Santa Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 QQ, pa ja ne bi ni smeo svo ovo da imam..... Kad da pogledam sve to jebote? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 I hate you all people... I realy realy hate YOU! grrrrr Onaj baya je najgori od sve dece! samo to josh da dodam... ← ne želiš da ti pošaljem katalog jednog lika ali ne želiš ozb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 dobro ajde ne zhelim :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ozbiljno? Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 a el ima neka shansa da neko ko nema nista za razmenu nekako nabavi stvari koje vi imate a da pritom ne pukne previshe kesha :))) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ja sam uvek bio za razmene :) a i Igore mi smo i neshto trebali da se razmenjujemo pa pozaboravljali shta :D elem, ja sada imam StarTrek:TNG, ST: Voyager, ST: Enterprise, Lost: Sve shto izashlo, Naruto: Sve shto izashlo + manga sva, Futurama 3dvda1cd, simspons sve sem 3.sezone, Friends: 1st sezonu.. i ako se setim josh nechega dodatju... :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Imam ja sve od Simpsonovih (uključujući i upravo zavr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 First Wave,Pretender,Only Folls and Horses sta ce mi vise ni ovo jos nisam pogeldao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) ja jedino mogu za raznemu serija mogu da ponudim 100 dvd-a anima.... stvarno me mrzi da gledam koji su naslovi u pitanju... 95% su sve epizode ;) Treba mi ceo dragon ball, DBZ i DB GT Edited June 10, 2006 by MagmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 imam lost,pb i smallville sve do sada prikazivano :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Ok, jel ima neko Mućke koje NISU sledeće epizode: Season 1 - Episodes 1 2 3 4 Season 1 - Episodes 5 6 7 Season 2 - Episodes 1 2 3 Season 2 - Episodes 7 8 Season 3 - Episodes 4 5 6 Season 4 - Episodes 1 2 3 Season 4 - Episodes 4 5 6 7 Season 5 - Episodes 1 2 3 ali isključivo kao divx, u obliku dvd ripa sa onih bbc-jevih dvd-ova gde je bilo 2-4 epizode po disku u komadu (primera radi moj Season 2 Episodes 4 5 6 je jedan fajl od 700 MB). Sve ostalo mi je u tom obliku pa bih voleo da kompletiram seriju. U zamenu dajem pun qrac koječega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Po ko zna koji put...Jel ima neko kompletne Simpsonove , placam parama po dogovoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Imam sve (zaključno sa kompletnom sedamnaestom sezonom), 13 dvdova ukupno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Ok, jel ima neko Mućke koje NISU sledeće epizode: ← Imam ja mucke sve(9 sezona) ali ne svaka epizoda je za sebe od po 300 nesto mb osim sepciala koji su po 700 mb i traju sat ipo + epizode koje nisu pustane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 nishta ne trazim, samo se hvalim :) Prison Break - full (1 sezona) Lost - full (2 sezone) DHW - full (2 sezone) Everybody Hates Chris - full (1 sezona) My Name is Earl - full (1 sezona) Rome - full (1 sezona) Transformers G1 - full (4 sezone) Futurama - full (5 sezona) Mucke - full (7 sezona) Sopranos - full (6 sezona) Family Guy - full (5 sezona) Simpsons - S1-7 (DVDrip) + S16-17(HDTV) - epizode izmedju ne skupljam jer su to neki tresh rilizovi od po 100mb po epizodi, tv ripovi i sl trenutno se kompletiraju Homicide, Orange County i Bolji zivot :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 mene generalno zanima jel ima neko farscape... hotju da gledam prokletu seriju vetj jednom.... i grrrr... ali svejedno.. sad uzeh adsl te me boli patka... ima sam da poskidam sve proklete serije koje mi se gledaju.. a vi shkrtci idite u ... :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Kod koga si na kraju uzeo adsl? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Imam sve (zaključno sa kompletnom sedamnaestom sezonom), 13 dvdova ukupno. ← Kolko para trazis i kako da se razmenimo , a da ja ne dolazim do BG-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Simpsons - S1-7 (DVDrip) + S16-17(HDTV) - epizode izmedju ne skupljam jer su to neki tresh rilizovi od po 100mb po epizodi, tv ripovi i sl Al su realno bash te epizode izmedju najsmeshnije. :P Pogotovo negde izmedju osmog i trinaestog serijala kad su bili na vrhuncu. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Srećom upravo te epizode imam snimljene sa Pinka, sa fenomenalnim prevodom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Al su realno bash te epizode izmedju najsmeshnije. :P Pogotovo negde izmedju osmog i trinaestog serijala kad su bili na vrhuncu. ← slazem se, ali mi se ne gledaju 2 zuta pixela, pa da provaljujem ko je mardzh a ko homer :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Imam Firefly, i prve tri sezone Deep Space 9, ako nekog interesuje. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Transformersi - SVE Robotech - SVE Mucke - SVE Simpsonovi 1-6, 16-17 Band of Brothers - SVE Futurama - SVE okolina sm :) PM me za razmenu, + drkam kurac za alfa Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) Santo - ipak kod Beocitija.. skuplje za 200 dindzhi ali mi deluje pouzdano :)) Elem... ajde ljudi! dajte nekog ko ima Farscape!!! PRROOONTOO!! btw. sad me podsetiste.. imam i ja Band of Bro's sve i Transformerse 4 dvda i Robotek sve u RM i 2 dvda do 40 u kristalno jasnom formatu ;) Edited June 13, 2006 by Zlajonja Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts