G!!! Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 naculo se da je procurela neka beta verzija, jel nasao neko nesto... kazu da nije fake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) IJaooooooo kako mi je skocio pritisak kad sam video naslov dajte brzo nalizite ljude pa da se igramo Sacu ja malo da pretrazim google pa ce vidimo EDIT: nebih rekao da je izaso evo vesti za oficijalnog sajta http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk...nnee=2005#11926 Edited August 19, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Izgleda da je procurela neka beta bete. 260 mega. Neki kazhu da radi, i da je poprilichno neoptimizovano. Videtjemo... Kako chitam, izgleda da tje i zvanichno pustiti neke javne bete/demoe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ladno, ajd nek iscacka neko i skine pa podeli sa drugarima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 probao... ima smeka h3 ima :) malo je previse 3d sto smara u borbi recimo kad balista okine kamera se izrotira iza baliste pa onda balista puca i vidi se dmg. pa onda opet zum rotacija blah.. .sve ostalo je fino... oseca se neoptimizovanost :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ne seri da su i bitke full 3d sa tim tripovima rotacije kamere Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Daj link bre ili nacin na koji si skinuo objasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 bitka po rezhiji podseca na onu strategiju poput MTG (shetkash se po mapi sa herojem koji vuche deck karata sa sobom, secam se da sam se peglao sa pchelama protiv nekih mehanichkih stvorova - bila su dva dela) gde su potezi teatralno snimani. bojno polje je manje, heroji ne uchestvuju direktno u borbi, ima zanimljivih koncepata (npr. grifini odlete sa bojnog polja i u sledecem krugu se obrushe na bilo koju metu na mapi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 bitka po rezhiji podseca na onu strategiju poput MTG (shetkash se po mapi sa herojem koji vuche deck karata sa sobom, secam se da sam se peglao sa pchelama protiv nekih mehanichkih stvorova - bila su dva dela) gde su potezi teatralno snimani. bojno polje je manje, heroji ne uchestvuju direktno u borbi, ima zanimljivih koncepata (npr. grifini odlete sa bojnog polja i u sledecem krugu se obrushe na bilo koju metu na mapi) ← Verovatno mislish na etherlords? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 kakve bre crne karte i etherlords...jebem im ja kevu ako takav kombat bude bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radule_ Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 probao... ima smeka h3 ima :) malo je previse 3d sto smara u borbi recimo kad balista okine kamera se izrotira iza baliste pa onda balista puca i vidi se dmg. pa onda opet zum rotacija blah.. .sve ostalo je fino... oseca se neoptimizovanost :) ← Odakle ti? E, ako nas palis... Quote ToSsGirL fighting ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Verovatno mislish na etherlords? ← e to. nece biti karte, vec pricham o ponashanju kamere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Pa AZDAJA SUNCE MU JEBEM ZARKO , daj taj demo , kachi , do something!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 ma verovatno ce da ubace opciju da ne budu te mamodzambo rotacije vec da to ubude u opcijama da on...off i vi ste mi neki fanovi kad vam ovo postujem ja koji sam igrao samo trojku pomalo onako iz zabave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) Znachi, 260 mega zapakovano, 890 spremno za igru. Ovo je neka alpha bete zapravo, poshto mislim da bi bilo samoubistvo pustiti neshto ovako neoptimizovano da ljudi testiraju. :)) Nema hex grida, vetj su u pitanju kvadratitji (Grifoni zauzimaju 4 polja recimo...). Odigrao sam 2 bitke na 7x7 polja i fino izgledaju. Osim kvadratitja i 3d shminke, razlika u odnosu na trojku je shto i heroj ima fixno mesto u potezu kada mozhe da baca magiju, ostalo je sve isto. (koliko se mozhe primetiti u dve bitke) edit: Ne postoji (za sada) wait komanda, a upgradeovane jedinice imaju special attack. World map je ok, drzhao sam fixnu kameru, nisam nishta zumirao i sve je izgledalo kao 3d trojka. Ne mora vishe da se kliktje kada pokupish neshto, poshto pokupljena stvar samo proleti po ekranu. Brzhe je tako, ali mislim da trazhi vishe koncentracije u sluchaju da igrash igru u 5. ujutru recimo... Grad je malo bzvz. Tj. simpatichno izgleda, ali kada kupujesh zgrade, on potamni sliku, a ostavi svetlo mogutje apgrejde, i onda kliktjesh po njima... Pozitivno je shto postoji i dugme da se kupe sve jedinice koje su trenutno ponudjene za prodaju. U ovoj prealphabeti je mogutje imati samo jednog heroja, a josh nisam uginuo, pa ne znam kako tavern izgleda, ali mage guild nije gotov, vetj kada udjete u njega imate slichicu dungeon mage guilda iz trojke. ;) I da se vratim na optimizaciju... Na Athlonu 1800+ sa 256 mega rama i Radeonom 9250 mi x puta brzhe radi Doom3 u 1024x768 nego ovo bez ikakvih detalja i u (rekao bih) 800x600... Pa vi vidite koliko vam se isplati da jurite ovu verziju. Edited August 20, 2005 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 a jebote koja trka... evo lex je napisao... ja nisam stigao da se javim jer sam se malo igrao malo vucarao i tako... dobra je stvar ali ne vredi juriti za ovim kad ce u narednih 3 nedelje izaci bar jos 2 malo jace verzije... ipak bio sam prvi :) link ne radi vise sa kojeg sam skidao... mnogo je tesko kad se raspakuje bezze Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Dajte barem link na kome pratite u opste kace da izzadje sledeca beta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) Ko koristi torent moze da proba: http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=5449281 Edit: Evo konacno probano. Uglavnom se slazem sa Lexovim opisom. Par stvari koje sam primetio: Velicina battle fielda se menja kad imas "vece" jedinice, tada polje postane 12*14 umesto 7*7 (kad pazaris paladine - oni su takodje 2*2 veliki kao i grifini). Kad sam pazario arandjele i usao u prvi fajt igra je iskocila u Win. Koliko sam uspeo da vidim vise range jedinice nisu toliko bitne kao u ranijim herojima. Problem je malo sto su menjali balans jedinica a nema opisa tj. ima, dobija se na desni klik ali neradi uvek. Desavalo se da klikcem po 50 puta i ne potrefim a onda negde uspem iz prve. Adventure mapa izgleda super sve je nekako zivahno, mrda se, letu tice, prolaze oblaci i slicno. Vise nema u fajtu wait i defend (+2 na defence) vec sada postoji na vrhu ekrana skala po kojoj jedinice idu sa desna na levo. Ona koja je skroz levo je trenutno na potezu. E sad kad napadne ide skroz na desni kraj a kad odigra defend ide na pola skale i onda sve ispocetka. Koncept je malo neobican ali dosta zanimljiv. E da i najbolje za kraj. Kad se raspakuje arhiva ima u njoj readme u kojem je datum izdavanja - jun 2004. Kako li trenutne verzije izgledaju... Edited August 26, 2005 by govmust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts