L1nk Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Samo ako je ocajnica rumunka i rodno mesto temisvar i ako je pre RNB-a slusala kemisa :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted August 28, 2005 Author Report Share Posted August 28, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 zato shto si otvorio vrlo glup topic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted August 28, 2005 Author Report Share Posted August 28, 2005 Da sledeci put otvorim pametni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 svejedno je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 (edited) Predrasude u vezi cigana/roma su 99.9% tacne. Ipak, bio bih sa cigankom/romkinjom kada ne bi ulazila u taj sablon. zato shto si otvorio vrlo glup topic ? ← A ti ga nisi preskocio zasto? Edited August 29, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 zato shto je zanimljivo kako svi pomisle da su prljavi itd ... Jbt topic je "Da li biste bili sa extra zgodnom romkinjom?" - pa valjda se podrazumeva ti se dopada onda ... shto znachi da je onda jedini problem nacionalnost ... a kome to smeta mozhe da se shutne u glavu ;] ... eto zato mislim da je glup topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 sto da ne....i oni cigani imaju dusu....sarbu shes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 DA je bas extra,cista i sve to... sto da ne?! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 zato shto je zanimljivo kako svi pomisle da su prljavi itd ... Jbt topic je "Da li biste bili sa extra zgodnom romkinjom?" - pa valjda se podrazumeva ti se dopada onda ... shto znachi da je onda jedini problem nacionalnost ... a kome to smeta mozhe da se shutne u glavu ;] ... eto zato mislim da je glup topic. ← Word. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Samo ako je ocajnica rumunka ← tako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Sto se mene tice ako mi se devojka svidi i ako je u glavi ok, ne bih imao nikakvu frku da sa njom budem. Okolina bi me malo cudno gledala, roditelji isto, ali nadam se da bi se ona pokazala kao ok covek, tako da bi me shvatili. Bar se nadam ... To se postavlja pitanje, da li bi vasa okolina prihvatila i da ste sa nekom kineskinjom, ili crnkinjom. Ne mislim time ortake koji bi rekli "uuuuu bato deljes crnkinju, ti si nas idol !!11" nego rodbinu i vama blizke ljude, koji bi mogli da predju preko cinjenice da jednog dana na primer imate dete sa japankom, i da im je unuk/brat/uateva "koso-ok" :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 kao sto rekoh "vozo" bi je da nije previse crna,pa da ja vodim kao crnkinju!!! a "taka" me postoji tako da..... :) inace nemam nikakve predrasude prema romkinjama,osim sto "malkice" smrde, i takodje su malkice prljavi!!!!! :) osim toga sve je ok!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ma zajebi me, ne bi bio sa cigankom pa ne znam sta da je.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) dal ste degenerisani pa ne kapirate koliki je paradoks kad kazhete nemam predrasude ali svi smrde ? Edited August 29, 2005 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 predrasuda je da svi cigani (romi, whatever) smrde, jeste ih mirisali sve pa znate ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) idealna prilika da prosirim rasnu netrpeljivost na forumu bwaahahaha elem ovako nema sanse da bi ganci girl vodao po gradu a kamoli je upoznao sa mojima znaci nema sile! ( pa makar izgledala kao haliberi ili bijonse ) end. da dodao bi samo jos jedno neznam zasto svi mislie da ganci smrde? ja ih ne volim ( ne mrzim ih samo ih ne volim ) ali stvarno ono malo gancija sto sam upoznao ni jedan nije smrdeo. Edited August 29, 2005 by Nykolla Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ma zajebi me, ne bi bio sa cigankom pa ne znam sta da je.... ← Odrichesh se svog potomstva??WHYYYY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Sto se mene tice ako mi se devojka svidi i ako je u glavi ok, ne bih imao nikakvu frku da sa njom budem. Okolina bi me malo cudno gledala, roditelji isto, ali nadam se da bi se ona pokazala kao ok covek, tako da bi me shvatili. Bar se nadam ... To se postavlja pitanje, da li bi vasa okolina prihvatila i da ste sa nekom kineskinjom, ili crnkinjom. Ne mislim time ortake koji bi rekli "uuuuu bato deljes crnkinju, ti si nas idol !!11" nego rodbinu i vama blizke ljude, koji bi mogli da predju preko cinjenice da jednog dana na primer imate dete sa japankom, i da im je unuk/brat/uateva "koso-ok" :) ← Ako ti se devojka svidja, ili je chakshtavishe volish... ma mogu samo da ti se sagnu svi koji imaju neshto protiv vas/nje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Pa ako je cista onda nije ciganka zar ne? Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ma, sve u svu sto dalje od mene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 pa da je lepa , pametna , zgodna i da je sveze istusirana , zasto da ne... ? ako ti se neko svidja , tj... ako ga volis , ne gledas na boju Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 tako je ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Pa ako je cista onda nije ciganka zar ne? ← ja mislim da je ovo najbolji post :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) rev post Today, 12:00 predrasuda je da svi cigani (romi, whatever) smrde, jeste ih mirisali sve pa znate ? ;) pa druga rasa naravno da smrdeee! Edited August 29, 2005 by Kole' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts