spo(ghost) Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) do 12. godine me je tjale ponekad tuko' i to samo samo ako sam bash bash preterao. keva me nikada nije udarila (sem one tjushke kao fora da se smirish kada si dete), nije smela. ostala rodbina nije praktikovala da me bije, recimo baba me je izbacila iz kutje sve sa koferima kada sam ziveo kod nje dok su mi se roditelji razvodili.. to je bilo gore od svih batina na svetu, imao sam 13 godina, kevu koju boli kita za mene, tjaleta koj se josh nije uselio u novi stan i kog nisam mogao da nadjem par dana. ← dada opet krecemo sa "jadan ja", jebote kolko se drugim ljudima strasnih stvari izdeshavalo, ali, cutish i pushish. ako imash neke probleme odesh i ispricash se sa nekim ljudima koji hoce da slushaju (najbolji ortak/ ortakinja, ili mozda poneki psiholog), ako ti nije do toga onda lepo kreni da bezish od realnosti, dok ne steknesh neku snagu da se suocish sa zivotom i krenesh dalje. Edited August 21, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 najvishe pamtin caletove shamare......boye kako pucaju.... :) a keva me je tukla varljacom....:) Caleta se plasim vishe od svega !!!!!!! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 cale je znao da mi lupi shamar par puta kad sam bio klinac, ali se toga retko secam, keva me nikada nije udarila, i ispostavilo se da je kevin nachin bolji od caletovog. Mada sam chuo da je smekshao, jer ovoj "novoj" deci ne sme ni da podvikne, chicken. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 golim rukama. poslednji put u osnovnoj i to za neke neverovatne razloge, tipa kad god bih dobio cetvorku. cale je jednom pokusao da me bije u gimnaziji kad je dosao pijan kuci, upao u sobu i rekao mi da sam ja . od svog rodjenja razlog svih svadja u kuci, da zbog mene on i keva vishe ne mogu normalno da pricaju, da spavaju odvojeno (citaj - keva mu jedno vreme (citaj mesecima, ako ne i godinu) nije davala) nakon cega smo se popickarali ( aja imam jezichinu dostojnu ginisa) sto je kulminiralo time sto sam ga ja gadjao monitorom od kompjutera... na srecu promasio sam caleta a monitor je zavrshio na krevetu. od tada se samo pickaramo. redovno, ipak da ne izgubimo kondiciju Sto ja "volim" svoje roditelje.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 uglavnom cale kajisem do nekog 4-5 osnovne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 al su ovde neke tukli ko volove u kupusu.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 varjaca... posto kewi u suprotnom ispucaju kapilari na rukama. kais nikad.. samo kewa, i samo varjaca. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Keva me je dosta tukla kad sam bio mali, dakle ono sto pamtim od neke 5,6. godine kad bih se isprljao i do nekog 5. razreda zbog ocena... kad malo bolje razmislim, dobro sam bio vaspitan, nikad nisam pravio neka veca sranja... jedino sto sam pokvario ocene... Weapon : Hmm, kaish, shake, papucha, drshka od onog sranja za ubijanje muva... Sto se tiche caleta, nije me bash chesto tukao, udario me mozda 5,6 puta u zivotu i to je bio samar ili 2 shamara... jacha naravno... i to posle 5. razreda. Moj cale je nekako chudan, mislim nije chudan nego ne mozes bas uvek da provalish kad se zajebava, a kad je ozbiljan, nikad se nije nasmejao na svoj fazon, a stalno nesto izvaljuje da se pokidas. Tako i kad mi viche ponekad izvali neshto smeshno, a to da ni ne primeti... tako da sam obichno dobijao shamar kad bi mi se uneo u facu i vikao mi i usput opali neku tako smeshnu psovku da ne mogu da izdrzim da ne puknem od smeha... e tad bih dobijao shamar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Kewa uglavnom samare ali sam najvece batine dobio u 5 razredu osnovne kada su moji otisli na roditeljski i videli da imam 15 keceva koje im nisam prijavio. Te batine su mi posebno prirasle k' srcu Mada batine me nikada nisu dojmile ono boli boli pa prodje brzo :) ali kada bi mi ukunuli komp dok ne popravim sve ocene plakao bih ko mala devojcica :))) (tada nije bilo igraonica) Edited August 21, 2005 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Mene nisu nikada bash tukli. Dobio sam nekoliko shamara od keve i caleta, ali to nije bilo nishta posebno. Najvishe me nervira kada keva krene da smara, mada sam i to tokom godina nauchio da ignorishem. Ubedljivo najgore moguce kazne su psihichke prirode - kao shto je Cali lepo rekao. Postoje roditelji koji svojoj deci od rodjenja pune mozak osecajem krivice... Edited August 21, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (citaj - keva mu jedno vreme (citaj mesecima, ako ne i godinu) nije davala) ← Ahahahah, GO KEVA! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Kevo mozda ali vrlo retko rukama a celeme u zovotu nije udario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 jbt kolko papucha... otkud im papuche pale na pamet da vas snjima biju... i kolko vidim keve su dreadnought-i za malu decu... samo deru, da ti bude drago ako nemas kevu. on topic.... nikad neke redovne batine... par puta tajo doso nervozan kuci i cuo kako sam bio very very bad boy pa resio da trenira strogocu i buca unarmed combat... al samo 2-3 puta. dada opet krecemo sa "jadan ja", jebote kolko se drugim ljudima strasnih stvari izdeshavalo, ali, cutish i pushish. ako imash neke probleme odesh i ispricash se sa nekim ljudima koji hoce da slushaju (najbolji ortak/ ortakinja, ili mozda poneki psiholog), ako ti nije do toga onda lepo kreni da bezish od realnosti, dok ne steknesh neku snagu da se suocish sa zivotom i krenesh dalje. ← iskuliraj cak i kad si u pravu... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Auhhhhh :) od 1-3 razreda...tjatja me laganim potezom digne naopako i izudara vojnim kajisem 3-6 razreda tjatja me juri kaisem i bije 6-1 srednje digao je ruke, vidim da me nije vise tukao sa istim zarom ah da 4 osnovne ugrizao me za ruku jer sam ga podjebavao sto ne zna da mi uradi zadatak iz matematike. No mnogo sam se vise plasio nekontrolisanih kevinih udaraca tankim zenskim kajisem. Kada sam sa 20+ debelo razmislio nisu me dovoljno tukli. Ipak izbacen iz skole 2-gog dana 1-og osnovne + ukori nastavnickog vetja od 3osnovne do osmog (plus ukor pred iskljucenje u sestom), a sve 4 godine srednje nedovoljno vladanje. ← give this man a medal ccc... jbg rastao u komunizmu gde nisu tolerisali takve kao ti ... ti bese bio 1. osnovne kad je kenedi ubijen?.... ili kad je leka rankovic izbacen iz ck? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 uglavnom shamari (a ima ruke k'o lopate) ← žika je rođen sa čudesnim darom sa'rani kad potegne desnicu zato je tuk'o samo šamarom nije koristio pesnicu najgluplje pesme riblje čorbe napisao je bajaga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 poshalje me cale po shibu i napomene mi da izaberem nadeblju ... :] ili ako ide on sam onda ga vec prodje dok se vrati u kucu ;] e da ovo je sve trajalo do 5og razreda :] onda sam se oteo kontroli :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Obichno standardni shamar od caleta, mada jednom je radila i pesnica, mada tada sam i zasluzio :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Nisu me tukli skoro uopste.Par puta cale zavrnuo koji samar,ali kako kaze tme ponizni... Keva jednom samo varjacu upotrebila,al tad sam se vise smejao nego sto sam bio ''potresen'' :P Inace najvise mrzim ''porodicne'' razgovore,u kojima keva najvise sere,kako sam se ja promenio,bla bla.A jok nego cu ostanem isti... :/ I svaki put nadju o necemu drugom da mi seru,valjda me nece vise smarati kad navrsim dvaestu... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 varjache uglavnom,ali sam vremenom postao imun pa su morali toliko jako da udare varjacom da su jadne pucale...a meni nista....i tako su ostali bez varjaca a ja bez batina :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 God Damn! A ja mislio bicu ''slobodan'' posle 18... :) A to 20 i 22 iz licnog iskustva? :P Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Keva jedan jedini samar u zivotu... Kum me nagovorio da je opsujem. I ja nadrljo. Inace moralno maltretiranje. Pa kad se rasplacem, stavi me na krilo i krene sa "ko te diro?" forom. Redovno se nasmejem kad se setim tih njenih fora. Sada kad se vise ne lozim na to, ume da me zvekne preko usta. Jbg. zna da boli vise od samara. Mada, posle toga uvek ide provala smeha jer vise ne moze ni da me dohvati kako treba. Cale mi je miroljubiv, mada mu keva i nije ostavila izbora. "To su moja deca, i ako ih samo pipnes ima da ti odsecem muda na spavanju." :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Majka samo samarom,do 4 razreda. Otac kais i samari,tako do 5 razreda. Od 5 razreda to prestaje.Razlog? Bio sam tucen od strane drugara iz odeljenja.Znaci full out fight.Sam protiv svih.To je trajalo do 6 razreda kad mi pukao film i tad je vrag odneo salu.Drugara sam za dlaku udavio.Bes nije zdrav. Istina je sto kazu ljudi,batine batale roditelji kad vide da nema vajde.Tada krece psiholoski rat,smor nad smorovima je keva.Kad tako krenu ja samo podignem glas,nahranim ih govnima i napustim prostoriju.Cale preti da ce da ode,keva da se ubije a ja nastavim da radim sta sam do tada radio. Ah da,babe i dede su pomrle u kratkom roku posle mog rodjenja.Ali oseca se pritisak i sa njihove strane tipa "Eh da ti je deda ziv" ili "Isti deda" .... dede su bile alkoholicara btw. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Samo recima. To me je najvise ubijalo i uvek sam trazio da me biju. Nikad nisam dobio to zadovljstvo. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) mene roditelji nikad nisu tukli.. mogu na prste da izbrojim koliko sam puta dobio samar. @ kruko - sta je tebe keva peglala aktovkom? :) Edited August 21, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts