Guest Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) Majke mi bash sam se raspitivao de je Anja...jel ima neko kontakt sa njom? Shta je sa Bjelim, Black Adderom, Alexandrom aka G, gde je bre sve nestala ekipa? Ima neko kontakt sa njima...asap nek ih zove!!!! @Maud: Za sad stoji da se okupimo 31.08.2005 kod trga u 21:00 - okupljanje ce trajati do max 22:00 a onda palimo negde...ti se leshish o tri piva? Nema shanse... @punisher: jel cesh ti da dodjesh? Edited August 23, 2005 by Lord[SKG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 neam pojma ;) videcu moram da se javim u vojsku 29-og ako me ne deporuju razmislicu;) anju videh pre jedno godinu dana al od tad joj se gubi trag:)) a i dzija videh u autobusu al mu u pogledu videh da nema pojma sa kim prica;)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Brate koji raspad, mada G je uvek bio izgubljen :D gistro... Btw editovao sam prvi post...sad ima ono kao fensi organizovan info :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 *bump* ajd neko neko baci na ann or sticky da ne bi stalno bump-ova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Lichno mislim da je najbolje da se odlozhi okupljanje, datum je prilichno zajeban... Kako sad stoje stvari, ja necu moci da se pojavim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ja sam ovoj topic nachelno otvorio da bi jelte prodiskutovali kad bi bilo najbolje da se okupim...za sada vidim samo da je tri tone izchekiralo topic, par njih reklo da ce doci i 2 or so reklo da im neodgovara...mislim neznam...daj te ljudi reci te ko bi dosho...a ako nemozete da dodjete kad bi ste mogli da dodjete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Jeste sad, vratio se na velika vrata u DOTU i ispavnovao drugu ekipu i odma' kao ajde sutra u osam :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Chisto da *bumpujem* poshto je danas famozni dan okupljanja, za detaljne informacije prvi post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ne mogu da dođem, imam praznu gajbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 A jebem li ga, ja sam tamo pa shta bude bude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Hehe, na kraju cesh sam da budesh na okupljanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ne mogu da dođem, imam praznu gajbu. ← Onda svi kod tebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ne, al pošaljete sestre svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Majke mi bash sam se raspitivao de je Anja...jel ima neko kontakt sa njom? uzhiva u RL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Što mi slikaš bivše? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Qrac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Svechani dochek? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Majke mi bash sam se raspitivao de je Anja...jel ima neko kontakt sa njom? Shta je sa Bjelim, Black Adderom, Alexandrom aka G, gde je bre sve nestala ekipa? Ima neko kontakt sa njima...asap nek ih zove!!!! @Maud: Za sad stoji da se okupimo 31.08.2005 kod trga u 21:00 - okupljanje ce trajati do max 22:00 a onda palimo negde...ti se leshish o tri piva? Nema shanse... @punisher: jel cesh ti da dodjesh? ← e kurac sam ja video ovaj topic a i mislim da sam radio nesto to vece tako da ko zna dal bi dosao ^^ bjeli se izgubio, nema mu traga :))) nemanja, iliti adder, radi kao tonac na akademcu mada trenutno zabusava i folira se da uci VPS Ace G radi u sinfonici / tehnicomu kao administrator za anju nemam pojma.. nisam je dugo video mada smo se sreli slucajno nesto par puta eto vidis mogao bih bas i da je nazovem dobro me potseti.... ne znam ko te uopste jos zanima sto se racuna tice bio je cini mi se oko 4.500 na nas 20ak, a sigurno ne 80... jebote to je 1000 evra, dal si ti normalan (a taj je bilo mozda i 1500e) sto bi bio neki prosek od po 9 piva po osobi iako mi se cini da je tu u stvari vise cinila cinjenica da i nismo svi pili pivo, a i neki su pili vise od te granice a vecina manje. doduse ti koliko si bio pijan nije nemoguce da si popio 10ak pa zato duplirao par desetina puta cifre ^^ al ko ce se sad toga secati sto se mudomana tice kapiram da je ono igranje WoW-a od 25h dnevno uticalo na potencijal koji je nekad imao ^^ a posto ni ja nisam bolji ovim ga pozivam da bivsem komsiji pravi drustvo u opijanju od 3 piva posto ni on tj ja nisam u boljoj formi :))) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts