Jump to content

Preporucite neke

Diego

Recommended Posts

pa i pomalo je kretenski.. bar kako ja kontam stvari.. gomilja ljudi je u tripu da ako slusa neki bend koji je (osim njih) culo jos 5-oro ljudi da su megabaje... kao underground and stuff...

e sad, metal i jeste odrzao taj ceo underground fazon, tj sto nikad nije dostigao neku preveliku popularnost (ipak, jako puno ljudi slusa metal, ali se to nikad nije pucalo na sva zvona, kao metal ovoono..). samo kazem da mi je taj neki extremizam malo cudan...

zasto ja ne bi mogao da slusam maidene i prieste, koji su poznati cak i ljudima koi se zgrazavaju metala, ako je meni doyaya [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Death Cab For Cutie,neka recimo alternativa:)Skinite na primer marching bands of manhattan pesmu,prelepo.Svidece se mnogo ljudima koji vole coldplay.

Edited by HellFire)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

A ne U2? Oni su bash ono ok, a opet malo poznati... :>

Tja, U2 je za nijansu poznatiji od Velveta, pa su ispali iz trke.

Ali Velvet Underground je najnepoznatijih, ali i najuticajniji bend u istoriji muzike (ili barem jedan od najuticajnijih). Lou Reed, dude! [8D]

E, a što meme svi cimaju za taj U2, to nije normalno [:D]

Everything's just fine.

evo jos jedog zanimljivog benda, nije metal, ali je vezan za Fear Factory (sad kad pogledam, vecina stvari koje sam preporucivao je na neki nacin vezana za FF :) )

uglavnom, Barton, pevac FF, i neki njegov ortak, onako neka trip muzika, za opustanje, spiritualno, ovo ono... ali je stvarno dobro

da, ime benda je Ascension of The Watchers http://www.thewatchers.org/

a u njihovoj net radnji moze ceo album da se skine za samo 6$, vredi te pare

Edited by manson

konachno da nadjem temu gde ima ljudi kojima su chuli za 3 doors down respect.gif

od njih sam chuo sluchajno "when i'm gone" (a mp3 nije ni naziv pesme imao! ) i odmah sam krenuo da skidam komplet albume (a imaju svega 3)... 3DD ima odlichne textove i muzkiu... stvarno su za preporuku!

ono shto bih ja preporuchio: Lost Prophets - odlichan bend :)

E sad ne znam da li je neko chuo za ove bendove:

Celldweler, Crossfade, Finger 11( cesce pishe Finger Eleven), Scars of life

Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!!

Ali zato volim SAPUN!!!

Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!!

[c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!!

-=T3h Fuse=-

• 2 weeks later...