MasteR :) Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 CS scena je propala i svakim danom tone sve dublje i dublje i nikakva liga,tur,nista je ne moze oziveti. ← Istina. Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ok, izvini Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ja samo ne znam ko od nas to prima pare ?!!? Mislim na nas ljude koji se cimamo oko nekih turnira uvek, ja za sve turnire na kojima sam bio da kazemo neki sudija ili neki od organizatora zute banke nisam video, niti verujem da cu videti , meni je samo stalo do cs-a , zezanja i zabave ... i zato uvek pokusavam da pomognem oko nekog turnira da bi se poboljsala cs scena, zdruzili ljudi, imali neko zezanje itd... ne znam sta da vam kazem, ali se stvarno ponasate kao neka decurlija ... sta vam fali da igrate amater ligu neku da kazemo za DZ, znachi bez nagrada na pocetku ... dolazite vikendom vidite neke ljude iz nekih drugih klanova, malo se zezate s`njima, pikate cs ... mozda kasnije i uskoce neki sponzori pa i budu neke nagrade ... ne moze sada npr.. da se kaze nekim ljudima "E znate sta mi pravimo ligu u counter-strike-u, otjemo od vas toliko i toliko para " i oni ce na to da kazu "e decko a sta je to counter ?!" nego lepo mi igramo ligu, oni dodju vide da tu ima naroda da se to igra ... mi im kazemo nesto, prospemo neku pricu ne znam ni ja sta, pokusamo da uzmemo neki kesh da bi se dalo vama i to je to ... ne mozete vi da ocekujete "e ima amater liga, nagrada 1000 e za prvo mesto" odakle 1000 e za prvo mesto ?Nekad morate da krenete od 0 da bi nesto postigli i nesto ostvarili ... i nesto dobili ... eto tako ... samo sam hteo ovo da vam napisem, zanimalo to nekog ili ne ... ako nekog nesto zanima bas nek me pita, vrlo rado tju da mu dam odgovor ... Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ^ Shakal has spoken , sve je true :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ako budem imao net , koji bi mogao bez problema da potjera cs , igrao bi , a sto se tice nagrada,u pravu ste , jer sta ce nagrade i uplata , ako liga bude trajala 3kola , ako se skonta da je ne izvodljiva... bolje prvo da se proba ,ovako tipa amater , nego nagrada 25soma demona btw.. ako ovakva liga , ne bi izvukla nasu cs scenu , onda ne znam sta bi , jer u pro ligi racunaj da brdo klanova iz provincije ne bi moglo da igra , jer kontaj to je pro liga , a ovako je otvorena za sve i npr... za godinu , pola godine , kada se liga zavrsi , vec mozes da planiras pro ligu , jer ces videti koji klanovi su odgovorni , koji znaju da igraju , tako da bi pro liga bila brooka Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 ^ Shakal has spoken , sve je true :D ← Prosto da ne poveruje chovek da i shakal mozhe neshto tako pametno da napishe poshto uglavnom spamuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ESL EAS info ESL EAS prijavljivanje ← Otiso sam na link, prvo sto sam hteo da uradim, naravno je da se registrujem na site-u... imam problem... stalno mi stize prazan mail kad treba da mi posalju link da pokrenem accaount... O chemu se radi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Otiso sam na link, prvo sto sam hteo da uradim, naravno je da se registrujem na site-u... imam problem... stalno mi stize prazan mail kad treba da mi posalju link da pokrenem accaount... O chemu se radi ? ← Imash text kao attachment, pogledaj bolje. Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ja samo ne znam ko od nas to prima pare ?!!? Mislim na nas ljude koji se cimamo oko nekih turnira uvek, ja za sve turnire na kojima sam bio da kazemo neki sudija ili neki od organizatora zute banke nisam video, niti verujem da cu videti , meni je samo stalo do cs-a , zezanja i zabave ... i zato uvek pokusavam da pomognem oko nekog turnira da bi se poboljsala cs scena, zdruzili ljudi, imali neko zezanje itd... ne znam sta da vam kazem, ali se stvarno ponasate kao neka decurlija ... sta vam fali da igrate amater ligu neku da kazemo za DZ, znachi bez nagrada na pocetku ... dolazite vikendom vidite neke ljude iz nekih drugih klanova, malo se zezate s`njima, pikate cs ... mozda kasnije i uskoce neki sponzori pa i budu neke nagrade ... ne moze sada npr.. da se kaze nekim ljudima "E znate sta mi pravimo ligu u counter-strike-u, otjemo od vas toliko i toliko para " i oni ce na to da kazu "e decko a sta je to counter ?!" nego lepo mi igramo ligu, oni dodju vide da tu ima naroda da se to igra ... mi im kazemo nesto, prospemo neku pricu ne znam ni ja sta, pokusamo da uzmemo neki kesh da bi se dalo vama i to je to ... ne mozete vi da ocekujete "e ima amater liga, nagrada 1000 e za prvo mesto" odakle 1000 e za prvo mesto ?Nekad morate da krenete od 0 da bi nesto postigli i nesto ostvarili ... i nesto dobili ... eto tako ... samo sam hteo ovo da vam napisem, zanimalo to nekog ili ne ... ako nekog nesto zanima bas nek me pita, vrlo rado tju da mu dam odgovor ... ← Znash kako sve su to zajabani profesionalci, pa su navikli da od toga zive :) Mislim da je ovaj topic sasvim solidan pokazatelj trenutnog stanja cs scene. Ja mogu da razumem da neko kaze jbg mi ne mozemo da igramo da putujemo iz 3 lepe... Ali postovi tipa "NE TREBA DA SE IGRA" ili "KOJI CE MI KURAC LIGA" ne bukvalno, ali tog kontexta, stvarno mi nije jasno... Zato lepo, dajte neka se prijave klanovi koji bi igrali, pa neka se nadje neko dobar da to organizuje, ako je 8 ekipa 8, 12 - 12, ali igralo bi se, deshavalo bi se neshto.. Nema shta da se izgubi jednostavno :) SPRC je tu uvek ;) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 samo vi dodjite do ns-a ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 E upravo to Sale moze neka liga ali da se onda igra i u ns a ne samo u bg sto se taj bg favorizuje imate Catacombe u ns gde bi moglo da se igra!!!!!!! Pa ako mozemo svi mi da putujemo mozete i vi malo da skoknete do ns lep je to grad A pare,pare nisu problem para nema. Nije to glupo je da ulozis neki kesh i da igras u kikiriki!!! Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Mislim da Sale nije mislio u tom kontextu ;) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) Bila je liga u Novom Sadu samo sto to raspalo vec u prvom delu posto "pojedini likovi" nisu zeleli da svi(btl) igraju, tako da je otpala najjaca ekipa u ns-u i odmah se smanjila neizvesnost cele lige. ali otompotom, moguce je da ce se praviti liga u ns-u ali igrace se u max 1 igraonici :)... to je sve zhto znam :) btw. "samo vi dodjite do ns-a !" se odnosilo na SPRC, posto se dogovaramo vec shurnajst meseci za vezhbanJe ! Edited September 1, 2005 by Sale <die bitch> Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 btw. "samo vi dodjite do ns-a !" se odnosilo na SPRC, posto se dogovaramo vec shurnajst meseci za vezhbanJe ! ← Sa naglaskom na "samo" :) Ne mogu nishta da obecam, idemo u Rumu bash danas, vi ste ipak preveliki zalogaj za ekipu koja puca po svim shavovima :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 ako ti tako kazes ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 (edited) E upravo to Sale moze neka liga ali da se onda igra i u ns a ne samo u bg sto se taj bg favorizuje imate Catacombe u ns gde bi moglo da se igra!!!!!!! Pa ako mozemo svi mi da putujemo mozete i vi malo da skoknete do ns lep je to grad A pare,pare nisu problem para nema. Nije to glupo je da ulozis neki kesh i da igras u kikiriki!!! ← pa organizujte u NS neku ligu... ne kapiram kakva sad favorizacija. sigurno se ja time baviti odavde. sto se ESL EAS tice on ce se vecinom igrati preko neta kao i do sada svi ESL mecevi pa ko ima uslove da dodje u LAN sa drugom ekipom ili za On-line. Sad ja vec da idem i da uvodim ljudima net po kucama nije bas izvodljivo, mada ako bude uskoro neki turnir da se nakradem para sve je moguce :)))))) lol edit : nije ovo sad neki hejt nego cisto ne kapiram pojam favorizacije beograda nad ns u pogledu pravljenja turnira i koga za to tacno krivis ? Edited September 4, 2005 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ^ da stvarno... cemu to ? mislim da je trenutno kg jaci od ns-a po broju ekipa :) ali samo po broju ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 NE! Necu da se trudim da budem prvi ako nema neke nagrade za taj trud... Umesto toga cu da organizujem obichan pcw i igram kako valja... mozda bi i igrao ne znam... branko sto nisi stavio 3 uzdran? :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 NE! Necu da se trudim da budem prvi ako nema neke nagrade za taj trud... Umesto toga cu da organizujem obichan pcw i igram kako valja... mozda bi i igrao ne znam... branko sto nisi stavio 3 uzdran? :) ← "Nema ne znash, ili znash ili ne znash!" © Eli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 (edited) @topic...naravno...pa cs se igra valjda radi zabave...nisam frik koji bi da zaradjuje na igrama...samo kad udjem u igraonicu i chujem razgovore likova...a svi su debeli,nose naochare....strasno! Edited September 5, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts