LightQ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ja mislim da je sve zavisi od licnosti. evo ja na primer ne mogu nikoga da mrzim pa tako svaka moja svadja s nekom osobom traje nekoliko sata (ako mi je u neposrednoj blizini) do nekoliko dana, ako se ne vidjamo bas cesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 sve ortake bi prodao za pick(u)e... ← Kjote loshe si vaspitao ovo derishte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 samo jednog pravog drugara imam.. od najranijeg detinjstva... mislim da se super slazem baash iz razloga jer smo dooosta slichni... ja rodjen 20. avgusta on 21. :) iste godine u istom gradu .... ali pored tih silnih pojedinosti ultra smo slicni i po razmishljanjima i shvatanjima.. prosto neverovatno nikad se nismo ni posvadjali... ljubav ili drugarstvo... blah.. ovo ko pitanje iz onih decijih spomenara il kako se vec zovu mislim da ih treba tretirati isto... jer ljudi su ipak pokvareni u srzi svog postojanja i nikad se ne zna ko ce te kad zajebati i iz kog razloga (ne mora da znachi da bi to uradio sa namerom, ali jednostavno je tako svakom je svoje dupe vaznije od tudjeg, nekom malo vise a nekom malo manje...)... generalno nikom ne verujem apsolutno 100%, ali postoje dve osobe kojima trenutno verujem skoro pa toliko... jebga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Kjote loshe si vaspitao ovo derishte ← Ti znas da ti nisi vise moj ortak, vetj moj kum....deo mene Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 kolko' gej postova na jednom mestu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Ti znas da ti nisi vise moj ortak, vetj moj kum....deo mene ← Dobra nam ova kuma sledeci put ja idem po pivo Edited August 24, 2005 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ne ne tjiro , koliko postova na jednom gej mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 u chemu je tu mudrost =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts