noodle Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Toliko kosta uglavnom samo u diskontima pica. Marketi sami odredjuju cene. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Pa otprilike je tako ali ne samo u diskontima vec u vecini prodavnica kosta 85 jedino neki dragostri i nesto slicno imaju svoje cene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 njihovi ljudi dolaze u vasu prodavnicu i govore vam kako da redjate flashe... koje sokove da hladite... koje flashe da stavljate u frizider (tipa savetuju vas da ne hladte sokove od 2 l jer se oni i onako prodaju vec da hladite fantu od vishnje koja apsolutno ne ide)... lazu neke ljudi da moras prodavati po ceni koja je napisana na etiketi (nije tachno)... josh su kao u fazonu svi u odelima sa kravatama visoki oko 2 m i sa 120 kg min... dakle kao iz nekog filma o CIA ili KGB... smeshno... pri tom se ponashaju kao da im rodjena sestra radi kao predsednik coca cole i spremni su malte ne glavic u vatru da bace za nju... tuzno... ← Chudno razmishljanje al ajd. Logika mozhe da bude sledeca: to su ljudi koji rade za svoju firmu, razmishljaju u njenu korist, lojalni su firmi i pokushavaju da osvoje kupce kao i njihovu lojalnost obezbede. E sad shto je to kod nas nenormalno to je drugi kraj. Inache za 2l bocu logika je da to ljudi kupuju za kuci, pa zashto hladiti kad ce on inako da ga baci u frigo, sem ako shaban ne zheli biti konkurentan pa stavi koji komad da se nadje. Inache ochigledno je da funkcionishu po sistemu (coca-cola guys) koji je do this-do that->no fuck up. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 i kao prodace ove sto kostaju 95din.....uopste ih ne razumem..majke mi..... 2 potpuno ista proizvoda .,a razlicite cene..pazi molim te .... ← Pa uvek ce da naleti neki pacijent koji ne zna za razliku u ceni :D i naravno kupice tu od 95 :PPPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Pa desi se da u blizini ima samo ta od 95 pa mora da kupis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Pa desi se da u blizini ima samo ta od 95 pa mora da kupis ← Zajebo si se , priznaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 (edited) Pa ja neznam sto ali ako ti kazes .... Edited August 31, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Kupio si za 95 neznajutji da je 85 , sad se samo izvlachis da mi mislimo da si pametan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 (edited) Svako ima svoje misljenje i razilicite ukuse ali onaj koji kaze da je koca gadna ili odvratna je IDIOT ! ! NHF Edited August 31, 2005 by zEki Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Svako ima svoje misljenje i razilicite ukuse ali onaj koji kaze da je koca gadna ili odvratna je IDIOT ! ! ← word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Svako ima svoje misljenje i razilicite ukuse ali onaj koji kaze da je koca gadna ili odvratna je IDIOT ! ! ← Word no. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 ne ljudi ocigledno niko nije procitao moj post do kraja je*ene koce od 95din NEMA MANJE jednostavno ona stoji u frizderu i svaki dan se dopunjava a ova od 85 stoji oanko sa strane! sve ovo navodim na primeru C marketa iz cika ljubine. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 PEPSI PEPSI!:D ja se nadam da ste upoznati sa rivalitetom pepsija i cole,koji je mnogo izrazheniji na zapadu,jelte.tako da kad pepsi kazhe 2 ipo litre(koja baj d vej izvetri za sekund,SRANJE) po ceni 2,koca mora da odgovori. inache u hrvatskoj cirkaju kocu od 2,5l:) koca nije sranje,pepsi je bolji jer ne stvara tolku zavisnost(manje shecera) eh da.informacija vishe.u usa je kampanja da se zabrane koca i slichni u shkolama,jer kako pretpostavljaju,glavni razlog gojaznosti u amera su gazirani sokovi,a ne brza hrana Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Svako ima svoje misljenje i razilicite ukuse ali onaj koji kaze da je koca gadna ili odvratna je IDIOT ! ! NHF ← Ovo sto si ti reko je ko da si reko "Ako mi neko kaze da hamburgeri u mek-u su odvratni je idiot". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Od 2002 koca je promenila recept prvi put od kada su izbacili kokain iz recepture...inacxe cxesxce pazarim pepsi, a zadnjih par puta kada sam uzeo kocu (i to ovu od 85) provalio sam da nesxto nije u redu sa ukusom!? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 (edited) Hamburegera imas u burger kingu, meku, skaradliji :) ..... a koca je jedna Edited August 31, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Koka Kola od 2l = 85 dinara Pepsi od 2.5l = 73 dinara + pepsi mi je uvek bio ukusniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 isti otrov drugo pakovanje... elem za sledecu sezonu mozda uleti i coca sa vanilom i jos par nekih ukusa imaju u planu... za visnju je promasaj decenije medjutim kada su pravili promo testove ispostavilo se da od ne znam koliko ljudi 75% je bilo za visnju kao do jaja medjutim FUJ! i tako su pukli ... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Od 2002 koca je promenila recept prvi put od kada su izbacili kokain iz recepture...inacxe cxesxce pazarim pepsi, a zadnjih par puta kada sam uzeo kocu (i to ovu od 85) provalio sam da nesxto nije u redu sa ukusom!? ← Istina, ranije su Pepsi i CC imali dosta sličniji ukus... sad Koka Kola vuče na limun... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 sad Koka Kola vuče na limun... ← Da, narochito kad je uzmesh u kaficu, i ubaci ti krishku limuna u chashu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Moras da imas mozak da bi shvatio. Elem, koca na kojoj pise 85 dinara je jednostavno promotivna cena odnosno jedna od mnogih koka kolinih akcija. E sad to sto su one stare etikete(flase) i dalje u opticaju to je zato sto nece da gube pare pa onda sibaju u prodaju i jedne i druge. ← Sve recheno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 - ma lopovi !!! upadamo u radnju posle grbavljenja 85din i lik nam ladno kaze "a ne ne, ne isplati se meni da prodajem za manJe od 105din" zijuuuuuuuuu uzeli smo kolu i utekli ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Interesantno je da je Coca Cola u Srbiji skuplja nego u Rusiji: u Srbiji je 2l 85din ~ $1.23 a u Moskvi 30 rub ~ $1.05 WTF?! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Od 2002 koca je promenila recept prvi put od kada su izbacili kokain iz recepture...inacxe cxesxce pazarim pepsi, a zadnjih par puta kada sam uzeo kocu (i to ovu od 85) provalio sam da nesxto nije u redu sa ukusom!? ← E sad za ovo bash nisam siguran. Koliko ja znam imali su postojenje za preradu koke, ali ne secam se da je spomenut igde kokain, vec samo ekstrakt koke. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 da, privatnici mogu da ga pushe ^^ inache je u mojoj prodavnici 99din sada su MORALI da spuste ← wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts