bolkonski Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 To sa govornicom je Gekjtsova ideja koju je izrazio jos pre nekoliko godina. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Nista nenade, znas sta valja ciniti za rush :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 btw, ove reklame me podsetise na americke spotove kad reklamiraju one raznorazne uredjaje ... srecom nisu kao nasi gde ti od 3 minuta spota u 2:30 min stavljaju do znanja da je sponzor imlek tako sto pevac/pevacica sve vreme pije mleko iz tetrapaka i slicno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Sto se tice Scarlett... Tek pre neki dan sam je gledao u "Izgubljenima u prevodu"... I tamo mi se bas svidja... Taj stil devojke "tek sam se probudila"..."spavam u gacicama"... "imam malo napucene usne" i "zgodna sam ali nisam svesna toga"....jako mi se dopao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 I onda je vidis na naslovnoj strani Ella koja se nalazi na svakom petom bilbordu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 (edited) :) mi malogradjani nemamo ovde (jos uvek) Ella bilborde :) Tako da jos uvek mogu da uzivam u njenom nevinom izgledu :))) Edited September 11, 2005 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Mogu da uhvatim neku fotku pa da okacim ako hoces, nikakav problem ... al' plasim se kako ce to podneti mladji korisnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Snalaze se oni... U klejbezablama su imali pripreme kroz teoriju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Statore ne rade atacmenti... Aj sredi, bas bi voleo da vidim o cemu je rec. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Nema potrebe da fotkas, ima casopis Elle na svakom kiosku. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Interesantno, jel to meni Apple pocheo u poslednje vreme da brishe postove u kojima se zalim da imaju previshe reklame u filmovima?!? Josh jednom mrzim reklame Apple-a u filomovima! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ali nisi mi odgovorio za dizajn! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Mozhda nestane pokoji post u procesu reparacije, ali to nista nije potvrdjeno. Ako nista, za sada nam barem koliko toliko radi forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Sto se tice Scarlett... Tek pre neki dan sam je gledao u "Izgubljenima u prevodu"... I tamo mi se bas svidja... Taj stil devojke "tek sam se probudila"..."spavam u gacicama"... "imam malo napucene usne" i "zgodna sam ali nisam svesna toga"....jako mi se dopao :) ← E brate, svaka ti čast, i meni je bio isti ovaj trip, kad sam gledao film. Ono fazon, tu ribu bih vodio i na kafu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 heh, odgledah vecheras "Ostrvo"... Film je (po meni) extra uradjen... za razliku od svih novih filmova koji se maximalno reklamiraju, ovaj i vredi pogledati... ima poprilichno efekata (kao i reklama), ali pricha i ideja su dobre, nishta nije zbrzano i zbudzeno (ali preterivanja ipak ima) sada - za one koji ne zele da saznaju radnju i detalje dok ne odgledaju film, neka preskoche sledeci pasus ... Reklame: Puma prezentuje odecu buducnosti (mada i nije nishta inovativno)... X-box prezentuje igrice buducnosti... MSN prezentuje informacione baze buducnosti... Nokia prezentuje (mobilne) komunikacije buducnosti... (seticu se josh ochiglednih primera logoa na uochljivom mestu) Takodje, SVA vozila su birana da izgledaju maximalno futuristichki (ovo je bash pohvalno)... tako npr. Dodge charger koji je predstavljen kao buduci pandurski auto amera, u filmu je bash to - standardni auto plavaca... Pojavljuje se neka takoreci obrada PT cruisera (mozda se neki ne sloze), u nekoj kao kamionet verziji... Ono shto me je bash odushevilo je futuristichki izgled jednog "Mack" kamiona... Shto se tiche uopshteno futuristichkog izgleda i grada i enterijera, sve izgleda odlichno osmishljeno sada, jedna greshkica im se promakla... mozda i nije, ali mi je zapalo za oko... ovako: vozovi su naravno futuristichki, i ne dodiruju povrshinu, dakle, nema shina ni tochkova... nakon 20ak minuta, u suludoj jurnjavi po gradu, glavni likovi se penju na kamion koji nosi bash tochkove koji se koriste kod vozova i vagona malo mi je nejasno... chemu sluze ti tochkovi ako se vozivi ne krecu po shinama vec lebde? ne bih znao reci, ali ochigledno je da je kasnije sve objashnjeno kada su ti isti tochkovi bili izbacheni sa kamiona i napravili HAOS po autoputu te scene su fenomenalne!! bash me zanima da li su zaista razmrskali onoliko vozila pri snimanju scena... rezime: vredi pogledati, zaista se chovek zapita da li cemo na kraju i mi sami postati potroshna roba buduceg potroshachkog drushtva?? jbg. ako sam nekog smorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 To su tockovi za otpad, od starije generacije vozova. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 hmm... da... ali, zar nije logichno da su ih reciklirali josh par godina ranije, odmah nakon uvodjenja novih vozova?? Mislim, zashto bi ih iko chuvao na nekom otpadu koji je u centru grada (skapirao sam da kamion koji ih prevozi ide od centra ka periferiji grada)?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 mozda ide kruznim putem, takozvanim beltway-om Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts