Jump to content

:mAnt3Ra:

The X
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About :mAnt3Ra:

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Eto onda nek izadje jos neka ekipa pa nece morati da se igraju ELIMINACIJE Heheheh Salim se
  2. caos...nikad nisam igrao igru..pa sam pokusao da instaliram u mojoj igraoni...ali ne mogu nigde da nadjem keygen za StarCraft samo znam par seriskih..pa se plasim da nece moci da se igra u multiplay-u zbogh istih seriskih...i josh nesto trebam linkove za patcheve za StarCraft i nastavak Brood War i naravno no cd cr@ck za iste verzi9je1 vhava unapred..:)
  3. Evo nasao sam link za Dota-Allstars 6.27 with AI pa ko nema net..ili sta vec moze da igra sa botovima... nisam josh nasao bagove... :) ok evo ga link: http://www.dotahomer.com/DotA_Allstars_v6.27b_AI_v1.70.w3x ili http://www.dotahomer.com/DotA_Allstars_v6.27b_AI_v1.70.zip have fun :p
  4. nije lose...prva mapa koja je i primac doti...:) ej ako je ovo voja mapa...mogo bi da malo doradis...one "RECEPTE" ta im stavish neke slike..jer malo teze se bez njih snalazim... :)
  5. joj mmci hvala za ovo...ali najvise hvala za dotu sa AI-om :) nisam znao da to postoji :p a da ne4ma koja novija verzija Dote sa AI-om :)
  6. hvala ljudi :) a sto se tiche cracka najlakse ga je naci na eurobattle.net-u :)
  7. uff...ali davi ovo ne mogu da igram na eurobattle.net-u...?! posto imam igraonu loshe da reistaliram sve..ispocetka.. :( pa zato postoji li update from 1.19b do 1.20a ?! ako neko zna plz send it :)
  8. nema pojma ova mapa :p
  9. slayer.testament.soulfly,static-x :)
  10. evo vam link: http://files.filefront.com/Naruto_Wars_40b...;/fileinfo.html
  11. ma ok..cemo da igramo.. :) ali ja nisam taj "bog" samo znam da sam cepao
  12. wot? ako ne verujesh daj da odigramo..i ako nisam igrao vishe od 1 godine :p
  13. brate veruj mi strategioje mi idu od ruke...jer prva igra sto sam igrao je bila Cossacks i bio sam prvi na netu..samo sam izgubio 20 a imao sam preko 800pobeda :) a ima vremena i za wc3 a i razmisljam da kupim 10 originala za igraonu pa cu posle moci da igram :)
  14. ok...ali na gotovo sve servere nema gotovo niko.... daj recite mi neki server koji ima dosta igraca... :( a i servere gde moze da se igra DOTA ... i ovaj recite mi plz detaljno upustvo kako da se nakachim na net i da igram..ja vech imam dosta servera a na 80% trazi mi patch/update a ja vech imam update v1.20 :(
×
×
  • Create New...