Jump to content

Otju kile

Recommended Posts

inace neuspojave su...i desavaju se pri uzimanju VELIKIH DOZA drugar iznad je u fazonu napisao "steroidi ubice"..a uzima ih svaki drugi sportista.

sterilitet...GAHAHHAA

RAK JETRE...GAHAHAH

krive noge?:)))) mislis uvecanje zglobova ili sta?

na ovo cu se nasmejati samo...daj mi primer samo sterilnog bodibildera (sem flexa - on je druga prica)

ili coveka koji je dobio rak jetre zbog steroida? ma daj...

kod uzimanja steroida normalne stvari su povisen pritisak,nagli padovi snage etc...

kod predoziranja ili vecih doza javljaju se akne,ginekomastija,opadanje kose,povracanje,dijarea,smetnje

u funkcijama testisa(smanjen prirodni testosteron - moze se povratiti lako) kao i smanjenje testisa..povecanje prolaktina,nesanice...i tako dalje

a sterilitet samo kod budala koje ne znaju sta uzimaju i sta rade...njih ne ubrajavam

budala koja uzme testosteron preko 1000mg a nije krocio u teretanu i uzima ga godinu dana.

a max je 10 nedelja naravno da ce ostati bez muda,uz to da nije ni cuo za zastite...

sto se tice doza steroida nedeljno za DOBAR efekat je 1000mg. i to je ok - sve preko javljaju se neuspojave.

inace winstrol se uzima svaki dan

propionat 2 puta nedeljno? hahhaah

pa ko se uradio od toga... to su mozda neke minimalne doze ili sta vec.

ja sam uzimao winstrol 80 mg svaki dan + testo propionat svaki dan po 100mg.

nisam imao nikakve neuspojave...

uz svaku kuru koristiti proviron ili nolvadex protiv gyno,nakupljanja vode

na kraju svake kure uzimati clomid za povratak rada testisa u normalu.

toe to aj.

I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG

= rumbl3 a.k.a vuduu =

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dajte ljudi neki konkretniji savet... i ja sam medju takvima koji moraju da se ugoje za svoju visinu...

imam 1.78 i 70 kila... ne izlgedam mrshavo ali treba mi josh 6 kila da bi bilo to... sto treba da bude... pomagajte...

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Kikiriki, badem, orasi i grashak = nekompletni proteini, relativno losh aminokiselinski profil. Prva tri su dobra kada se u odgovarajucoj meri pomeshaju, mozda sa josh nechim slichnim, mogu da budu odlichan izvor masti, zapravo mozda i jedan od obaveznih izvora. Rofl za grashak.

ja sam uzimao winstrol 80 mg svaki dan + testo propionat svaki dan po 100mg.

Faco. Mnogo si hardkor, prekorachio si skoro duplo maksimalne razumne doze za oba. Kapiram da ti je neki "batica" iz lokalne teretane sastavio tako dobar ciklus...

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

rofl za grasak ? LOL

koji si ti debil majke ti!?

sta si ti nasao da mi pricas o bodibildingu retardirani majmune.

grasak ima 21,5 grama proteina,kao sto rekoh nadji i procitaj pre nego sto pocnes da siris muda..

ciklus mi je sastavio covek koji se takmici sad na Arnoldu.

btw ono su doze da bi imao nesto aktivne supstance u krvi tokom celog ciklusa.

uzimati minimalne doze je glupo.

..ma fof

= rumbl3 a.k.a vuduu =

Kada sam bio mali, bio sam mrshav. A onda sam jednog lepog dana progutao pola tube nekog gela sa ukusom pomorandze i pocheo da se gojim po 10 kila svake godine dok nisam dogurao do 100 [:D]

jel imash da preporuchish tako neki gel za mrshavljenje, moze i pomorandzha :D

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

o tome zasto uzimam necu ni pricati.

zasto ne unositi 300 grama proteina?

" Dok se neki nutricionisti slazu da sportasi trebaju gotovo duplo vise proteina od kolicine koja je potrebna neaktivnim ljudima, dilema je koliko proteina treba bodybuilder natjecateljskog kalibra za ekstremnu misicnu hipertrofiju. Pripremajuci nekoliko vrhunskih profesionalnih bodybildera te komunicirajuci sa mnogim drugima mogu vam iskreno reci da svi koristimo najmanje 2 grama proteina po svakom kg tjelesne tezine. Oni uspjesniji uzimaju od 3 do 4 grama po kg tjelesne tezine. Razmisljajte logicki - ukoliko znate da za odrzavanje ili povecavanje misicne mase trebate biti u pozitivnoj nitrogenskoj ravnotezi, a nitrogena nema u ugljikohidratima ili masnoci (jedino u proteinima) � ne mislite li da onda trebate uzeti vecu kolicinu proteina? Ukoliko zelite sagraditi kucu a imate samo 5 blokova- koliko daleko mozete ici u gradnji?

Sto se tice vaseg drugog pitanja (ili stavka) da ljudsko tijelo moze probaviti svega 30 grama proteina u jednom obroku � zelio bih vas izazvati da pruzite znanstvene podatke koji bi potkrijepili takav stav. Upozoravam da ne prihvacam �Miki Mouse Almanah� znanstvenim. Doista, sto mislite da se dogadja ako pojedete odrezak od 10 unca (koji ima otprilike 60 grama proteina)? Dali vi (ili Disney) sugestirate da prvih 4 unca I 30 grama proteina je probavljeno I asimilirano, a drugi dio nemoze biti sinteziran kao protein nego se pretvori u glukozu, masnocu ili zabu? Da li se carobni stapic ukljuci kod 31-og grama? Razliciti proteini imaju razlicitu brzinu probavljanja te probavljen protein � bilo da je to vec spomenut odrezak, piletina, riba, jaje, mlijeko, soja ili proteinski prasak � ce se eventualno osloboditi aminokiselina (u slobodnoj formi ili u formi peptida) te sad moze biti koristen da formira (sintenzira) nov biolosko/fizioloski vazan protein (sve sto je vec spomenuto � koza, kosa, organi, MISICI!!!).

Ucinite si uslugu I povecajte uzimanje proteina na barem dva grama po kg vase totalne tjelesne tezine, a slobodne povecate I na 3 grama." *milos sarcev

nisam rekao da on treba da unosi 300 grama proteina,rekao sam koliko ja unosim...a to koliko ce on da unosi zavisi od njegove kilaze...sa svojih 88 kila - ishrana ->

DAN 1

proteini:190 gr

UH:238 gr

masti:48 gr

DANI 2&3

proteini:285 gr

UH:95 gr

masti:48 gr

DAN 4

proteini:190 gr

UH:285 gr

masti: 48 gr

(ovo mi je ishrana na definiciji,na masi unosim manje proteina,vise UH i masti. )

btw nisam imao nameru nikoga da uvredim,a to koliko se ko razume necu se prepirati,samo sam hteo pomoci coveku,on neka odluci sta ce raditi,ae bye.

= rumbl3 a.k.a vuduu =