Jump to content

Da li vam je devojka celava?

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pazi ti njega ja perverznjak?!? Pa sta je tu perverzija da polizes ribu ili se malo igras sa njenom guzom? To su normalne stvari...vidi se da nikad nisi jebo. Ako trazite perververziju pitajte Kojota nesto - bilo sta, makar koliko je sati :)))

Liberate tutame ex infernis!

Kurgan

Sto se mene tice, devojka treba da od dlaka ima kosu i obrve. Od obrva na dole sve teba da je glatko :)))

Ah da, jel ste nekad naleteli na hairy beaver, tj. sumski cvet? :))

istina brate,smoth sa eventualno nekom" frizuricom" ni to nema potrebe al aj.... [:D][:D][:D]

Edited by Kole'

pazi ti njega ja perverznjak?!? Pa sta je tu perverzija da polizes ribu ili se malo igras sa njenom guzom? To su normalne stvari...vidi se da nikad nisi jebo. Ako trazite perververziju  pitajte Kojota nesto - bilo sta, makar koliko je sati :)))

Jel to neshto ultra perverzno shto SAMO Kojot moze da izvede?

[roflmao]

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Cim Kojot otvori usta to je perverzija! Secam se kad sam ga upoznao, bilo je to pre nekoliko godina kad smo isli na legendarno takmicenje SWOS fudbala u Backoj Palanci! Tad je Laki rekao da ide sa nama njegov urednik. Ja mislio neki pristojan covek, kad ono Kojot koji je kasnije jeo sladoled sa stomaka (i dao Maudu da jede sa istom tom kasicicom koja je lutala pespucima njegove debele skembe) i pitao prodavacicu na kiosku:"Sto ste vi tako jeftini?" (misleci na cene). Eh... kakav roadtrip!

Liberate tutame ex infernis!

Cim Kojot otvori usta to je perverzija! Secam se kad sam ga upoznao, bilo je to pre nekoliko godina kad smo isli na legendarno takmicenje SWOS fudbala u Backoj Palanci! Tad je Laki rekao da ide sa nama njegov urednik. Ja mislio neki pristojan covek, kad ono Kojot koji je kasnije jeo sladoled sa stomaka (i dao Maudu da jede sa istom tom kasicicom koja je lutala pespucima njegove debele skembe) i pitao prodavacicu na kiosku:"Sto ste vi tako jeftini?" (misleci na cene). Eh... kakav roadtrip!

Ali vi tada niste bili prisutni :)