StrayderGame Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Da li ste ponekad razmisljali ,koja ce to sledeca igra da bude koja ce da vas veze isto ovoliko kao WoW,znaci licno mene WoW je jedina igra koja me vezala da 18-20 sati budem na racunaru i da je igram i da mi jos nije dosadila,tako me interesuje koja je to igra koja ce vas da zanima isto ovoliko kao i WoW ,kad dovedete sve moguce klase na lvl 60, odradite sve moguce instance i te zezancije kad ono prakticno ne budete imali sta da radite vise u WoW-u??? Igra koja ce mene da zanima isto ovoliko kao i WoW je ....WoW ekspanzija nista drugu ,mislim da nece izaci igra koja ce da bude ovoliko zarazna!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Brate malo je rano da razmisljam sta je sledece, mislim nisam ni blizu zasicenja od wow-a da bi iamo takve misli Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 hehe a btw cuo sam negde da ce da povecaju level range preko 60 i da ce da ubace 15 pvp rank a levelovanje preko 60 ce biti moguce samo ako imas rank 15 :) neznam kolko je ovo tacno ali mozda jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Brate to sa 15tim rankom i levelovanjem preko 60 mi tolko glupo zvuci da neverujem da ce tako nesto ikad biti... Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 kod mene je sledeca stavka, da batalim wow i zavrsim faks napokon aj ajde jos samo par dana ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Brate to sa 15tim rankom i levelovanjem preko 60 mi tolko glupo zvuci da neverujem da ce tako nesto ikad biti... ← nista nisam reko samo sam cuo tako pa reko da vas prosvetlim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 vezivao je war 2 , starcraft ( legenda ) diablo 1 / 2 , war 3 ... sada wow ... idemo bliz ownz Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ma blizz ce verovatno za godinu dana da izbaci expansion za WoW to je sigurno nedostaje jos jedan kontinent(Northend)cisto sumnjam da ce kroz update da ubaci kontinent a tu su i nove rase klase itemi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 hehe a btw cuo sam negde da ce da povecaju level range preko 60 i da ce da ubace 15 pvp rank a levelovanje preko 60 ce biti moguce samo ako imas rank 15 :) neznam kolko je ovo tacno ali mozda jeste ← Cuo si pogresno 100% Imas lepo na samom WOW sajtu deo "Under development" pa ti tu pise sta ce ubaciti. Sto se likova tice,ubacice Hero class,ali se za sada ne zna nista o tome... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 sledece...mozda neka od middle earth online igara, verovatno Star Trek Online, i sigurno WoS (koji samo tako ima da izadje jedno 4-5 godina nakon StarCrafta 2 da to nije normalno ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 hero class ce da se ubaci sigurno samo je pitanje vremena... kazu sledece godine... znachi pre zime 2006 nema shanse... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radule_ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 sledece...mozda neka od middle earth online igara, verovatno Star Trek Online, i sigurno WoS (koji samo tako ima da izadje jedno 4-5 godina nakon StarCrafta 2 da to nije normalno ;o)) ← A SC2 ce izaci..... Bicu ja dedica kad bude izasao WoS, al' cu ipak da ga igram hiihi Quote ToSsGirL fighting ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BwadBoy Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Expansion za Wow ce izaci oko nove godine, kada ce se pojaviti i veca kolicina novih servera. Od sigurnih stvari je da ce biti dva nova kontinenta. Jedan je oko onog vira u sredini mape, izmedju dva postojeca kontinenta. Ima i radni naziv al' sam zaboravio. Moje misljenje je da ni to nece spasiti Wow od velikog sunovrata iduce godine. Ipak je Wow samo dobro nadrkani, ispolirani Diablo. Ova igra nema nista od RPG-a. Cist Hack'n'slash. Ali je i dalje zarazna. Dokle - videcemo. Quote BwadBoy ---------------------- PiTCHW!SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Pa bas zato sto je, aj da kazem "nabudzeni dijablo" a ne neki prekomplikovani rpg ona i jeste uspesna Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ja bih najvise voleo kada bi se pojavile dve igrice: 1) SWOS online 2) kombinacija "Elite" i "Fallout". Znachi ono letis svemirom, borbe brodova, trgujes izmedju stanica, a kad sletis na planetu prebacis se u neki fallout mod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BwadBoy Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 2) kombinacija "Elite" i "Fallout". Znachi ono letis svemirom, borbe brodova, trgujes izmedju stanica, a kad sletis na planetu prebacis se u neki fallout mod ← Ja bi tada verovatno dao otkaz i introvenozno se hranio...... Quote BwadBoy ---------------------- PiTCHW!SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Treba da izadje EA- ov Middle Earth MMORPG ... Ne zelim to da probam...^^ Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 (edited) Ne znam sta ce to biti ,ali Blizz ce morati da napravi nesto jos bolje od WoW-a ,mislim u serijalu warcrafta,jer dva miliona ljudi koji su kupili WOW nije mali broj tako da sad imaju veci zadatak da bi odrzali toliku igrivost njihovih proizvoda ,a u vezi EA battle for the midle earth RPG,gledao sam neke skreenshotove ,ali za te ce trebati 1) nenormalno dobra konekcija 2)nenormalno dobar racunar , jer je grafika perverzija,ali isto mislim da nece "brzo" izaci igra koja ce da dostigne WoW igrivost U vezi novih lvl-a,novih ostrva ,ja sam ovako cuo znaci sve ce to biti u expansion pack-u koje ja licno ne znam kad ce da izadje,n njemu ce biti nove klase,novi itemi lvl-up do 75 lvl-a,novi mounti, novi epic mounti 125%,samo sto kazu da ce do lvl 75 morati da se dobro oubijes da bi stigao do njega,sad koliko je to istina jer isto tako su pricali i za 60 lvl ,bice jos mnogo this zezancija ali vidjecemo,za mene World Of Warcraft ====>>> FOREVER Edited August 25, 2005 by malisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) kod mene je sledeca stavka, da batalim wow i zavrsim faks napokon Edited August 25, 2005 by Melkor Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 To sam i ja uradio, zavrsio godinu i vise ga nisam palio. ← E.. aj da igramo malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ...Ipak je Wow samo dobro nadrkani, ispolirani Diablo. Ova igra nema nista od RPG-a. Cist Hack'n'slash. Ali je i dalje zarazna. Dokle - videcemo. ← BRAVO! wow je ustvari priprema za diablo 3 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts