HellFire) Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ne vredi:( Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 pazite kolko para cete staviti i sta cete staviti sutra na tiket :) ajmo LIGA SAMPIONA NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 kako do jaja dan danas :)) uzeo 3 soma na aparatima a tiket za 200 kinti usao,isplata 4250 :) geteborg,sivas,hull i newcastle :)) Konacno da sam igrao protiv tima koji MORA i isplatilo se :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Od sada prepisujem od samog sebe i igram suprotno od toga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 juce sam ponosan na sebe bio, pogodio sam X rendzhers, dvojku lion, iz keca arsenal, keca sevilju, al sam omasio mancester iksa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 jedino sto sam juce dobio je arsenal 2+ i sevilja 2+ dupli singl 500 dinara dobitak 2.600 odigrao sam za 1000 i 500 dinara pardubice 1 barsa 2 ove 3 u fixu liverpool 2 bresa 1 arsenal 2+ sevilja 2+ wba 1 mancester 2 4/5 za 500 i 3/5 za hiljadu tako da me je barsa ubila zgazila porazila :) za jedno 30 k i odigro sam 2k dupli singl mancester i barsu :) kreten za danas sam uplatio 1000dindzi liverpool 2 werder 1 real 1 bajern 2 kvota 7 verovatno cu odigram jos werdera , celzija , bajerna i mozda milana ako bude igrao kaka liverpool nikad nije dobio u instambulu match osim nekog kupa plus ne igra torres a i cavi je pod znakom pitanja besiktas nema sta da izgubi bice pravi dzihad :) a i igraju protiv arsenala za vikend :) NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 u subotu silujemo merseyside redse gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 djavo mi nije dao mira ... pravo sa posla sam otisao taxijem u kladionicu odigro sam za 2k jos milan 1 real 1 werder 1x kvota 2.02 stavih 1k na real 1 chelsea 1 werder 1 i bayern 2 cekam za 6200 bajernu ne igra 4/5/6 igraca al opet to je nemacka masinerija :) zvezda nikad nije bila u losijem sastavu nego sad s druge strane tu su borbene delije i zapaljena maraka :) jos sam odigrao pola pola sa drugom stavili smo 2k milan 1 real 1 ove tri u fixu chelsea 1 a u sistemu 4/6 benfika 1 werder 1 liverpool 2 bayern 2 valenciu 2 zenit - az 1 tako da danas cekam na 2 tiketa bayern i na jednom zenit az je u ocajnoj formi mada se nebi previse zaletao na taj mec a danas mozda stavim atletico 2 kvota 2.40 i vezo bi sa jos necim ... moram da pogledam sastave uzdravlje ! :) NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 uglavnom mi je sanderlend na svim tiketima :D u stopu ga prate chester, hibs i lil (na dva)... ako ovo uleti imam bar jedan tiket dobitan :)) ali najveci hit kola je gretna Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 jebote,znao sam da postoji razlog zasto hibs gubi i to ga ne spomenem ceo dan,i u poslednji trenutak izbacim wba i dodam hibs mendzi baksuze :) imam dva tiketa za sad bilefeld,herta i kardif drugi lester,hibs i lids sad cu standardno da jurim salzburg i fener u gostima i uvece bordo i monako gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 au koji kiks dan!!! koja propast!!! sanderlend je igralo pola evrope... jos samo vecernji tiket.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 odigro sam samo jedan tiket herta 1 chelzi 1 fenerbahce 2 nemaju pobedu u gostima torino 1 i cekam herenvena 2 vode 0-2 na hiljadu 14.300 konacno daj boze !!!!! :) NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 vidite moj danasnji ishod monako nije mogao da ga strpa sa igracem vise gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 sutra cu spance zaprzim i MILANA naravno !!!! nemaju ljudi pobedu kuci jebeno 2.20 kvota mozda totenhema videcu jos... ali milana sto posto uzdravlje do sutra i gl NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 sutra milan i totenhem dupli singl!!!! al posto nemam para, morace na regular tiket da se stavi.. valjda ce se naci jos 2 para.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 ako je suditi po jucerasnjim rezultatima ni danas nas ne ocekuje bericetan dan! moji tiket, jedan, posto para- NEMA! totenhem, lion, bajern, milan i sanderlend, sve u glavu.. na stotku, 4 soma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
superstarr Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Anderleht 2-2 Genk 0-2 Le Man 0-2 Flamengo 2-2 Liverpul X na 100-ku oko 5K Dindži... Uspeh nije cilj do koga treba stići, uspeh je put kojim treba ići !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 ja i drug stavili 16 000 na milana PA JEBOTE JEL MOGUCE DA SE OVO DESAVA !!!!! ja mislim da nema coveka na planeti koji juce nije igrao na milana i dalje ne verujem......... !!!! NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 pa da si malo duze pratio milan znao bi da on u prvenstvu nema pobedu vec 4 ili 5 kola ne znam tacno i da je kiksirao od mnogo losijih ekipa za to vreme roma kida tako da si odigrao mnogo loshe, da ne kazem nesto gore ;) ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 nemaju pobedu kuci plus kad bi docekao 2.20 kvotu na milana kuci NIKAD a da ne igra sa interom...tako da sam morao to da odigram milan u full sastavu roma bez tadeja totija perote 3 GLAVNA IGRACA ! o cemu mi pricamo ... i bas zato sto imaju kikseve sam igrao na njih plus za KLASU su bolji od svakog tima u seriji A ako ne gledam inter ali necemo da pricamo dalje :) NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
superstarr Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Za večeras: Flamengo - Corinthians 1-1 AS Roma - Lazio 3+ C.F. Almeria - Real Zaragoza 2 Deportivo - Mallorca 2 Atl Madrid - Sevilla 3+ na 100 kinti oko 6000 Uspeh nije cilj do koga treba stići, uspeh je put kojim treba ići !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 pocepaj odmah,majorka ne dobija sigurno gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Zaboravio sam da igram Deportivo omg... mrzi me da objasnjavam zbog cega al mislim da ce tu da bude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 onaj trijagonal? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 puko sam vec jedan tiket zato sto sam odigrao mrtvi ren 1, al to mi je bilo eto cisto da pratim dok blejim na poslu. pravi tikem mi je trenutni... saragosa, milan, viola, arsenal i palermo-parma 3+, na 50 1462 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts