shoosh Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Bacio sam danas dva tiketa na Carlington Cup i naravno na mog prijatelja Urosxa Predica aka Trta u prosxlom kolu izbacio je Man City ;) I Aston Villa - Burnley 1 Crystal P. - Liverpool 2 (jebacu im mamu ko me ponovo ispale :)))) Fulham - WBA 1 Sunderland - Arsenal 2 Reading - Sheff Utd 0-2 II Doncaster - Gillingham 1 (Go Urosx go :)))) Mansfield - Millwall 2 Wigan - Watford 1 Blackburn - Leeds 1 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Bacio sam danas dva tiketa na Carlington Cup i naravno na mog prijatelja Urosxa Predica aka Trta u prosxlom kolu izbacio je Man City ;) I Aston Villa - Burnley 1 Crystal P. - Liverpool 2 (jebacu im mamu ko me ponovo ispale :)))) Fulham - WBA 1 Sunderland - Arsenal 2 Reading - Sheff Utd 0-2 II Doncaster - Gillingham 1 (Go Urosx go :)))) Mansfield - Millwall 2 Wigan - Watford 1 Blackburn - Leeds 1 ← ne igraj liverpul, moj predlog. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ma nisxta mi ne pricxaj pukao sam 2 tiketa ovog meseca zbog njih, na jednom 6/7 na drugom 5/6 ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 mario, i jel te crv castio???? mamicu mu jebem malu!!!! :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ako hocete pare, igrajte NHL... Ortak i ja uvek igramo zajedno, u proshlu i ovu subotu smo ukupno dobili nekih 110 000 na 7-8 tiketa... Uglavnom je dobio on, ali shta sad :) Plus, prekjuche ga je zajebala jedna tekma (TOR-PHI) za 224 000, proshlo mu je 9 od 10 parova... ← brate,to je rad,ko kad bi ja tebi rekao,igraj skotsku trecu diviziju...slazem se da je lakse zabosti NHL skroz,i ne znam zasto,ali verujem ti za te silne pare,ali ako neces barem da ostavis tikete,kazi mi gde da nadjem potrebne informacije i neki dobar forum... Inace bacio sam na tiket(oprostite sto kasnim) A.Vila 1,Wigan x2,Arsenal 2,Lion 2... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Bacio sam danas dva tiketa na Carlington Cup i naravno na mog prijatelja Urosxa Predica aka Trta u prosxlom kolu izbacio je Man City ;) II Doncaster - Gillingham 1 (Go Urosx go :)))) Mansfield - Millwall 2 Wigan - Watford 1 Blackburn - Leeds 1 ← Who`s the bitch now? :)))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 jer se to hvalis zbog tvog ortaka Trte ili sta...? Posto Wigan - Watford 0-0 FT ali nakon ET 3 - 0... kao sto vidite samo Lion me izjebo...jebo ih ja u usta... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 jer se to hvalis zbog tvog ortaka Trte ili sta...? Posto Wigan - Watford 0-0 FT ali nakon ET 3 - 0... kao sto vidite samo Lion me izjebo...jebo ih ja u usta... ← F U skenjo si me skroz...ja sam sa vremena na vreme pratio na jednom od live scores sajtova i video 2:0...OMG...sreca pa nisam sutra otisxao sa tiketom po kesx... u svakom slucxaju jbs grujo :)))))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 mario, i jel te crv castio???? mamicu mu jebem malu!!!! :D :D :D ← Nije crv... Shojka je dobio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 oooooooooo pa tako reci... morace da casti kada ga sledeci put budem video!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 odigrao sam Dortmund 1 Bajern 2 Arsenal x2 Milan 1x Liverpul 1 Valerenga 2 uplata 230din,dobitak 3hiljade Fulam X (ovo igram zato sto je Vigan u extra seriji) Bolton 2(a ovo zato sto je Carlton igrao 120minuta sa Celzijem i izbacio ih iz kupa) Borac C. 1X Skeid 2(igraju 3za3 a Skeidu treba,kvota 4.5) ovaj tiket cu da odigram za 50kinti,dobitak ce biti oko 6-7hiljada i ako skupim muda idu 20evra na Valerenginu pobedu u hendikepu... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 HSV-Schalke bi mogao biti 1, Schalke igra biti ili ne biti u LS sada... #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 to si u pravu,a ja toliko izbegavam HSV zato sto oni vec 4meseca igraju sreda-nedelja,a sve zive pobedjuju,a ja ih upravo zato ne igram... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Izgubili su pre dve nedelje kod kuce od Wolfsburga... #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Borac C. 1X ← jedini preostali ishod je bio... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Danas igrano: Betis-Real Madrid 2 Milan-Juventus x Sampdoria-Inter x Bilbao-Selta 2 Uplata: 100 Moguci dobitak 5454.90 A taman sam se ponadao da cu konacno u "Srbiju" na klopu... ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 jebes srbiju, zuta greda rula!!! da vas ne smaram jucerasnjim tiketima, za danas: fiorentina-kaljari 1-1 viljen-FEJNORD 2 atletiko m.-zuta podmornica 1 barselona-sosijedad 4+ / jebem ih morali bi doci, jurim ih vec ne znam ni ja koliko rio ave-maritimo 1 okser-psg 2-3 nesto malo jace od 3soma, mrzi me da vadim tiket ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Danas se moze odigrati kec na Livorno i Barsu.A 3+ na Romu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Danas se moze odigrati kec na Livorno i Barsu.A 3+ na Romu. ← Dobi ja ovaj tiket.Jos sam dodao i 3+ na Fiorentinu i 2 na Seltik.Sa 100 dindzi jedna crvena u dzepu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 uz'o sam 2500dindzi,malo kasnije skeniram tiket... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Jbote...kako bre stalno dobijate...ja sam dobio jedanput u zivotu i to 700 kinti...ne kapiram:)) za cetvrtak: Zvezda-Bazel 1-1 za ostalo cu videti! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Zvezda-Bazel 1-1 ← ako su ti svi ovakvi parovi nije chudo shto nishta ne dobijas... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 NIKADA ne treba igrati navijacki... to sam rekao sam sebi jedno sto puta i opet pravim istu gresku... stalno igram na timove za koje naviijam, ili sto je jos gore, moram da odigram tekmu koja se prenosi na tv-u, i onako gleda, grickam semenke, nerviram se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 ako su ti svi ovakvi parovi nije chudo shto nishta ne dobijas... ← htedoh da napisem da me neko slucajno ne napenali ali me mrzelo... @manager...sto je ovo navijacki? skroz je realno! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 htedoh da napisem da me neko slucajno ne napenali ali me mrzelo... ← ma opusteno... ;) u pravu je manager najgore je igrati navijachki... siguran fix: Partizan - Ortez 1 - nije navijachki, 100% objektivno :)) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts