Lucky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Vidim ja zooloski vrt ce dobiti nove topice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ma dao bi joj... ← al' mnogo je ruzna brate :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Odvalio bi je .. Nothing personal just business ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 MA dao bi joj da mi pusi! LOL Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 shto ne shaljete slike? i shto ste ulazili ako vam se nesvidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Posto sam bacio 375.81kb (a imam prepaid paket ) Zasto nebi rekao svoje misljenje o ovoj spodobi.A ako mislish da je dobra riba pogledaj sta je Kruko napisao u nekom drugom topicu .Da mogu i kravu da nasminkaju i pod sevtlima ce da izgleda kao riba a druga slika odma isped te kojoj se ti divis ti je dokaz kakva je u stvarnom zivotu Edited August 23, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Posto sam bacio 375.81kb (a imam prepaid paket ) Zasto nebi rekao svoje misljenje o ovoj spodobi.A ako mislish da je dobra riba pogledaj sta je Kruko napisao u nekom drugom topicu .Da mogu i kravu da nasminkaju i pod sevtlima ce da izgleda kao riba a druga slika odma isped te kojoj se ti divis ti je dokaz kakva je u stvarnom zivotu jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Shto kaze jedan moj poznanik, grickao bih joj govna ko` tjevapchitje... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 evo josh jedne s(L)ike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Shto kaze jedan moj poznanik, grickao bih joj govna ko` tjevapchitje... ← Moj cale kaze: "Poj'o bih joj govno k'o majmun sarmicu!" Edited August 23, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Posto sam bacio 375.81kb (a imam prepaid paket ) Zasto nebi rekao svoje misljenje o ovoj spodobi.A ako mislish da je dobra riba pogledaj sta je Kruko napisao u nekom drugom topicu .Da mogu i kravu da nasminkaju i pod sevtlima ce da izgleda kao riba a druga slika odma isped te kojoj se ti divis ti je dokaz kakva je u stvarnom zivotu samo hocu njene slike inache svidela mi se u jodnom playboy specijalu inache mozemo otvoriti topice o ostalim playboy zechicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 E nemojte vise te topice o zecevima dosta ih ima ali kad pogledam malo bolje : bolji su i ti topici nego kad neki smoren lik registruje i prvi post mu bude kako da pridjem devojci,jel ok sto sam gay ? , kako da postanem normalan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 @Killy Brate spodoba...cemu to?Kazi jbj i kraj... @SoccerQ Zamisli kad bi svako otvarao topic za neku picku,gde bi bio kraj? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts