Fillerco Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Posle duuggooo premisljanja izabrah da postanem novopeceni warrior i unapred sam napravio listu za build talenata za istog pa me zanima vas komentar. Nastojim da do high lvl instanci budem damage dealer sa 2h oruzjem i dodatnom odbranom sa malo dodataka na odbrambenoj strani. ARMS: (24) Deflection: 5/5 Improved Rend: 3/3 Improved Heroic Strike: 3/3 Deep Wounds: 3/3 Improved Overpower: 2/2 Two-Handed Weapon Specialization: 5/5 Impale: 2/2 Sweeping Strikes: 1/1 FURY: (17) Cruelty: 5/5 Improved Demoralizing Shout: 5/5 Improved Battle Shout: 5/5 Piercing Howl: 1/1 Enrage: 1/5 PROTECTION: (10) Anticipation: 5/5 Toughness: 5/5 I? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 mortal strike ti je jako potreban m8, bez toga nigde ako si pvp/dmg dealer warrior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Na pocetku izaberi koji warr hoces da budes ... crit, fury ili protek. ako hoces da igras crit warriora, dmg dealera i najbolju kombinaciju v pvpu idi Arms 31 / Fury 20 / Protection 0 [important talents: Mortal Strike, improved Overpower, 2h axe/sword/mace/polarm crit ...] ako hoces da budes dual-w warrior, sa manjim dmg ( mada ne uvek) ali brzim napadom i talentima koji ce spreciti fear classe da te fearuju uzmi build Arms 18 / Fury 33 / Protection 0 [important: cruelity, deathwish, flurry, bloodthirst, dual w specialization ...] ako hoces da budes tank ... pici protection :) ali build neznam, jer zasada nisam o tome razmisljao (iako sam vec 3 meseca lvl 60 warr) Realno vecina warriora kaze da do lvl 41 treba igrati neku kombinaciju fury/arms, a na lvl 41 nabaciti 31 Arms sa Mortal Strike-om ... i onda budziti fury do 20. Pisao sam ovo iz glave, ako sam nesto zaboravio nek me Imm ispravi :P Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Cyro je u pravu...Mortal strike ti je neophodan za to sto zelis...ozbiljno razmisli da do tog 30 poena u armsu dodjes tako sto ces dati 5/5 u TACTICAL MASTERY, jako je korisno za stil koji hoces da furas. Takodje ne bi bilo lose da stavis 5 poena u neku specializaton (npr. Axe ili Polearm-warr dosta toga zasniva na sansi za crit, meni je bila i do 22%)...improved Heroic nije neophodan Sto se fury tice ono budzenje Shouta i nije nesto, tako da bolje idi na UNBRILED WRATH-ragea nikad dosta ovo su samo moji utisci i naravno samo do lvl60, posle zna se-prot i naravno stancesets i weaponquickswap addoni, i u def stance obavezno drzi 1h i stit, ipak ces i u inst ici ;) Edited August 19, 2005 by Perun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 sto prot ? to je najveci blud i laz. Za vecinu inst. su dva-tri prot warra i vise nego dosta ... dmg je potreban ;) licno vise me do MC/BWL hoce zbog crit buida nego neke prot warra, jer 3 lika koja igraju protect warra su na svakom raidu redovni i niko drugi nemoze da tankuje :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 da zaboravite prot osim ako niste predodredjeni za main tanka, neka specijalizacija obavezno Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Za sve highlvl inst u koje se ide 5ppl warrior je neophodan a prot specijalizacija mnogo olaksava njegov posao...sto se raidova tice, ako ne racunamo MC, Ony, i BWL, tu i nema nekih vecih problema sa obzirom da se raiduju instance koje su predvidjene za 5ppl...pri ovome izuzimam Drakija Mozda ne shvatate koliko je healeru olaksan posao ako ste vi protspecovani...i ako uspevate da sa crit ili fury specijalizacijom drzite nekoliko mobova na sebi dok priest ili druid haluju maga koji radi AoE svaka cast :) A sto se tice MC, Ony, BWL o tome jos nemam dovoljno iskustva, a predpostavljam da Ramirez prica o njima, mada ako je neko na pocetku ima da se posteno naigra dotle, a Koll ipak je ta situacija kod tebe malo specificna za tvoj guild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 za lvlovanje : http://wowvault.ign.com/View.php?view=Temp...Detail&id=49007 za pvp: http://wowvault.ign.com/View.php?view=Temp...Detail&id=13591 za tankere: http://wowvault.ign.com/View.php?view=Temp...Detail&id=20655 mada sad kad izadje 1.7 def ce biti menjanja Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 pa kolko ja kapiram u 5 man high lvl instance ce da ide maintank (treba da ih ima oko 3 u gildi bez obzira na prefix main, posto cemo imati preko 10 wariora a trebaju nam tenkovi za onyx, mc, bwl kasnije) uglavnom. mada sta ja znam... imam samo maga i roguea, a o warru znam zato sto sam igrao sa ortakovim charom a i pola gilde mi warriori. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Za sve highlvl inst u koje se ide 5ppl warrior je neophodan a prot specijalizacija mnogo olaksava njegov posao...sto se raidova tice, ako ne racunamo MC, Ony, i BWL, tu i nema nekih vecih problema sa obzirom da se raiduju instance koje su predvidjene za 5ppl...pri ovome izuzimam Drakija Mozda ne shvatate koliko je healeru olaksan posao ako ste vi protspecovani...i ako uspevate da sa crit ili fury specijalizacijom drzite nekoliko mobova na sebi dok priest ili druid haluju maga koji radi AoE svaka cast Edited August 19, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 inace crit warr u sustini bolje tankuje nego protec, ali dosta manje izdrzi, a to je glavni zajeb ... ← to zato shto nema dobar 1h Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 za tankere: http://wowvault.ign.com/View.php?view=Temp...Detail&id=20655 mada sad kad izadje 1.7 def ce biti menjanja ← ovaj build je ok, ali sigurno bi stavio Tactical Mastery umesto nekog shouta ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 Pa, jel moze resenje za mene da bude sledece: umesto Improved Heroic Strike - Tactical Mastery i Mortal Strike i Umesto Improved Demoralizing Shout - Unbriled Wrath ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ma lvluj ti polako pa kad dodjesh do tachke da su ti talenti toliko bitni onda cesh imati i kesha i vremena i sa chime da se igrash i da menjash .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 upravo to.. shtavishe prvi put mozhesh da nalupash talente chisto da isprobash shta/kako.. build radi posle 40-50 nivoa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) 2 Fillerco - to ti je neka osnova...ali naravno zavisi od toga kako budes igrao, sta ti bude vise odgovaralo... Sto se tice prot warra...SHIELD SPECIALIZATION i IMPROVED SHIELD BLOCK znace jaaako puno, ali samo ako koristite stalno SHIELD BLOCK sto malo warrova radi iako bi trebali...dalje ANTICIPATION i TOUGHNES ne treba posebno objasnjavati, a IMPROVED SHIELD WALL je cesto nezamenjiv-tih 5 sekundi vise znaci bas dosta...IMPROVED SHIELD BASH koji silencuje na 3 sekunde-mnogo jako protiv castera, posebno ako se zna da je cd samo 6 sec...znaci mozete moba drzati silencovanog pola njegovog kratkog zivota...zatim CONCUSION BLOW-5 sec stun!, kombinovan sa shield bashom omogucava da neki casteri ne bljunu nu jednu magiju...i jos SHIELD SLAM i ONE HAND WEAPON SPECIALIZATIONkoji prot warru omogucava koliko toliki dmg...na kraju je 2 sec kraci TAUNT jer on cesto nije ni potreban, i naravno DEFIANCE...warr mora da shvati da je jako vazno da healer ima sto je manje moguce posla oko njega... e, sad...da ne bi ispalo da nekom solim pamet-ovo su samo moja zapazanja, ovo je igra u kojoj ipak svaku klasu mozete igrati na vise nacina...ali ipak misim da je ovo obaveza za highlvl 5ppl instance, a takodje da je jako korisno za raide u inst... i jos nesto...ne treba zaboraviti da je oprema mnogo bitna...ako ti je tankovanje vazno-naravno sto veci armor i defence, a za neke inst i fire res ...uuuf...ala sam se raspisao... Edited August 19, 2005 by Perun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts