Jump to content

Skup -=31.08.2005=-

Guest

Recommended Posts

Majke mi bash sam se raspitivao de je Anja...jel ima neko kontakt sa njom?

Shta je sa Bjelim, Black Adderom, Alexandrom aka G, gde je bre sve nestala ekipa? Ima neko kontakt sa njima...asap nek ih zove!!!!

@Maud: Za sad stoji da se okupimo 31.08.2005 kod trga u 21:00 - okupljanje ce trajati do max 22:00 a onda palimo negde...ti se leshish o tri piva? Nema shanse...

@punisher: jel cesh ti da dodjesh?

Edited by Lord[SKG]

Ja sam ovoj topic nachelno otvorio da bi jelte prodiskutovali kad bi bilo najbolje da se okupim...za sada vidim samo da je tri tone izchekiralo topic, par njih reklo da ce doci i 2 or so reklo da im neodgovara...mislim neznam...daj te ljudi reci te ko bi dosho...a ako nemozete da dodjete kad bi ste mogli da dodjete?

Majke mi bash sam se raspitivao de je Anja...jel ima neko kontakt sa njom?

Shta je sa Bjelim, Black Adderom, Alexandrom aka G, gde je bre sve nestala ekipa? Ima neko kontakt sa njima...asap nek ih zove!!!!

@Maud: Za sad stoji da se okupimo 31.08.2005 kod trga u 21:00 - okupljanje ce trajati do max 22:00 a onda palimo negde...ti se leshish o tri piva? Nema shanse...

@punisher: jel cesh ti da dodjesh?

e kurac sam ja video ovaj topic a i mislim da sam radio nesto to vece tako da ko zna dal bi dosao ^^

bjeli se izgubio, nema mu traga :)))

nemanja, iliti adder, radi kao tonac na akademcu mada trenutno zabusava i folira se da uci VPS

Ace G radi u sinfonici / tehnicomu kao administrator

za anju nemam pojma.. nisam je dugo video mada smo se sreli slucajno nesto par puta eto vidis mogao bih bas i da je nazovem dobro me potseti....

ne znam ko te uopste jos zanima

sto se racuna tice bio je cini mi se oko 4.500 na nas 20ak, a sigurno ne 80... jebote to je 1000 evra, dal si ti normalan (a taj je bilo mozda i 1500e) sto bi bio neki prosek od po 9 piva po osobi iako mi se cini da je tu u stvari vise cinila cinjenica da i nismo svi pili pivo, a i neki su pili vise od te granice a vecina manje. doduse ti koliko si bio pijan nije nemoguce da si popio 10ak pa zato duplirao par desetina puta cifre ^^ al ko ce se sad toga secati

sto se mudomana tice kapiram da je ono igranje WoW-a od 25h dnevno uticalo na potencijal koji je nekad imao ^^ a posto ni ja nisam bolji ovim ga pozivam da bivsem komsiji pravi drustvo u opijanju od 3 piva posto ni on tj ja nisam u boljoj formi :)))