Jump to content

omg

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by omg

  1. Kad god se pomene druid pochnesh da balavish. Je li, keve ti, jel' te neki druid sa 50dmga toliko prchio da mrzis i samo pominjanje rechi druid? Ako jeste onda cu ti reci samo: DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID! DRUID!
  2. OMG! Mislio sam da sam se sakrio, mislio sam da me nikad neće naći... Al' ovaj put bar mogu da ga bijem. [minigun]
  3. Samo da dodam: Nepobedivi (to sam ja)-Drood, Cruger-UD Rogue, Fatherlaki-? Lock, Jablan-Drood , Simke-Tauren Shaman svi u <Possible Dissaster>
  4. Ja mislim da je red da se iskoriste onolika mora. Po jedna riblja vrsta na obe strane :D. Naravno sa potion of abovewatter breath.
  5. Hvala svima koji su se potrudili da mi odgovore. Vidim da mi je najbolja opcija da nadjem credit card i da lepo uplatim kolko je blizz rekao. Thx!
  6. Konacno sam skupio pare za WoW (ubi me igraonica), nasao ga, kupio i krenuo da kupim dopunu. Posto zivim u JEBENOM Valjevu, zaputih se kod jedinog lika u gradu koji ima dopune. Dijalog: Ja: Dobar dan!!! Prodavac: (Drzeci telefonsku slusku) .... Ja: Dobar dan!! P: (i dalje dzeci slusku) .... Ja: Dobar dan! P: (meni) SACEKAJ VIDIS DA RAZGOVARAM!!! (u slusku): Kupi 10 komada. Ja: [:(!] ........... P: (meni) Sta TI treba? Ja: Dopuna za WoW. P: Ima samo dvomesecna 33.8 evra! Ja: Elem, posto nemam neku od svetski priznatih platnih kartica, zamolio bih nekoga da mi kaze gde u Bg-u mogu da kupim dopunu i po kojoj ceni. Hvala
  7. Hajde, molim te, baci link za DL. BTW, ^^ link ne radi.
  8. Stvarno ste carevi. Odavno se nisam ovako nasmejao.
  9. Ako slucajno nemate bakin tegic, ili ne daj boze baku, postoji jos jedno resenje koje sam procitao jos dok Wowa ne bejase u nas. Ako se iole razumete u programiranje napravite skriptu za windows koja simulira svakih 10 min. pritisak nas taster "Z".
  10. Jos kao klinac sam se naprzhio opasno na Elite, a tek kad je izasao Frontier... Ako neko zna da li postoji neki mmorpg kao frontier, bio bih mu zahvalan da mi kaze. Samo mi nemojte preporuciti neku stupidnu pucacinu! Eh, ne znam kako ovo zavrsi ovde. Ako neko zna neka mi prebaci ovaj topic na mmorpg
  11. omg

    wow trojan

    I koje je skilove ortak upotrebio protiv ribe kad mu je obrisala likove? Bas me zivo interesuje
  12. Moja ekipa i ja igramo na Mealstrom serveru i nemamo uopste takvih problema. Desava nam se ponekad da nam lag skoci na 2-20k ali vrlo retko i traje oko pola sata (taman za jednu DoT-u )
  13. omg

    Civ IV

    A jel zna neko lika koji se potpisuje kao 'Player1'? Lik je Srbin i radio je neke modove za Civ3 i 90% njegovih ideja su ubacili u Conquests. Svojevremeno je njegov mod bio jedini na zvnicnom sajtu firaxisa.
  14. Nadam se da ste provalili da je lik u stvari cica i da je lezbian. BTW, na Mealstromu imate srpski guild. Likovi iz guilda su OK. Ko zeli da se prikljuci neka /w voncruger ili /w enfaire.
  15. Nisam mogao doci sebi od smeha!!! Check this out!!!
×
×
  • Create New...