shoosh Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Mrzim glupe mobilne telefone i mrzim da pratim bilo sxta u vezi njih, ali... hteo bi da uzmem neki nokia ngage, pa me zanima sem sxto mogu da se igram kako on radi kao fontele mislim jel ok i sve to? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Ne razumem šta ustvari hoćeš da znaš? Imam n gage više od pola godine i još uvek sam prezadovoljan. Eto. Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ngage od mene ima potpunu preporuku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 Ne razumem šta ustvari hoćeš da znaš? Imam n gage više od pola godine i još uvek sam prezadovoljan. Eto. ← E BASX TO!!!!! :))))) Ma zanima me jel fercera i kao regularan fon, mislim ono poruke i sve...kontasx retard sam za glupe mobilne Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Pa mobilni telefon je u pitanju, naravno da radi kao isti :) + što ćeš ubrzo naučiti mnogo korisnih stvari vezanih za njega. Znači ako si bar razmišljao o njemu uzmi ga i nećeš se pokajati. btw. lucky da li si našao one sluške za n gage što si tražio, ja sam izgubio moje pa me interesuje da li vredi da tražim nove ili da batalim? Edited August 19, 2005 by baya Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 aaa taman sam mislio da otvorim topic on ngage :] znachi kupio sam telefon ali imam nekoliko problema : 1. Ne znam da prebacim igricu sa kompa na telefon [ uspeo sam da prebacim samo cmr2005 demo, sa .jar i .bzl fajlovima mi ne ide ] 2. Ne znam kako da instaliram Fexplorer ... ne znam gde da ubacim fajl, probao sam na sva moguca mesta i ne prepozaje instalacioni fajl ... 3. Kako se ukljucuje loudspeaker ? 4. Kako se menja wallpaper ? 5. Koje mi josh programe preporuchujete ? [ a mogli bi i download linkove da bacite :] To bi bilo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 btw. lucky da li si na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) imam 3660 kapiram da je razlika mala u verziji symbiana 1. nisam pokusavao, ne volim igrice na mobilnim 2.pa fexplorer je .sis fajl, bar kod mene, znaci samo ga prebacis i install 3.kod mene je desni taster dok razgovaras, valjda i kod tebe 4.settings > phone > standby mode > background image > yes, pa birash 5.navescu otprilike programe koji su mi ( koliko-toliko ) potrebni i korisni -resco viewer za gledanje slika -cam pro ( kamkorder, ali ti ne treba s obzirom da nemas kamericu ) -smart movie ( za filmove i kojekakve video fajlove ) -ultra mp3 -ctrlfreak ( remote control za komp koji radi preko bt-a ) -quickword ( za .doc fajlove ) -pdf+ ( za .pdf fajlove ) -smartprofiles ( promena profila po podesavanjima - korisna stvarcica ) -facewarp ( obavezno :D ) imam jos dosta programa koji su uglavnom gluposti/zezancije, a od igara imam samo onaj rally pro contest sve sam skinuo sa onog doktorovog sajta www.symbian-mobile.co.sr edit laki me prestigao :) nema veze mrzi me sad da brisem Edited August 19, 2005 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 aaa taman sam mislio da otvorim topic on ngage :] znachi kupio sam telefon ali imam nekoliko problema : 1. Ne znam da prebacim igricu sa kompa na telefon [ uspeo sam da prebacim samo cmr2005 demo, sa .jar i .bzl fajlovima mi ne ide ] 2. Ne znam kako da instaliram Fexplorer ... ne znam gde da ubacim fajl, probao sam na sva moguca mesta i ne prepozaje instalacioni fajl ... 3. Kako se ukljucuje loudspeaker ? 4. Kako se menja wallpaper ? 5. Koje mi josh programe preporuchujete ? [ a mogli bi i download linkove da bacite :] To bi bilo to. ← 1.Prebacis igru sa Suitom i posle je nadjes u fonu ides open i samo se instalira ako nece ne znam zasto meni radi tako (6630) 3.Options -> Activate loudspealek ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ok, svi problemi resheni osim 5og :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Ne da vredi, nego za sve pare (120 ojra trenutno, kol'ko znam). Imam N-Gage oko pola godine i prezadovoljan sam. Sljaka telefon, sljakaju poruke, sljaka gprs, mozes da gledas slike i filmove, mozes da citas tekstove. Mp3 radi ko zmaj, radio ume da bude do jaja razonoda. Igrice umeju da budu prilicno ozbiljnje. Ko GameBoy. :) Da ne pricam o melodijama koje su vise nego super... Jeste malo poveci, ali vredi. Ionako nisam neki fensic pa da se lozim na "male na preklop". Nema kameru, ali kapiram da kamere na fonovima jos nisu ozbiljne tako da mi ne nedostaje preterano. Verujem da vredi i dokupiti memoriju, ali ja to jos nisam izveo usled nedostatka kesa. Od programa preporucujem: FExplorer blzinstapp AutoLock SafeSex (nisam raspolozen za penale, fala lepa :) www.symbian-mobile.co.sr << forum sa kojeg mozete da skinete sve zivo. Ja sam ga skoro otkrio i jos uvek prekopavam i instaliram nove stvari. Stvarno ima lepih zezalica. Najveca zelja mi je da spakujem ceo film na fon i gledam u basu/skoli/bilogde. Jos uvek je nisam ostvario. :) Edited August 19, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ako nekome treba nesto...imam oko 3gb symbiana ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 blah, evo novog problema ... podesio sam parametre za gprs [ tj poslali mi poruku za automatsko konfigurisanje ] medjutim kad pokusham da se konektujem izbaci : GPRS Not available. Check Network settings. A u network settings imam samo : Network selection Cell info display ... Help :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 zovi call centar da ti aktiviraju gprs/mms ako si 064 poshalji "Nokgprs" na "770" , to ti automatsko konfigurisanje,tj poshalju ti sms... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Sljaka telefon, sljakaju poruke... ← ne seri da sljakaju poruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ^^Ma lazem... ako nekome treba nesto...imam oko 3gb symbiana ;P ← Barabo. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ako si 064 poshalji "Nokgprs" na "770" , to ti automatsko konfigurisanje,tj poshalju ti sms... Samo da napomenem da ovo pre kod n-gage-a iz nekog razloga nije htelo da radi, ne znam da li su sada ispravili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ako nekome treba nesto...imam oko 3gb symbiana ;P ← fu.. vazhi da ce neko da te navata za te programe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ja sam symbian programe nabudzio na 2CDa... jedan je sa igrama kako za n-gage tako i solo a drugi sa programima. Steta je samo u tome sto te diskove ne mogu da nadjem vec neko vreme :( posto mi se katalog skroz nesto zeznuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 SmartMovie player ima zestoku preporuku od mene. Sada mi jos samo fali veca memorija i ostvarice mi se zelja u vezi gledanja filma na fonu... :) SlovoED je solidan recnik. BCalc je dobar kalkulator, ali samo za one kojima takav kalkulator stvarno treba. Meni je i standardni previse. Sledece testiram RemindMe, SMSCounter i AgileMessenger. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 pitanje: gde da skinem xvid/divx codec za smartmovie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 može ovde rapidshare.de/files/3608354/Codec_XviD.SIS.htm Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts