Jump to content

Skazi & Dino Psaras

Doca

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[edit]Dupli post...[/edit]

[edit#2]Chisto da ne pishe samo dupli post [:p] Zaboravio sam da pohvalim Aquapipea (stigao sam da chujem poslednjih 20-30 minuta), koji je odradio odlichan set (Astrix, Yahel, Wreckedi), mada jako slichan onom koji je radio proshli put kada je bio Psaras.[/edit#2]

Edited by Green

Da, Tainted Love je njegova stvar (remix Mansona jel`da), prilichno stara, ali mnogo dobra, posebno kada radi live. Ima josh jednu extra stvar, zaboravio sam ime, iz njegove privatne kolekcije koju retko ko ima (u originalu), ali ima dosta extra remixa, i radio je i to (neka 3 slova chini mi se, pa ako se neko seti...). Seticu se imena...Nego, ako neko hoce neki extra live set, preporuka Yahel vs. Infected Mushroom - Live at Japan. Skidao sam celu noc modemom, ali koliko je ovo dobro... Btw, ne skidajte ako nemate bar pristojne zvuchnike, jer vam nece biti dobro na onim kompjuterskim malim [:D].

Edited by Green

Slazem se u potpunosti sa vama...a tainted love-mogao sam istog trena da izdrkam na tu pesmu...najjaca je!!!!

Skazi je vishe przhio publiku penjanjem na stejdz...

Dacu danas Cosmicu u skoli cd sa slikama i klipovima pa ne nek' on kachi....

inace ja i on smo otisli oko 4:10 jer su nas bolela ledja i ja sam nazeb'o...

@green da nisi ti bio u crnom duksu sa narandzastim slovima???!!!

edit:Najjaca stvar je sto se psaras jeb'o kevu a niko nije obracao pazhnju jer su svi cekali Skazi...e tek posle kadje Skazi poceo da smara izvalilo se da je Psras bog...

Aquapipe--mozhda bolji i od skazija [:D][:D]

Edited by ep1c

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Jok, ja sam imao narandzasti duks sa crnim slovima (nazad Vasquez i broj 35, napred neshto izvezena slova Tackle), bio sam desno kod zvuchnika, ali sam se skucao na nekih sat vremena (10-ak minuta Psarasa i ostatak Skazija). Ovaj Tainted Love slusham po ko zna koji put jutros, i ja ne mogu da verujem da ja to ranije nisam puno slushao (a imam je sigurno 6 meseci), ovo je neverovatno dobro.

Aham, mnogo je dobro. Planiram vecheras (tj. nocas) da skinem josh neki live set, ovog puta Psaras ili Eskimo ili opet Yahel ako se nadje neshto zgodno. E na ovoj trecoj slici si stajao tachno gde sam ja sedeo jedno pola sata za vreme dok sam se bio skucao [:D].

[edit]Ako nekog zanima ime stvari koju je Skazi pustio na pochetku (ono gotivno sa violinama), to je William Orbit - Barber's Adagio For Strings, pa nadjite remix Skazijev...[/edit]

Edited by Green

u jebote, jel postoji neko ko nije remixovao adagio for strings:)...btw, to mi je jedna od omiljenih stvari..

[:D] Ne znam za to, ali znam da je Skazi ekstra odradio ovaj remix, i da je stvarno bilo predobro. Mada, josh nisam uspeo da nadjem remix...

A shto se tiche, bla bla Skazi bla bla bla [:D], to jeste Hit&Run.

[edit]Preslushao sam sad ovog William Orbit-a, tj. original sam skinuo, i nije ovo Skazi radio...trazimo dalje. Ali pesma je extra svejedno...izvalio sam da u svakom postu imam edit[/edit]

Edited by Green

Aham, mnogo je dobro. Planiram vecheras (tj. nocas) da skinem josh neki live set, ovog puta Psaras ili Eskimo ili opet Yahel ako se nadje neshto zgodno. E na ovoj trecoj slici si stajao tachno gde sam ja sedeo jedno pola sata za vreme dok sam se bio skucao [:D].

[edit]Ako nekog zanima ime stvari koju je Skazi pustio na pochetku (ono gotivno sa violinama), to je William Orbit - Barber's Adagio For Strings, pa nadjite remix Skazijev...[/edit]

cek ti skidash setove tvojim krsh netom? :))

get real

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

meni i dalje niste jasni vi sa skazijem

dodje inf mushroom i napravi do jaja lepu stvar (i wish) i onda dodje skazi, remixuje je (chitaj:upropasti) i sam finansira spot u kom je on svo vreme u prvom planu i pravi face, pali se i vrishti

mislim, da ih ima josh chetvorica u tom kadru koji se tako ponashaju... khm hkmmhkboy bandkhm

trens koji se fura na ovim prostorima nema veze sa muzikalnoshcu/umetnoshcu

jedino shto je bitno je dal smo poneli heroina

neka osoba glupak hehe

cek ti skidash setove tvojim krsh netom? :))

get real

Da, skidao 95 MB od 00:37 do 08:37 [:D]. Imbalans modem.

Zar tainted love nije od soft cell-a?

Jeste, pa je Menson to uzeo, pa Psaras od Mensona.

meni i dalje niste jasni vi sa skazijem

dodje inf mushroom i napravi do jaja lepu stvar (i wish) i onda dodje skazi, remixuje je (chitaj:upropasti) i sam finansira spot u kom je on svo vreme u prvom planu i pravi face, pali se i vrishti

mislim, da ih ima josh chetvorica u tom kadru koji se tako ponashaju... khm hkmmhkboy bandkhm

trens koji se fura na ovim prostorima nema veze sa muzikalnoshcu/umetnoshcu

jedino shto je bitno je dal smo poneli heroina

Ziva istina za I Wish. Realno, verzija koju Mushroomi rade live (sa vishe basa nego u ovoj snimljenoj verziji), i koju su radili kad su bili ovde je x puta bolja od Skazijeve (koja po meni takodje nije za bacanje). Ali, kada vec Mushroomi ne dolaze opet, daj shta dash...(a nismo ni to dobili).

Ajde.

A, znam da znash... [:)]

@LaG: Jebiga, shta da se radi...ipak je Skazi u ochima onih koji slushaju kratko psy bog (ne aludiram ni na koga, jednostavno generalno pricham), i sinonim za psihodeliju. On realno i jeste najpoznatiji psy DJ jer se prilichno komercijalizuje sa lakim melodijama za slushanje i stvarima koje ti ulaze u glavu (uz mozda Astral (za koga ne vazi prethodno za komercijalizaciju, ali Astrala ima sve manje koliko ja primecujem), ali je daleko od najboljeg...

Edited by Green