, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 moze , zeleznica ne radi ns-beograd :P , jedino nekim busom gogo daj neko misljenje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 @organizator:moglu li ja da dobijem odgovor na pitanje?plz :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) maximuse dodaj me na listu (poslao sam i mail ^^), dolazim za polazak iz ns-a cemo se naci kod z stanice samo da proverimo i postujemo tacno vreme... tt izgleda da raspali vozovi stvarno ne idu, a sugavi busevi su preskupi i o5 im treba jebenih 2h do bg-a Edited September 20, 2005 by YuRi- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 1.evo ovako na stanici svi u 9:15 kod lokomotive i idemo busom svi koji su zainteresovani iz ns 2. da li ce se na turniru igrati 1.19 ili 1.18? Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 taman 30-oro ljudi , lepo , nego joco, trebash da stavish petch u djusu :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 maximuse dodaj me na listu (poslao sam i mail ^^), dolazim za polazak iz ns-a cemo se naci kod z stanice samo da proverimo i postujemo tacno vreme... tt izgleda da raspali vozovi stvarno ne idu, a sugavi busevi su preskupi i o5 im treba jebenih 2h do bg-a ← Exurzija iz ns :P koliko nas ide u bgd O_O ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 taman 30-oro ljudi , lepo , nego joco, trebash da stavish petch u djusu :) ← e brate ja mislim ja je bolje da se odigra 1.18,ali ne znam,organizatori neka odluce :)....niko ovu 1.19 nije ni video,pogotovo onaj is3povani novi echo :)...samo recite danas sta se igra,da skinem 1.19 ako se to igra :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Za polazak iz ns-a u 9 : 15 ispred lokomotive idemo busom cena u jednom smeru je oko 360 din :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Exurzija iz ns :P koliko nas ide u bgd O_O ? ← 7,8 ja mislim ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 copor seljaka ... :)) btw aj igramo 1,18 da sabijamo skilla na destrose :)) salim se 1.19 ofc Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Za polazak iz ns-a u 9 : 15 ispred lokomotive idemo busom cena u jednom smeru je oko 360 din :( ← bwahahah, ja kad sam se vracao sa tura iz one male igraone iz novog sada , upao u neki divlji bus, kad je vec stanica bila zatvorena , karte u bus-u 130 dinara do bg-a Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 TO je ono kao u `KO to tamo peva` 200 kinti preko zemlje..... ^^ :D btw ghoste kada cemo grupe da pravimo..???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) E Yuri , gogo , vladice neznam ni ja kome vec da kazem pa evo vam svima>>> bili smo ja i backtoaction na autobuskoj stanici, i kazu da karta u jednom smeru kosta 370 a kada uzmes povratnu izadje te oko 450 LOL Ako si student 400 znaci za dzabe To je autobus "laste" i krece u subotu u dvadeset do osam, taman to je to dodjemo u bgd do pola 10 i to deusa 1h... Povratna vazi mesec dana tako da nije frka! Kontam da se nadjemo oko 7.15h kod lokomotive u ns...Ovako je jeftinije a i autobusi su im extra :) Aj vidite vi pa odgovorite Edited September 20, 2005 by HanSMiTraLjeZaC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Najnovija verzija naravno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 E Yuri , gogo , vladice neznam ni ja kome vec da kazem pa evo vam svima>>> bili smo ja i backtoaction na autobuskoj stanici, i kazu da karta u jednom smeru kosta 370 a kada uzmes povratnu izadje te oko 450 LOL Ako si student 400 znaci za dzabe To je autobus "laste" i krece u subotu u dvadeset do osam, taman to je to dodjemo u bgd do pola 10 i to deusa 1h... Povratna vazi mesec dana tako da nije frka! Kontam da se nadjemo oko 7.15h kod lokomotive u ns...Ovako je jeftinije a i autobusi su im extra :) Aj vidite vi pa odgovorite ← extra, nisam znao da je sa povratnom mala razlika, s obzirom da otkad su promenjene cene vozova povratna kosta duplo ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 znaci dolazite kod lokomotive oko 7.15h ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 loool nema trika da cu da dodjem u 7:15 znaci u 9:15 se nalazimo necu da odem tamo mrtav umoran za 50 din razlike u ceni i ne neuradim nista :P u 9:15 i znam de je deus kod starog merkatora na novom bg treba nam ceih 5 min :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 E ljudi ja drug nismo iz BG-a Da se prijavimo a da ne dodjemo ... koje su posledice :D Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSMiTraLjeZaC Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 loool nema trika da cu da dodjem u 7:15 znaci u 9:15 se nalazimo necu da odem tamo mrtav umoran za 50 din razlike u ceni i ne neuradim nista :P u 9:15 i znam de je deus kod starog merkatora na novom bg treba nam ceih 5 min :) ← necu da se svadjam ali nije bas 50 dinara razlika nego je to sa povratnom kartom ali ko ima para nije mu problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) Sve u svemu vi ste nas pitali da idete sa nama na tour, ja i vladica smo se dogovorili u 9:00, ako ocete, ocete ako necete nemorate .... Edited September 20, 2005 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts