ch1zra Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 koja su ova dvojica kreteni... btw, i ja imam favorita, al necu da kazem Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 a ajde recite vi meni koje ste odeljenje bili pa cu ja da vam kazem kakvi ste...pa cu onda ostatku foruma da postavim kvote za mech ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Пази шта је најгоре. Прво мислиш "није то мој трип, безвезе је" итд. И онда се деси навучеш па не можеш да се скинеш (овај обучеш ). Искрено надам се да се нећу навући. Прегледан образовни материјал (ето признао сам јавно) ми каже да то прилично sucks и ружно. ← Pa vecina ortaka koji su probali kazhu da se svako od te trojke (ili vishe njih) oseca ko peti tochak. A ja imam druge stvari na koje sam se navukla Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 dz je pametna.. znano je trojke su za pickice. fejs tu fejs je prava stvar Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 (edited) Ja licno stojim iza teorije da te kombinacije trojke, petice i gangbang fore NISU za ljude koji se vole. Mozda bi samotnog cina i bio sposoban, ono par piva, lepa atmosfera and so on ... ale ujutru verovatno ne bi preziveo. Isto tako verujem da devojka koja bi me navlacila na neke grupna fazone, nija bas ta osoba sa kojom bi hteo da budem. Karanje u troje je naprimer kad sa ortakom upoznate neku drocu pa ono ... udri :) ili ako ste sreckovic da vas neke dve devojke uvuku do svojih igrarija Edited September 6, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Trip mi je da gledam kako neko pegla, ali zestoko, moju ribicu ljubimicu Setih se drugara koji je ozbiljno bio u fazonu da mu Kezman prca ribu. I drugarice koja je sa deckom nalazila tipove preko neta da je peglaju dok on gleda. Ja je pitam u kom si fazonu? Ona kao pa shta kao meni loshe. Naravno, nisu ostali zajedno... Opushteno, mozda bih ja rekao da je to bolesno ali svako ima svoju perverziju, tako da... samo napred. Sigurno ti netje biti teshko da nadjesh nekog jebacha... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 vidim ja da vama fali jedan grupnjak utroje sa kjootom.. pochecete da vishe cenite neke svari u zhivotu ;) edit: ovo je bilo za de1retkona i tma, zaboravih da kvotujem ← Sumnjiv si mi ti Cali, mnogo pominjes Kojota u sexualnom kontekstu i to veoma blizu tvoje guze... :) Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 cuti, ako prochita spopashce me sledeci put kad me vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 ne pristajem na grupnjake , suvise sam posesivna da bih delila nekoga za koga sam emotivno vezana sa nekom fuxom ;P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 (edited) delimicno :) ....sta se desilo....ortak ja i riba (kao moja...sekundarna) spavamo u istom krevetu....ja je opaljujem a on gistro spava....i mentol nije hteo da uleti...jbg....ko zna zna...ko ne zna naucice :) Edited September 6, 2005 by zEx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 ne pristajem na grupnjake , suvise sam posesivna da bih delila nekoga za koga sam emotivno vezana sa nekom fuxom ;P ← ma to nije izgovor .. mozesh da saletish neki par i uletish kao treca .. ha ! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 ako je do toga... pre bih sa dva tipa... zene su mnogo komplikovane i ne bih se upustala u zadovoljavanje iste ;P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 fingercuffs Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 fingercuffs ← aaaaaaaaaaaaaaa... dadadadadadadada!!! @topic: nisam bio, ali ubedjen sam da ne bih bio 5. tocak; stavise, pocepao bih ih obe. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 jel bi ih tukao stomakom? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 OK je ako ribica oce i van naseg gruvanje neku trojku, ali samo ako ja virim iz ormara. moram da vidim sta se tu radi Ako valja da kradem forice Trip mi je da gledam kako neko pegla, ali zestoko, moju ribicu ljubimicu. ali, avaj, zadnja koja je rekla da bi probala me je ostavila... ← Neshto ozbiljno nije u redu sa tobom :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodja Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Pa vecina ortaka koji su probali kazhu da se svako od te trojke (ili vishe njih) oseca ko peti tochak. ← Слажем се. Разишљао сам о томе и скапирао да ми сеск без емоција не би толико значио. Дакле 1 vs 1 као што сам раније већ рекао. A ja imam druge stvari na koje sam se navukla ← Имам и ја. dz je pametna.. znano je trojke su za pickice. fejs tu fejs je prava stvar ← Moj човек. str8. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 fingercuffs ← ova rech, ili da dodamo "Chasing Amy" sve govori Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Moj човек. str8. Hm... ako si strejt.. onda nisam tvoj.. chini mi se.. ja nisam strejt. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 nisam nikad, al bi voleo da probam. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts