Sajro Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 oni koji odluche da izadju napolje i da vide kako je to imati real life, ili zele da odspavaju posle 3 dana igranja bez prekida or something else.. a igraju na ovom novom serveru gde ima big-o-big queue neka poslushaju savet.. znachi kada odluchite da zavrshite sa igrom nemojte misliti da tje vas afk spasiti od disca.. posle 30 minuta vas izbaci u character selection screen a odatle vas discuje posle 10 minuta, takodje blizzard je ukljuchio isto i za autorun opciju, znachi ni to vas ne vadi iz big shit of disc ALI ako ukljuchite autorun (num lock po defu) i stavite neshto na "A" ili "D" button (jelte levo-desno) vash karakter tje krenuti da se vrti u krug i u tom sluchaju netjete nikada dobiti disc od servera (ako sam server ne padne). to "neshto" je najbolje da bude tegitj.. pitajte babe/dede da li imaju tegitje za one ol' skul vage, ja sam jedan nashao i radi posao odlichno! =) eto.. za one sa stalnim vezama & stuff ovo je spas za par dana od chekanja na queue! ja znam da netju izadji sa servera naredna 3 dana sada kada sam ushao! cya suckers! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja sam juche trchao u zid sigurno vishe od 30 min i nije me izbacio al jesam bio afk btw umro sam od smeha kad sam ushao u inn a ono 2 lika trche u zid a jedan se okrece oko sebe =))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ja sam se cudio kad sam ingame video likove koji se vrte u krug :) E al ovo ozbiljno kazem , i to ih je bilo poprilicno BTW : sta ovo govoris kad sam na dial upu [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 pa i ja sada kada sam uleteo vidim jedno 10 ljudi se vrti u krug.. kao what the fuck i onda su mi dobri ljudi objasnili kako to funkcionishe! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Off topic , sry but ebiga El neko prikljucen na adsl kod sezama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omg Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ako slucajno nemate bakin tegic, ili ne daj boze baku, postoji jos jedno resenje koje sam procitao jos dok Wowa ne bejase u nas. Ako se iole razumete u programiranje napravite skriptu za windows koja simulira svakih 10 min. pritisak nas taster "Z". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ako slucajno nemate bakin tegic, ili ne daj boze baku, postoji jos jedno resenje koje sam procitao jos dok Wowa ne bejase u nas. Ako se iole razumete u programiranje napravite skriptu za windows koja simulira svakih 10 min. pritisak nas taster "Z". ← Programerske sposobnosti jos manji broj ljudi ima od onih sa bakinim tegicem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 El neko prikljucen na adsl kod sezamaja,sto?nesto te zajebava?:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesco Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Posto dobijam Adsl za par dana, napisacu programcis za simuliranje nekog tastera da bi izbegli izbacivanje sa servera. Za par dana ocekujte link programa. Quote Corto shaman at Eight Peaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 I zbog takvih likova sto ste vrte u krug, meni ce quee biti uvek 2000... Za 5 dana, kada udjem konacno, ocu da mi svi daju po 10S, briga me :P Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja dok udjem svi ce biti lvl40 a hteo sam da budem prvi lvl 60 na serveru Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja dok udjem svi ce biti lvl40 a hteo sam da budem prvi lvl 60 na serveru ← zar je bitno koji si lvl60 po redu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 chisto iz hira... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ja,sto?nesto te zajebava?:) ne nego sam na listi cekanja i zanima me kolko ce to da traje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Programerske sposobnosti jos manji broj ljudi ima od onih sa bakinim tegicem ← nemam tegic..... sta je pragrimska spasobnist? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ko nema u glavi ima u tegicima - to se tako kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts