weasel Posted August 26, 2005 Author Report Share Posted August 26, 2005 Tako sam i ja u GSPu kad nisam iamo karte on aj daj podatke Ja njemu izlupam ime prezime i aresu on kaze ok hvala kazna napisana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Moze i vozacka, posto je izdaje MUP. You did what? Ako si uradio ono sto sam ja shvatio iz tvog opisa (isao u pogresnom smeru u kruznom toku) imas srece sto ti dozvolu nisu uzeli, ja bih :) * - Da ne bude zabune, oni gore su oduvek imali vizire, ali sad i ispod njih konji imaju. ← sta sam uradio - vozim iz blokova, pola cetiri ujutro, i umesto da zaobidjem ostrvo i produzim pored starog merkatora ja krenem najkracim putem... i tu me oni zaustave, pitaju da li sam pio i kad su videli da sam tek polozio odmah me puste... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 znaci isao si u suprotnom smeru na kruznom toku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 i guess, so what Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ja ne kapiram odakle pricha o kgbu kao povlashcenom dole.verovatno zato shto retko idesh u kgb,pa ni ne vidjash racije.ja koji relativno retko idem u igraonu sam prezhiveo jedno 4-5 pretresa u kgbu.i to redovno dok se igra dota.protiv druge igraone gde su zavrshili:Ddok oni nas ispretresaju ode baza:)a klasika ruke uz zid ne smesh da dirash komp,ja kreno pita jedan -shta to radish?! -ma samo da se hilujem:DDD inache dobio sam prvu kaznu pre par dana:D -dobro vece,znate li kojom ste brzinom vozili -da, znam st... -...SEDAMDESET!to je dvadeset preko dozvoljenih 50 -da da jeste! i do jaja:D ne znam kako ide to ,kolko trebash da predjesh dozvoljenu brzinu pa da ode dozvola? aj da chujem jel neko chuo od nekog da je chuo:Dda je neko negde startovan da radi narko test?znam da ih ima 5-6 patrola u gradu.i da nece da rade nekom ko nije do jaja sumljiv,jer u sluchaju da nemash gudru u krvi oni placaju tih 2.500 za test ja za svaki sluchaj chekam jutro da podju na kaficu:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Ma nisam imao nista, nego ja budala mu rekao ime i adresu samo da ga skinem s kurca. Nije mi ni rekao da mi je napisao prijavu, nego mi je posle GODINU DANA stigla prekrsajna prijava :) Inace, kao moras da imas licnu karta, makar imao i pasos. Niko normalan ne pise prijave za to, ali eto nadje se neki revnosni idiot :) Posle mi palo na pamet - sto nisam rekao ime nekog ortaka, al bi se istripovao sa kaznom :)) ← Dash ime ortaka, i pandur kazhe, dobro to su tvoji podaci, zapisao sam sve, a sad idemo u stanicu dok ne dodje neko da potvrdi da si to ti, ili dok ti ne donese dokumenta... Pa ti njemu objasni da si se shalio :)) Ja podjebavam muriju chesto, ali za takve stvari gde mogu gadno da prodjem, zajebi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 (uzimam makaze) igi, daj ovamo dozvolu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 ok moze, posto je ti iovako nemash Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw of the wing chao Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Krenem ja da otpratim drugaricu u grad i odma ispred zgrade situacija #1 Dolazi kornjaca(murkan) i kaze sacekajte.Vadi neke papire i gleda jedno 5 min i na kraju aj sloboda si Krenem ka stanici i izmedju bloka 70 i 70a grupa 5-6 kornjaca :) situacija #2 Prvo mi traze licnu kartu Ja im kazem nemam imam 17 godina oni ok aj vadi sve iz dzepova ja povadim i dam im u rkue (2 pakel cigara, upljac, kljucevi,mobilni i neke pare) Oni pocnu da kenjaju kako sam zanimljiv zato sto imam 2 pakle LOL A onda me pitaju sta imam ispod trenerke ja im kazem gace a oni:jel ti to nas zajebavas ja:ne oni: ok slobodan si Odem u grad odsedim u kaficu i krenem kuci i kod beogradjanke sitacija # 3 (poslednja :) kornjaca:daj licnu kartu ja:nemam jedan od njih pita koliko imam godina ja : 17 ovaj drugi kaze sto lazes kad imas 18 ja kazem pa 87 sam godiste ali u novembru oni se zamislili i kad su shvatili da imam 17 kazu:pa moras licnu sa 17 ja "LOL" nisam znao Oni:sta ces ti na ulici sa 17 godiina i gde zivis ja:blok 70 oni:KAKO JE TEBI PALO NA PAMET DA DOLAZIS CAK OVDE -- ROFLMAO ja:pa onako oni:dobro aj mozes da ides Znaci sve debil do debila.Smorili su me ko nikad ← koji kraljevi....talican si za pandure...imas neku auru:) Quote Cobratix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 ne startuju me panduri... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Ni mene:) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Ma da....ja kad se smorim, idem po gradu i legitimisem murkane... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Desilo mi se sam jednom da me pretresaju i to dok sam u igraoni na drugom spratu u mojou.Dođu murkani i kažu nam kao ajde ustanite da vas pretresemo i samo jedan ortak izvaljuje ajde požuri ode mi vreme :))) P: A sta ti je onda ovo u dzepu * pokazuje na n-gage * J: N-gage P * zbunjen, posle dve sec * - A, ok. ← pwned :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 o ovome više može da vam priča AlexG, ja bih samo da mu dam šlagvort... "čuo sam da kasperski ne hvata dobro <nekamnogoglupareč>" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Eh taj alexg, uvek pun pricha :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Prekljuche sedim sa 2 ortaka koja nisam video 100 godina u parkicu kod Palace-a, doshli neki murkani, i pretresli su bukvalno sve koji su bili u parku, chak i neke ribe koje su dovele kuchice na nuzhdu. (sreca nismo imali nishta kod sebe ^^) Juche blejimo nas 8-oro na Kalishu, dolaze dve marice, zaustavljaju se pored nas, a mi kod sebe imamo vuje za pola grada, presekli smo se svi u trenutku. Dolaze do nas, gledaju nas malo chudno, i nastavljaju do klupice do, gde je kuntao neki beskucnik, i smarali su ga pola chuke. Sreca nas nisu dirali, ko zna shta bi bilo da su nas pretresli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 badnick ne znam kako ide to ,kolko trebash da predjesh dozvoljenu brzinu pa da ode dozvola? Ako je brzina veca od 40 onda ti uzimaju dozvolu mada ti tad ne mora da znaci, posto sam ja prvu moju kaznu imao prekoracenje i umesto 60 vozio sam 105. Samo su me stavili na uslovno posto mi je bilo prvi put, a imao sam vezu. Ne bi dobio ni uslovnu nego sam ja glup ko kurac pa sam potpisao onom panduru koji me zaustavio. Eto tako Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ali kornjace ! hahahaha Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 jel ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 Znaci oni startuju ljude sa ruznim frizurama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Bog ce znati. Evo par prica iz mojih arhiva, prva ide ovako: Sedim ja sa ortakom kod doma vojske(mesto u Pancevu veoma mracno i zabaceno) cirkamo neko pivo posto smo otisli sa rostilja, bilo je tu oko nas jos gomila limenki i flasa od piva, u jednom trenutko dolazi jedan pandur. Prisao nam je i izvadio baterisku lampu, onu od pola metra, i poceo da gleda okolo one flase od piva i limenke, zatim je lampu uperio nama u oci, na sta smo mi odreagovali prekrivanjem ociju rukama. Murkan: Sta je momci smeta vam svetlo, jel ste narkomani? Ja i ortak: (cutanje) Murkan: Ajde ustajte! Jel ste vi popili svo ovo pivo? Ja: ne, to je neko drugi pio mi smo ovde sad dosli. Murkan: vidim da ste pijani ajde mali sad da hodas po ovoj linij. Tako nas je terao jedno 5min da hodamo po liniji sa rukama dignutim u vis, mislim izivaljavanje cisto, jbg bili smo klinci pa nismo hteli da se protivimo. Ima jos jedna prica, vracao se ja sa par ortaka iz KST-a, prolazimo pored ETF-a pa dole, ortaci su pevali neku pesmu od Hladnog Piva kad nam prilaze 2 murkana. Murkan: sta se derete? Ortak: pevamo... Murkan zagrli ortaka i kaze mu: cujem da ti srce kuca ko u zeca, ajde priznaj da kad bi te sad munuo upisao bi se u gace. Ortak: pa bi. Tako su nas jos malo smarali pa su nas pustili. Al najjaca prica, 2 murkana u busu i sad neka 2 lika pricaju neki vic kao u fazonu zasto murija ide u paru, pa jedan zna da cita drugi da pise, a pored njih murija dvojica. Sad jedan od njih kaze tim likovima isprave molim, kad je uzeo isprave rekao je: " Ziko pishi ", kad je poceo ceo bus da se cepa onako nenormalno, nakon toga shvatili su da su se zajebali i izasli na prvoj stanici. Sa murijom po meni je najbolje ponasati se uvek ok, cutati dok te oni ne pitaju i tako dalje jer ima slucajeva da ti nalupa shamare bez razloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 Bog ce znati. Sa murijom po meni je najbolje ponasati se uvek ok, cutati dok te oni ne pitaju i tako dalje jer ima slucajeva da ti nalupa shamare bez razloga. ← Ima ali retko kad.Imaju ista prava ko i obican covek na ulici da ti nalupaju samare,nikakve Uvek ima debila ali to se retko srece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 tuga jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw of the wing chao Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Bog ce znati. Evo par prica iz mojih arhiva, prva ide ovako: Sedim ja sa ortakom kod doma vojske(mesto u Pancevu veoma mracno i zabaceno) cirkamo neko pivo posto smo otisli sa rostilja, bilo je tu oko nas jos gomila limenki i flasa od piva, u jednom trenutko dolazi jedan pandur. Prisao nam je i izvadio baterisku lampu, onu od pola metra, i poceo da gleda okolo one flase od piva i limenke, zatim je lampu uperio nama u oci, na sta smo mi odreagovali prekrivanjem ociju rukama. Murkan: Sta je momci smeta vam svetlo, jel ste narkomani? Ja i ortak: (cutanje) Murkan: Ajde ustajte! Jel ste vi popili svo ovo pivo? Ja: ne, to je neko drugi pio mi smo ovde sad dosli. Murkan: vidim da ste pijani ajde mali sad da hodas po ovoj linij. Tako nas je terao jedno 5min da hodamo po liniji sa rukama dignutim u vis, mislim izivaljavanje cisto, jbg bili smo klinci pa nismo hteli da se protivimo. Ima jos jedna prica, vracao se ja sa par ortaka iz KST-a, prolazimo pored ETF-a pa dole, ortaci su pevali neku pesmu od Hladnog Piva kad nam prilaze 2 murkana. Murkan: sta se derete? Ortak: pevamo... Murkan zagrli ortaka i kaze mu: cujem da ti srce kuca ko u zeca, ajde priznaj da kad bi te sad munuo upisao bi se u gace. Ortak: pa bi. Tako su nas jos malo smarali pa su nas pustili. Al najjaca prica, 2 murkana u busu i sad neka 2 lika pricaju neki vic kao u fazonu zasto murija ide u paru, pa jedan zna da cita drugi da pise, a pored njih murija dvojica. Sad jedan od njih kaze tim likovima isprave molim, kad je uzeo isprave rekao je: " Ziko pishi ", kad je poceo ceo bus da se cepa onako nenormalno, nakon toga shvatili su da su se zajebali i izasli na prvoj stanici. Sa murijom po meni je najbolje ponasati se uvek ok, cutati dok te oni ne pitaju i tako dalje jer ima slucajeva da ti nalupa shamare bez razloga. ← lol za price Quote Cobratix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts