Bartuc Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 sinoc je krenuo mlb, pa se ubralo malo para :) 4 para, kvota 10, a nema X-a, ima li lepshe stvari :D #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 posto si ti master, mogao bi da bacas povremeno nekoliko parova, cisto da i mi, smrtnici, uzmemo neki kes za troskaranje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) igracu verovatno juve i barsu x PP a milan 1,mozda i 1-1 i 2-3.viljareal preskacem...mozda jedino 2-3 gola Edited April 4, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 posto si ti master, mogao bi da bacas povremeno nekoliko parova, cisto da i mi, smrtnici, uzmemo neki kes za troskaranje :) ← rado cu napisati shta sam odigrao danas, ali mislim da ce, za razliku od juche, biti 4 od 4 promashaja :) cws-cle 1 tex-bos 2 sea-laa 2 tor-min 1 #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Barsa 1 juve 1 celtic 1 fc kopenhagen 3+ hajduk 2 besiktas 2 samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 ^ Samo jedan savet , ne bi valjalo da igrash protiv rijeke , koja je u sjajnoj formi i koja je pobedila vetj 3 zaredom izmedju ostalih i Dinamo u Zagrebu , a i kontam da oce kup.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 jos su i izgubili prvu na poljudu, mislim 2-1. tako da ce jurcati na pobedu, a s'obzirom kako hajduk igra, ocekujem keca!!! juve ce dobiti veceras, ali ce to biti pirova pobeda. mozda barsa dodje iz iksa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 na poljudu je bilo 1:1...znaci zakucano 0-2,jer i 0:0 odgovara Rijeci... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Ima li neko da da savet za Celtic-Hearts , obe ekipe su u top formi...Nekako prizeljkujem Heartse , ali mi mozak govori X-1...Neam pojma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 na poljudu je bilo 1:1...znaci zakucano 0-2,jer i 0:0 odgovara Rijeci... ← 1:0 Who's the king? :)))))) @Longley ja tu ne bih nista dirao :)) kvota na Celtic je ocajna,titulu su obezbedili,jedini value tu predstavlja x2 na Hearts... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Ladno u 4. minutu pao gol za Celtic :( , bar sam se nadao iz iksa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 ja dobio 2 soma na celtic 1 hibernian 1 juve x pp barsa 1 pp danas cu da ulozim soma na kup uefa i puknem sve verovatno x) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 spremam se da uletim u kladzu i da singliram 'boro...samo je pitanje za koju cifru! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 jebote dobra kvota na 'boro 1.80 :O stavio sam 500 na 'boro 1 kopenhagen 1 cirih 1 lozana 1 shalke 1 dobitak 5750 Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Zacrtao sam sebi da za vikend stavljam 1500 na Celtu i Hetafe , odigracu 2 para...Obe ekipe su u predobroj formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 stavio 5 soma na 'Boro...ide scan ujutro... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 jako lepo boro 4-1] a za danas tj petak moze ovo ofenbah - aue 1 briz - varege 1 sarloa - anderlekt 2 bastija - dizon 1 stavio sam soma pa videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 moram da vas uskratim za scan,posto sam podigao kintu...singlirao odma u startu za 5soma 2ku na Fulam za kvotu 2.25...razmisljam se da dodam jos koju hiljadicu,ali cekam konacne vesti sto se tice injury liste... inace,Anderleht je danas osakacen za ceo napad i pola veznog reda,nije toliko sigurna 2ka... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 odigro za 300djunti Excelsior 2-2 Briz 1 Bastia 1 Harlem 1 dobitak 3400 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 puko na sve sem Briza :) inace,nikako da nadjem Partizan u ponudi sa Cibonom,ako nadjem hendikep ispod 10,rado cu ga uzeti...mislim da ce tu da padne jedno veliko presavijanje od strane Partizana... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 realno bi bilo. dolaze u totlanom raspade, pred shtrajkom, i bez centara. mozda chak i mladi kosta perovic ostvari preko 5 skokova. #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 aj samo da postave kladze hendi ko da su pale sa marsa i to je to :))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 hendi -7 u lavovima,odlicno... inace ne mogu da verujem da je Zadar postavljen za favorita protiv Hemofarma,+6 hendi na Hemofarm...Hemofarm je jos u cetvrtak otputovao tamo,Zardu treba za fajnal ejt,a Hemofarmu za Uleb kup...vezao Partizan u hendiju i Hemofarm cistu 2ku za soma,i soma Partizan cistog keca i Hemofarm u hendikepu 2ku...singlirao Fulam,Cesterfild i odigrao tiket Invernes Mons Juve Randzers gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 vozdovac 1X Majnc 1 Stutgart 2 Arezzo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 evo jedan lolololo tiket ;) charlton-everton 1 Bordo-St etjen 1 Rapid-tirol 1 liverno-udineze 1 Zvezda-Smederevo 4+ (lol) uplata 50-isplata 1.638 :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts