coll Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 elem, sad sam dobio od ortaka neke par meseca stare Svetove Kompjutera, kad gle ! provaljujem da par likova iz redakcije (ili odakle vise) pice wow ... jel zna neko koji server ? ;) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 kad bi ti rekao, morao bi da te upucam :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 to izgleda znaju samo Immortalis i jedan japanac. A izgleda da japanac vishe nije zhiv [smajli3] Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Immortalis je izashao u SK-u zato shto igra sa onim Kuzmanovicem.Igraju na Dragonmawu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Kuzma i neki njegovi drugari igraju na dragonmawu...imam i ja tamo lika za zezanje...no main mi je na SMoonu kao sto znash koldore...e sad to sto ne znash da sam u SK...to je isto dobro =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 /me brzo ide za koletom i uklanja dokaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Kuzma i neki njegovi drugari igraju na dragonmawu...imam i ja tamo lika za zezanje...no main mi je na SMoonu kao sto znash koldore...e sad to sto ne znash da sam u SK...to je isto dobro =o) ← Omg, celebrity! :p Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 jebote , pa ja sam poznat :DDD Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 ko zna tog Kuzmanovica recite mu da je BOG jbni... ima svoje sledbenike u zemunskim krugovima zbog svoje kolumne u SK (one na pocetku games dela). znaci SVE ono sto mi pricamo u kraju izmedju sebe on objavi u ipak jako poznatom casopisu... koji nazalost necitaju oni koji bi trebalo. a onog draska iz telekoma cu ja da mu uklonim besplatno... ostali se placaju, jbga mora da se zivi Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Znaci covek pise najbolju kolumnu koju sam citao... Naravno i immortalis je bio tamo,celebrity jbga...Btw kole I ti si u sk...auu sve same zvezde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 tj lik je najaci nikad ga nisam upoznao ali misljenja su veoma slicna :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 kuzma tzar, kupujem sk zbog njegovih iseravanja! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 E ocu i ja da budem celibriti Kako da udjem u sk ?? Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) Dobro preteraste ga malo,ranije sam ja imao slicno misljenje ali mi je opalo vremenom.Poceo je previse da smara i da se preserava.Pogotovo kad je krenuo da gusi sa Wow-om (ja igram wow,ali znam x ljudi koji to ne mogu iz objektivnih razloga i ta njegova smaranja sa njegovim "uber paladinom (jebao ga paladin),ciji se pogled gubi u magli dok gleda sa vrha brega ..and similar shit" samo dosipaju so na ranu,a i mene vise smara) i ponovo da prica prezvakane price o Telekomu i monopolu.Ponestaje mu ideja.... edit:dodao sam "jebao ga paladin" Edited September 2, 2005 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts