urgh Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 na mashinac npr;) inache, shto se tichje skracivanja faksa na 3 god treba se dobro informisati, jel te tri god nece biti ekvivalent sadashnjim 4 .ekvivalent ce biti 3+master. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 <crni humor> moj komsija je tako razmisljao 2 godine unapred. onda je umro </crni humor>. ← Nema to nikakve veze, znam ovo na lichnom primeru :) ← Upi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Pa evo... ja studiram FON i kazem da je sranje. Jedino sto valja su klime od 200eur po kabinetima. Uglavnom, na fonu imas 4 smera: informacioni sistemi (kapiram da tebe to zanima), menadzmend, kontrola kvaliteta i neko 4to sranje, ne mogu da se setim sad.. Smer se bira tek na TRECOJ godini. Uglavnom nije racunarsko-programesrki faks (na prvoj godini postoji predmet koji se zove "Uvod u informacione sisteme", koji je lagan i nesto kao opsta kultura informatike) U drugoj mozda jos 2 predmeta... ali slabo je programiranje. Jesam li pomenuo da je faks sranje? Preporucujem ti ETF koji ima gooomilu smerova i ubedljivo bolju katedru za informatiku od svih fakseva. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Pa evo... ja studiram FON i kazem da je sranje. Jedino sto valja su klime od 200eur po kabinetima. Uglavnom, na fonu imas 4 smera: informacioni sistemi (kapiram da tebe to zanima), menadzmend, kontrola kvaliteta i neko 4to sranje, ne mogu da se setim sad.. Smer se bira tek na TRECOJ godini. Uglavnom nije racunarsko-programesrki faks (na prvoj godini postoji predmet koji se zove "Uvod u informacione sisteme", koji je lagan i nesto kao opsta kultura informatike) U drugoj mozda jos 2 predmeta... ali slabo je programiranje. Jesam li pomenuo da je faks sranje? Preporucujem ti ETF koji ima gooomilu smerova i ubedljivo bolju katedru za informatiku od svih fakseva. ← A kakve su cene na FON-u i ETF-u to me zanima posto su mi ta 2 faksa "privlacna"? Pa ok odo da se inforsmishem na sajtovima faxova (ako ih uospte imaju) edit: sad sam video na fon-ovom sajtu da u prvoj godinu ima predmet nesto na foru uvod u programiranje ili osnove programiranja ? sta je to onda? Edited August 19, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Preporucujem ti ETF koji ima gooomilu smerova i ubedljivo bolju katedru za informatiku od svih fakseva. ← Al dok dođe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Killi brate, ti ces na Kurovdan zavrsiti FON. Preporucujem ti neku umetnicko/dramsku akademiju. Smer: vlasuljar. ← Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 Killi brate, ti ces na Kurovdan zavrsiti FON. Preporucujem ti neku umetnicko/dramsku akademiju. Smer: vlasuljar. ← Sta je vasuljar>? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Dobro, bolje i to nego dekorater izloga... "I unclog my nose in your direction, sons of a window dresser!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 kili ja recimo u januaru (i to josh pochetkom januara) zavrshavam srednju shkolu i treba da krenem da se pripremam za fax.. ja do danashnjeg dana NEMAM NIKAKVU PREDSTAVU SHTA BIH UOPSHTE MOGAO DA UPISHEM.. pa sada ti vidi! :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 kili ja recimo u januaru (i to josh pochetkom januara) zavrshavam srednju shkolu i treba da krenem da se pripremam za fax.. ja do danashnjeg dana NEMAM NIKAKVU PREDSTAVU SHTA BIH UOPSHTE MOGAO DA UPISHEM.. pa sada ti vidi! :[ ← dobro tjiro, ti si uvek zasebna kategorija, u svim sferama :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Smer se bira tek na TRECOJ godini. Smer se bira na drugoj godini od prosle godine. sad sam video na fon-ovom sajtu da u prvoj godinu ima predmet nesto na foru uvod u programiranje ili osnove programiranja ? sta je to onda? To je bio predmet prve godine, al' je od pre dve godine prebacen u drugu a namesto njega imas Uvod u Informacione sisteme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ako zelis papiric sa kojim mozes da se zaposlis najbolje opcije su ti ETF ili PMF, u zavisnosti da li ces vise da se drkas sa fizikom ili matematikom. ← U pravu je neo ovde. Ako hoces da se zaposlis ovo ti je jedini izbor... Svako ko nije upisao jedan od ova dva fakulteta se zajebao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 kili ja recimo u januaru (i to josh pochetkom januara) zavrshavam srednju shkolu i treba da krenem da se pripremam za fax.. ja do danashnjeg dana NEMAM NIKAKVU PREDSTAVU SHTA BIH UOPSHTE MOGAO DA UPISHEM.. pa sada ti vidi! :[ ← Smer se bira na drugoj godini od prosle godine. To je bio predmet prve godine, al' je od pre dve godine prebacen u drugu a namesto njega imas Uvod u Informacione sisteme. ← Dobar im je sajt onda koji kasni 2 godine btw koji je to fax PMF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ^^Prirodno Matematicki? 12 godina da ucim bespotrebne stvari i posle da produzim agoniju tim faksovima. No way! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Inace mrzim matish i sve takve slicne predmete fizika , hemija, biologija sve te nauke zivota. Tako da ne znam sta da radim ,posto u vecina "dobrih"(ili racunarskih) faxova su ti predmeti koliko sam svatio ,najbitniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 a kako ti mislish da se bavish programiranjem or whatever ako mrzish matish i fiziku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 killy upisi gradjevinu, tamo uopste nema matematike ! Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 a kako ti mislish da se bavish programiranjem or whatever ako mrzish matish i fiziku? ← Tesko pitanje zaista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Inace mrzim matish i sve takve slicne predmete fizika , hemija, biologija sve te nauke zivota. Tako da ne znam sta da radim ,posto u vecina "dobrih"(ili racunarskih) faxova su ti predmeti koliko sam svatio ,najbitniji ← Nema leba bez matisha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Killy brate,pa ti ne znas sta zelis...upisi sumarski fakultet... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ← ahahaahahahahaahaaaaaaaaa degustator pitja ahahahaha Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 roflfuckinmao za obe slike:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 retji tju samo ovo(mozda je recheno, ali ko tje sada da chita 3 str o temi koja me ne zanima) etf nije vishe tezak, ako te to brine; sho se perspektive sa diplomom tiche mislim da je najbolji izbor, ali chak i ako nije ja moram da verujem da jeste Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts