GriM ReapeR Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 E pa kao sto znate (ili mozda ne znate) na Dunemaul serveru je ubijen IF king tako da ako se odredjeni drugari iz alijanse tamo pitaju zasto ga nema eto ga odgovor.....nadam se da cu uspeti da sakupim neke screenshotove a znam da ima i filmic pa cu postovati link kad saznam.....stay tuned.... Ah da utepan je i arch Druid u Darnassussu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Sta bio neki veliki raid a ? uh najebali ste sad.... Thrall ce biti ubijen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 thrall je najveci baja Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 wauuuu tj. WoW mora da su vezhbali :)) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted August 29, 2005 Author Report Share Posted August 29, 2005 (edited) Sta bio neki veliki raid a ? uh najebali ste sad.... Thrall ce biti ubijen. ← Samo se ti nadaj :P LINK za komentare, screenshotove i filmic koji sam ostao duzan....enjoy veliki raid? procitaj i tamo....60 ljudi s tim sto je mnogo njih radilo na diverziji:) Edited August 29, 2005 by GriM ReapeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Pa videces nece to proci nekaznjeno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Bash su nashli kad ce da ga ubiju.U 5 ujutru. Tad normalni ljudi spavaju. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Lepo lepo nema sta jer mozda neko zna koj je ono mod koj ima lik na prvom screenu koj pokazuje xp/hr??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 huhu kako je dobro Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 BASTARDS! Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Go Go Horde Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 znaci ja nisam mogao da verujem kad sam sinoc cuo za ovo. svaka cast svima koji su ucestvovali u ovom ubijanju :) MY LIFE FOR THE HORDE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Hehehe svaka cast :) Ipak ono sto mi je nabacilo osmeh da lice i bas mi se svidela je kolicina golda koji imaju ona dva lika :)))) onaj jedan 450+, a drugi 850+... Mislim uzas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 @exile: Pa alijansa je sinoc napala UC i lady Sylvannas.....najblaze receno proslo je katastrofalno po njih.... @jasamnepismen: Pa da nije bilo onog debila Nameless-a koji je dojavio za 1. raid koji je bio organizovan 2 dana pre za 20h ubili bi ga mi i tada jos.....a ne mi dodjemo ispred IF a ono tamo cela alijansa nas ceka jebote....Btw i tad je kralj ostao na 50%.... @carnivores: taj UI koji lik koristi je Ultimate UI, a ako oces samo odvojeno XP/hour dovoljan ti je titan pannel plug in Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 thralla ne moze niko da ubije... hardverski je zasticen... kada bi na Dunemaulu u Ogri uslo toliko alijanse da ga ubije... server bi se automatski spucao... Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 taj napad na sylvannas je glupost... napravili neki likovi raid... i kad je bilo 20 lvla60 pocheli sa lvima 40 etc... odmah se videlo da nema nishta od toga... ja sam krenuo iz zezanja malo sam se isprdeo na sylvanu... mislim videli su ih 20min pre nego shto su napali retardi... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 (edited) Ma mi alijansa smo svuda retardirani ne vredi, jebeni WG ne mozemo da dobijemo kad povedemo sa 2:0 ffs ! I da ste napali u 2 popidne opet bi odradili :P Gz za kill & 1 question: da li ste ushli na foru summona sa warlocima i invisibilty potiona ? aj chik Ubite benedictusa 60:1 sa njim :) Edited August 31, 2005 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 mi smo na shadowmoonu roknuli arch biskupa ili kako se zove u stormwindu ... lik je totalno jadan, osim nuke-a za 1,5k dmg - 2k :) posle smo hteli da idemo na ironforge ... medjutim vec je bilo kasno tako da smo odustali :p inace, najbolja stvar je deader pvp i terror in ironforge AH ( lik koji sa lvl 60 undead roguem sabija ironforge aukcionere ... ono u to vreme je bio spawn otprilike 20 min tako da to gadno nervira :P a i nisu bili guardi na detect hidden :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Na shadowmoonu nema sanse da se rokne magni, iz prostog razloga sto je tu uvek mnooogo ljudi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ne mozes thralla? ah da on je bitan za prichu wc3 :D Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 mi smo na shadowmoonu roknuli arch biskupa ili kako se zove u stormwindu ... lik je totalno jadan, osim nuke-a za 1,5k dmg - 2k :) posle smo hteli da idemo na ironforge ... medjutim vec je bilo kasno tako da smo odustali :p inace, najbolja stvar je deader pvp i terror in ironforge AH ( lik koji sa lvl 60 undead roguem sabija ironforge aukcionere ... ono u to vreme je bio spawn otprilike 20 min tako da to gadno nervira :P a i nisu bili guardi na detect hidden :) ← cek ti na sm igrash hordu ? chemu to :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 zato sto je dilajla...inache sto ste ishli na biskupa ako ste face idite na bolvara =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts