Jump to content

Skazi & Dino Psaras

Doca

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A pored vas dolazi jedno 200 Cigana i Grobara da se biju i valjaju dop... U najavi 50 tucha...

Zato ja odo na rodjendan u subotu [:D]

Kazhe se Delije!

@Epic

vala,brate,pravi si trancer...

mozda tako izgledam jer kad je slika "uzeta [:D] " nisam jeo sigurno 3-4 sata!

@cosmic-objasni!

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

u kolko sati sve pocinje, i ajd' nek neko objasni kako se dolazi dotle...ali ceo put...PLZ!

btw: nosim ja boxer i noz za svaki slucaj... :)

Necesh uci sa tim...pretres na ulazu uvek, i ne znam gde bi mogao da sakrijesh te stvari. Pochinje u 22h. Snadji se nekako do Sajma, onda chekaj tramvaj 3 u pravcu periferije (ne prema Mostaru), udjesh u tramvaj, u kome ce vec biti brdo ljudi koji idu na zurku, gde oni izadju, izadji i ti i prati ih. U slucaju da ne bude niko to ti je 2 ili 3-a stanica od kada Tramvaj skrene u shumu [:D], pa se penjesh uz neke dugachke stepenice. Ili pitaj vozacha gde treba da sidjesh. Uglavnom, bice sigurno neko ko tu izlazi.

Nemam sliku jebiga [:D]. Nego, nosicu ja neku prepoznatljivu duksericu, pa me vi startujte ako me prepoznate (narandzasti duks, pozadi pishe Vasquez, napred Tackle (ili tako neshto)).

Prva stvar...ne verujem da ce 90% ljudi na skaziju moci da procita da na tvojoj duxerici pishe vasquez...

druga stvar...50% ljudi ce nositi narandzaste duxerice

:PPP

Arbeit macht Frei.

to vam je tacno preko puta hipodroma  tj preko puta nadvoznjaka preko kanala i rampe za vozove inache u velikoj sam u isto vreme ima tequila promo party

najverovatnije cu oko keca da svratim na skazija stvarno se premisljam nemam skim da idem svi ovi moji papani su jebene turbofolkdzije :)

Kapiram da Psaras nece pocheti da radi pre 2, a Skazi pre 4 (ili 4:30), tako da ako hocesh da slushash Aquapipe-a, ti dodji oko 1 [:D].

Da, nestala struja...prilichno sramota. Isto sam bio tu desno na tom mestu, kod onih zvuchnika desno. Skazi...hmm, pa prilichno me smorio, ubacio je previshe metala, non stop neke deonice sa gitarom, jedno vreme je chak ubacivao i orgulje, i sve to kao praceno jakim basom da bi bilo psihodelija, mis`im. Prilichno razocharenje, pushtao je 98% nove stvari (bilo je i nekih dobrih novih remixa Voida, Chakre, pa Mafia - Psycho Killer...), nije pustio nijednu njegovu extra stvar, ipak mora da se zna mera u promovisanju novog (koju je nashao proshli put kad je bio, i pushtao nekih 30-40% novo). Ali, da ne greshim dushu, prva stvar je bila extra (ono sa violinom, ne znam kako se zove), i bilo je josh par svetlih trenutaka). A Psaras je razbio, svaka mu chast, znachi svaki trenutak je bio extra. Pushtao je i neke minimal deonice, koje su zvuchale mnogo dobro. I proshli put mi je bilo dobro, ali ovaj put je stvarno nenormalno dobro radio. Prostor je super za zurke, one stene iznad su me tripovale da ce da mi padnu na glavu [:D]. Toliko...

Edited by Green

Brate skaazi me je upucao od smora posle pola sata....jedino poznato sto je pustio je accelera i hit&run

Dino............ZMAJ!!!

prostor je extra...kada sam bio na ulazu i tukao da udjem unutra mislio sam da nece imati mesta da se dishe a kamoli da se skache....ali bilo je i vise od toga....FULL!!!

Zakljucak: Dino je razvalio,Skazi smorio....ocekivao sam vise od njega (djubre nije mi bacio majcu :(

Arbeit macht Frei.

Dino je zavio sarme :D a skazi je veci showman :D definitivno :D vishe volim ono shto svira dino ali nachin na koji pushta skazi.... :D makes you jump:D Ozvuchenje=JADNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemam rechi stojim na metar od bine i pricham sa masom :D i ono kao chujemo se nemoramo chak ni da se deremo mnogo :D

Edited by btl ^ juicer

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

Realno, oni koji jure da bude glasan zvuk stanu pored zvuchnika. Ozvuchenje je bilo sasvim pristojno, stajao sam odmah pored desnih zvuchnika, i meni je bilo dovoljno glasno [:p]...mada ono, koliko god glasno bilo, pozadi ne moze da se chuje dobro (ili ako nisi negde blizu zvuchnika). Nego da citiram wollanda (glavnog baju Goasapiensa): "Struju su iskljucili gazda lokala i policija. Maximalno pederski a i opasan po masu ljudi koja je bila unutra postupak. detalje jos ne znam, ali znam da su stranci popizdeli zbog ovoga. s pravom naravno."

[edit]Karte su bile 1000 din na ulazu, kad sam ja ulazio oko 1 (ja sam pazario onu normalnu za 550 ranije, naravno...[/edit]

[edit#2]A da, da dodam da bi Skazi sigurno ostavio mnogo bolji utisak, jer on poslednjih sat vremena uvek bash da gas i verovatno bi odradio stvari zbog kojih je dosta ljudi bilo tamo (I Wish, XTC, Element, etc...)[/edit#2]

Edited by Green