Jump to content

haumarush

MiGsa

Recommended Posts

Cisto da kazem da sam cekao od 4600 do 1100 jedno 5 sati i evo sada mi je pukla veza ...

sobzirom koliko sma to dobro podneo ne pada mi na pamet da se konekutjem , posto sam 5300 na cekanju .... aj zop dolazim za par dana ...

ffffffss faking fffs

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cisto da kazem da sam cekao od 4600 do 1100 jedno 5 sati i evo sada mi je pukla veza ...

sobzirom koliko sma to dobro podneo ne pada mi na pamet da se konekutjem , posto sam 5300 na cekanju .... aj zop dolazim za par dana ...

ffffffss faking fffs

ty for spot =)

Kako vas je navukao blizard sve :))) Svi su u quee, ostali serveri populated: medium, svi lepo rade a hard core igraci cekaju u quee :) Mozda su i one sve slike lazne, mozda i nema novog servera ;) Platili Saurona da Vas laze ovde i enigma je resena :)))

neko mi je ukrao kriglu...

e da ga jebes.... imao sam brdo nekih spotova i filmova, i oko 20-tak futurama a onda hakeri usli u pc i razjebase mi sve... sad imam winamp sample waw file.... [V]

imam i neke xxx i bangbus (od bolesnog nkina iz deusa pozabado) ali smorio bi se ko plovak kad bi to gledo po 1.000.000 put...

aj dajte neki sajt da gledam neke gluposti da se zanimam... kako ide bese onaj orcish nesto... kad ljudima seku glave itd...

Edited by Ramirez