Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 http://www.aeonflux.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ovakakva debilna prica ne zalsuzuje moju paznju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 au brate, kako tju ovaj film da hejtujem. prvo rezira ga ona zhena shto je radila film girlfight (film je blago recheno uzasno losh. jedino zbog chega film treba pogledat,i bash bash ako nemash nishta drugo, jeste rodriguezova.) i nishta vishe, valjda se zove kusama k. bla bla. drugo film ima charlize theron koju iskreno mrzim i briga me koliko tju biti arogantan dza-bu ali ona je po meni "glumica" sa najmanje glumachkih sposobnosti u holivudu a jebeno se smatra nekom super-ultra-talentovanom-i-ko-zna-kako-lepom glumicom. uzas. pricha je uzas. zhena rezira akcioni film? rotfl! film koji ne treba pogledati, my 2c. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Izgleda da nisi gledao Monstruma, cim tako pricas o Sarliz. Ja sam malopre obnovio gradivo i kazem da je njena gluma u Monstrumu jedna od boljih koje sam skoro gledo. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 hahaha, vi stavljate film monstrum u njenu odbranu? veoma zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) Slazem se sa Starbakom, u Devils Advocate je bila bolja. Pogledacu ovaj film u svakom sluchaju iako mi se chini da je radnja izandjala... BTW. Obozavam Sharliz ofarbanu u crno Edited August 22, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) damn, da li je to ista zena:) Edited August 22, 2005 by XyHTeP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 A jel bese AeonFlux bio i neki mator film, iz 70 neke ili slicno, pa je ovo kao rimejk ili sam nesto pogresio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 imaju serijali crtaca nekih aeon flux koje sam poskidao...a trazio sam film ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 U Djavoljem advokatu je pokazala koliko je lepa. U Monstrumu je pokazala kako se glumi. Meni je njena transformacija iz "super picke" u "ruznu sjebanu prostitutku" vredna paznje. Svaka joj cast na tome. P.S. Cuo sam da se za monstruma ugojila nesto puno. Nadam se da je to dezinformacija. Greota bi bilo. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Ako vredi verovati trejleru za AeonFlux, opet je u dobroj formi Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts