Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 nisam se preterano udubljivao, ali mislim da možeš da platiš isporuku dhl-om i da opet uštediš u odnosu na domaće cene.. naročito ako ti uračunaju cenu bez poreza.. za razliku u ceni 30 GB ipoda možeš da provedeš tri dana u minhenu, samo ako ti daju vizu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Ne treba zaboraviti ni eDucan. Imaju svoju proviziju koja nije mala, ali je prilicno sigurno da ces dobiti uredjaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 NYC? 2-3 nedelje minimum... meni iz londona stigla za 20 dana.. ← narucio sam preko UPS-a i trebalo je da je stiglo... medjutim ovi mentoli mi nisu poslali broj posiljke tako da ne mogu da proverim da li je stiglo... ako sad ne poludim nikada necu[ako vec nisam...] Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ne treba zaboraviti ni eDucan. Imaju svoju proviziju koja nije mala, ali je prilicno sigurno da ces dobiti uredjaj. ← ...i predstavljaju se u najmanju ruku neprofesionalano. Funkcionishu samo na nivou Beograda a reklamiraju tu neki e-biznis: Mozhemo mi sve i svashta i svugde i bilo gde, ali ne mozhemo skoro nishta. Chovek dobije utisak da ga vode shkolarci. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 narucio sam preko UPS-a i trebalo je da je stiglo... medjutim ovi mentoli mi nisu poslali broj posiljke tako da ne mogu da proverim da li je stiglo... ako sad ne poludim nikada necu[ako vec nisam...] ← amazon ti je 100% poslao email confirmation, mozhda ti je mail sjeban ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 jeste mi poslao email confirmation ali ovi likovi kazu da taj broj nije broj koji ima treba... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 pa pishi im onda, oni su ozbiljna firma, odgovorice ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Imam jedno pitanje mozda je malo glupoa ali ipak gde da pitam ako ne ovde,znaci : Interesuje me da li mogu da uzmem kreditnu karticu iz grcke nacionalne banke ,znaci odem u grcku otvorim racun i dobijem karticu(interesuje me grcka zato sto ona postoji na listi zamalja koje opsluzuje Paypal.)Zanm sigurno da racun moze da se otvori!!! ali ne znam kartica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ne mozhe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ...i predstavljaju se u najmanju ruku neprofesionalano. Funkcionishu samo na nivou Beograda a reklamiraju tu neki e-biznis: Mozhemo mi sve i svashta i svugde i bilo gde, ali ne mozhemo skoro nishta. Chovek dobije utisak da ga vode shkolarci. Ja mislim da eDucan drzhe neki Mobtel tj. Karitj drugari, kao i onaj Royalton i ostala mesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Iz licnog iskustva sa neta mi je do sada stiglo sve a to su brdo knjiga, cd-ova, dvd-ova, raznorazna odeca (ovo ide UPS-om), karte (MtG) i to je otprilike to. Hvala bogu nista mi nisu deknuli do sada, a isporuka moze da traje od 5-29 dana (ponavljam ovo je sve iz licnog iskustva). Nemojte se cimati da placate neku brzu isporuku od standardne jer time maltene nista ne dobijate (citaj zivimo u SCG) jer recimo UPS-om ti standardna isporuka dodje za 5-7 dana dok na sajtu pise, lupam, od 15-30 radnih dana... a neka brza posiljka kosta bar par puta vise od standardne... Ako niste zaposleni najbolja kartica vam je virtuon a ako radite, MC i VISA i naravno Diners. Ako imate neka pitanja stojim na raspolaganju. Cheers! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 17, 2005 Author Report Share Posted October 17, 2005 Danas narucio sebi nekoliko knjiga... :)... jupiii... Oko 27 oktobra stize do 1 novembra javlja amazon... Steta sto se ne isporucuju polovne i koriscene knjige u nasu zemlju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 Stigle su mi knjige... Stigle su za 7 dana! Amazon rules :)... Mislim, pogotovo kada se zna cinjenica da su mi stvari iz BGa stizale i za vise od 7 dana!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ne mozhe, paypal nema srbiju u spisku zemalja koje opsluzhuje i nece je ni imati u neko skorije vreme... napisao sam im oko 20 mailova do sada... ← Ma opusteno ja sam placao paypal i sve je ok,bitno je da ti je devizni racun ok i nemas frke. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts