Doca Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 na popravnom ti je dovoljno da se pojavish i to ti je to :) barem je tako bilo dok sam bio srednjoshkolac -^ ← Moj ortak pao fiziku juce!:( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ma popravni ispiti su u sustini smesni... Kod nekih profesora ne treba nista da znas kod nekih treba da znas 3 lekcije pos slobodnom izboru... Dakle, gistro treba da nauchis celu knjigu, izadjes na popravni, neznas nijedno pitanje, pita te onda ono chuveno : "Pa sta znas ?" I onda ti izlupetas nikad jache i prodjes. Pricham iz sopstvenog iskustva. Popravni, 1. godina gimnazije. Hemija i Biologija Hemiju sam spremao kod profesorke iz iste skole, ali mi ne predaje ona... Nisam nesto dugo bio, slabo sam nesto nauchio.. Dolazim na popravni, kad u komisiji ova sto me spremala. Ova profesorka sto me kao pita, nesto pishe za stolom, a ja na tabli pishem neki zadatak, a ova sto me spremala mi govori... i tako ja prodjem hemiju... Nesto kasnije u hodniku nalazim profesorku biologije u japankama i nosi neki ceker i neku, pa moze se reci kucnu haljinu... ( ja sam jedini pao biologiju kod nje te godine ) Ja je pitam kad cu da polazem, kad ona meni : "Auu, dete ja nisam ni znala da sam te oborila, ja taman krenula u pijacu" Mislim sta reci... nadjemo neku uchionicu ( nishta nisam uchio, znao sam samo jednu lekciju koju sam znao i preko godine... ) razredna sa nama i sa dnevnikom.. Sedamo mi, tamo malo dalje od nas neki likovi polazu matematiku... Ja sedim u klupi, ispred mene njih 2 i kao da me tu pita... Pita me sta sam uchio : Ja odma onu lekciju koju znam, razredna tamo upishe da je to 1. pitanje koje sam kao izvukao... Ja pochnem da pricham, ne ispricham 5 rechenica, ona me prekine i kaze : "Dobro to znash, ajde drugo neshto" Mislim se ja u sebi sta sad da pricham, setim se da znam jedan pasos iz druge lekcije... i ocu to. To sam odgovorio malo uz njenu pomoc, nesto sam ja nalupetao i kao znao sam i to. Ajde sad 3. pitanje da biram... Mislim ja u sebi : "jebote sta cu sad neznam vishe ama bash nishta". Mislim se ja tako nekoliko sekundi, kad ona me prekida : "Ma dobio se bre 2, samo razmisljam sta sledece da upishemo u dnevnik" Nishta, nadje ona tamo neku lekciju, upishu to tamo i to je to... Toliko o popravnom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Pao prvu godinu OET da bi doshao na popravni i profa mi kazhe opushteno : "Znam da znash .. ja sam tebe namerno oborio ..." Drugu godinu padnem OET2 i Elektroniku ... Nishta uchio nisam .. Mozhda nedelju dana sveukupno po 2 sata .. i proshao sam .. Tako da .. laganica :) 3-cu godinu sam na polugodishtu bio 3.90 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ja sam isto slabo uchio u srednjoj i knjizhica mi je bila kao tiket na svakom polugodju, al' da ga jebesh u dupe, nikad nisam na popravni pao, uvek mozhesh da iscimash da odgovarash na vreme Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 bolje da ne pricham svoje dogodovshtine ←kada si ti bio na popravnom?:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ja sam isto slabo uchio u srednjoj i knjizhica mi je bila kao tiket na svakom polugodju, al' da ga jebesh u dupe, nikad nisam na popravni pao, uvek mozhesh da iscimash da odgovarash na vreme ← Uvek me obraduju zivopisni opisi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Hehe,to tiket sam prvi put cuo od razredne i pokidao sam se :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) ne mogu da verujem da ovde stvarno pola likova roknulo godinu ;)) ni ja nisam bio pure odlikas, ali drzao sam se u normalama, znaci kad nesto zagusti, sedne se par dana i odgovara se na vreme :) steta sto sam cim sam zavrsio srednju ovu naviku ispustio tako da se sad borim sa sobom da sednem i ucim za ispite :) jos dva dana pa krece 24/7 nad knjigom :) Crash_Overdide> ekonomski faks u pragu, smer informatika Edited August 25, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
What_is_Bilo Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Evo ja sam te poslusao... i primenio tvoju taktiku i sve sam do jaja uradio kao sto si napisao, tj ne znam za sebe isao sam na zurku ucio 2xpo sat ipo ali sam se zajebao jer se polagalo juce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Kakav topic ocxekivao sam da si polozxio mehaniku i termodinamiku No nema veze, svaka cxast Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 mora da si novi nikola tesla !!11!! ← duplo pametniji - Tesla je imao samo dvojku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 ja sam isto slabo uchio u srednjoj i knjizhica mi je bila kao tiket na svakom polugodju, al' da ga jebesh u dupe, nikad nisam na popravni pao, uvek mozhesh da iscimash da odgovarash na vreme ← Potpuna ista situacija Do 1 juna 6-7 keceva ali od avgusta nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 @Coll: Mononukleoza je stvar koju netreba da dobijesh na kraju 3. Godine Gimnazije... @What_is_Bilo: Znachi samo da si ubo vreme ispita, veruj mi da bi prosho @shoosh: Gimnazija...ne srednja shkola... @Cali/Zola: Ajnshtajn...Ajnshtajn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) wauuu teshko proci popravni.. scena od pre 2 dana: drug odlazi na popravni (neznam dal je uchio il nije). Ide u saobracajnu shkolu.. i sad pita ga profesor: reci mi nesho o vazelin ulju/masti?! drug cuti i neveruje shta ga ovaj pita.. profa kao "pa zashta sluzhi?" kazhe drug "PA ZA PEDERE" komisija i profa stondirani stoje u neverici.. :D i prodje popravni.. :D s t r a h ← Ja sam u saobracajnoj i to je najveca glupost koju je mog`o da ga pita... nema 2 blage veze sa saobracajem...barem u srednjoj.... Edited August 25, 2005 by ActiveX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 ma taj profesor je gEj ::PPPPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 @shoosh: Gimnazija...ne srednja shkola... ← Mislio sam na fax Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Tek sad si me zbunio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 xaxaxa ja uchio celo leto i pao :( Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Pao si popravni oO ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Au brate, iz chega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Jeeee danas sam polozio matish, jedini od mog razreda a oni dolaze ponovo u ponedeljak ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 neka...pola 4uma na popravnom...bas zanimljivo... Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Killy majstore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 I ja sam danas raspalio pa matematici...i upisao 4tu dinu...*lomi sve zivo oko sebe od sretje* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 sad jedno pitanje jel ima ovde neko ko je bio celu srednju odlican? ili sam jedini "streber" koji dolazi na 4um :( Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts