noodle Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Juventus-Bajern 1 Briz-Rapid 2-3 Barselona-Panatinaikos 1 Verder-Udineze 1 Lil-Mancester x2 Benfika-Viljareal 1x Arsenal-Sparta 3+ uplata:50din. moguci dobitak:1050din. Drugar mi sastavio tiket. :( ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 eh glupi Thun... za 2 minuta 2 gola i to poslednja dva minuta... bas imaju problem sa zadnjim minutima... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ja digao opusteno , kao sto sam vec napisao : barca , ajax , arsenal , werder ... kvota 6 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 jebo mater ko danas nije uzeo pare... ja nisam :((( sjebe me dupla sansa na mancester za soma gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Evo sta sam sastavio za danas... Barcelona-Pao 1 benfica-Villa 0-2 gola Bruuge-Rapid 1 Thun-Ajax 3+ Werder-Udinese 1 _____________ na 100 djunti dobitak 1148 (kladza tas:DDD ) ← Prosao tiket:) ala sam srecan,uzeo sam pare ne kladzi posle 1 godinu!:) Sutra: Cvena Zvezda-Bazel 1 Levski Sofia-Dinamo Buk 1 Hamburg-Viking 1 Sampdoria-Steaua 1 Stutgart-Shahtjor 1 ___________________________ na 110 djunti dobitak 1702 (prepisujte:DD ) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 ja uvatim lil 1 4+ arsenal (a bilo je ono, ili barsa ili arsenal, i eci peci pec ispao na arsenal!) promasim igrao sam jos Xeve benfika i ajaks kao i juve keca Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Danas: I Crvena Zvezda - Basel 0-2 (koja sam picxka) Strazbur - Tromzo 1 Sxtutgart - Sxahtjor 1 Palermo - Lokomotiva 1 Bolton - Zenit 1 II Hamburg - Viking 0-2 Slavija Prag - CSKA Sofoja X Rapid Bukuresxt - Ren 2 III Levski - Dinamo Bukuresxt 2 Lens - Halmsxtad X Hereven - CSKA Moskva X Sevulja - Besxiktasx X ...nek ide zxivot :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Portsmut 1 Hanover 1 Milvol 1 Bajern 1 aj za sad toliko... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 (edited) Kome trebaju pare 2 na Bielefeld... Sa Zumom do kraja :D Nadam se da niko nije poslushao moj genijalni savet :) Edited November 5, 2005 by Bartuc #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 sa zakasnjenjem Ksamax 1 Arhus 1 Pao 2 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
<|BpM|> Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Ja bih se kladio na kerove da sam na vashem mestu , ja i ortak juche dobili 10k . Bitch,I live in a FUCKING trash can !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 PSG - Monako 1 Lil - Straybur 1 Palermo - Sampdorija 1 Selta - Alaves 1 M`gladbah - Hamburg X Santander - Betis 2 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 (edited) PSG - Monako 1 Lil - Straybur 1 Palermo - Sampdorija 1 Selta - Alaves 1 M`gladbah - Hamburg X Santander - Betis 2 ← joj Shoosh nemoj Lil majke ti ja ima dvoznak na Strazbur za 1300kinti...:)) Edited November 6, 2005 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 (edited) joj Shoosh nemoj Lil majke ti ja ima dvoznak na Strazbur za 1300kinti...:)) ← Znasx koliko im je ku*ac porast`o posle tekme sa Mancxesterom :)))) Ne znam kako to da ti saopsxtim, ali tiket ti sxeta po krovu :)))) Lille 2 - 0 Strasbourg 6' Odemwingie 66' Lichsteiner Spoj brojeve kada su dati golovi i videcesx ko ti je kriv :))) Edited November 6, 2005 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 :))... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 gruju moze samo doticni da zaebe shto se kladze tice :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Juce odigrano: Mancester-Celzi 2 Everton-Midlzbro 3+ Malatya-Besiktas 2 Setubal-Amadora 1 Palermo-Sampdoria 3+ Selta-Alaves 1 Getafe-Barselona 3+ Uplata: 50din. Moguca isplata: 2857.68 Uhvatio sam samo tri od sedam parova. Najlosije dosad! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Cheer up mates...ide nova nedelja :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 gruju moze samo doticni da zaebe shto se kladze tice :) ← brate,nisam te razumeo...:)))) ponovi misao :)))) inace,ovaj vikend nisam uzeo pare,mnogo sam se razmazio da uzimam pare i kako mi pukne tiket trcim u kladionu da uplatim novi i ovaj vikend puko oko 1500kinti jebo mater...a ono na 3 tiketa po jedan par,na jednom Ajax,drugom Strazbur,trecem Kaljari a u subotu nisam slona mogao da pogodim jeeee... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 brate,nisam te razumeo...:)))) ponovi misao :)))) ← ah ponovo neshvacen... :) rekoh 666 znak "doticnog" koga sam pominjao... e sad ti toliko dobro igras kladzu da samo on mosh ti stane na put :)) that is what I thought about... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 "Dotichni" je vec par godina u NHLu http://sports.yahoo.com/nhl/players/666 Nisam znao da je preshao i na fudbal :) #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 ah ponovo neshvacen... :) rekoh 666 znak "doticnog" koga sam pominjao... e sad ti toliko dobro igras kladzu da samo on mosh ti stane na put :)) that is what I thought about... ← aaaaaaa,care ;))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Izgleda da je u grujinom slucxaju "doticxni" dosxao po svoje :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 imam dobru semu za kladzu, mozda ce neko da kaze da je skontano pre itd... ali za to ti treba malo vise para izaberes neku srednju ekipu, pmr aston villa i sl i stalno stavljas x ako dobijes dobio si, ako ne, sledeci put opet isti tim, opet x, ali povecas ulog za pola od prosli put ovako: a.villa-bolton- x - 2.9 ulog 1000 - dobitak - 2900 ako roknes: a.villa-man,utd - x - 3.15 ulog 1500 - dobitak oko 4500 itd samo za ovo ti treba malo vise kesa kao sto sam vec rekao, ali dobijas sigurno osrendnji tim uzimas jer ce on najverovatnije odigrati dosta x-eva, mislim nece stalno pobedjivati,ali ni gubiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 to ti je takozvani martingale sistem i za moj skromni budzet dati 1000din u prvom kolu je mnogo,zato sto posle ide 1000 2000 4000 8000 i ti onda bukvalno puknes 170jura za 4kola i jos postoji mogucnost da ne udje u tih 4kola,i sta ces onda...ja i moj drug smo prosle godine malo modifikovali taj martingale,jureci 4tima odjednom i u principu nam je poslednji X uvek ulazio u 5-6 kolu,a ova 3 X-a sto udju pre toga nam taman daju kapital da mozemo da izdrzimo finansijski i onda ti na kraju uvek udje fina svota...mi smo kretali i u prvom kolu dali 200din na svaki X!Jedina mana tog martingale-a je sto moras da cekas,cekas,cekas i to je razlog zasto ga sad ne igram,nema toliko adrenalina iako je veca svota u pitanju...inace,on je ko stvoren za svetska prvenstva,znaci tad spremam zalihe para,i da odvalim kladionice... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts