gruja Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 i jos jedan tiket Majnc Aloa Beveren RKC gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 aj samo da postave kladze hendi ko da su pale sa marsa i to je to :))))) ← naravno, dodje partizan, ali hemofarm je govno, shta reci vishe... #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 govnari,sta reci...da mi je videti kako je tako jadna ekipa kao sto je Zadar uspela da ih tako nadigra... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 juce u minusu 4soma...ne mogu da prezalim sto se Fulam prekinuo,imao sam najveci singl u istoriji mog kladjenja,pored startnih 5,dodao sam posle jos 4...i ono prekinuto kod 0:1 :(((((( bio bi i veci minus ali sam stavio Mons juce u singlu za 4soma i uzeo 7600,to mi jedino sto mi juce proslo... danas se opasno razmisljam da stavim dosta para na Juve... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 juce u minusu 4soma...ne mogu da prezalim sto se Fulam prekinuo,imao sam najveci singl u istoriji mog kladjenja,pored startnih 5,dodao sam posle jos 4...i ono prekinuto kod 0:1 :(((((( bio bi i veci minus ali sam stavio Mons juce u singlu za 4soma i uzeo 7600,to mi jedino sto mi juce proslo... danas se opasno razmisljam da stavim dosta para na Juve... ← JA igro X JUve-Fiorentina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 1000 na fereira 1 zil visente 1 forense 1 uzimam valjda 11 000 ako me ortak nije zajebo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Zil visente je realan,i lepa kvota,a navodno je dojava,pa me to plasi...forense ne znam sta je,pretpostavljam portugal 2,iz te lige bi preporucio Marco-Leixoes 2!fereira mi se nesto ne svidja kec,ali videcemo... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) pa i ja sam zbog tog navodno dobro nas troje smo po 300 kinit nije mnogo Imao sam uvek lepa iskustva sa partijama od tog ortaka. Nikad nije sigurno ali neki lik mu radi kao menadzer u portugalskoj ligi tako da 3,4 vikenda uzmemo pare jedan prsnemo i tako Edited April 9, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Mogao bi da ostavljas dojave ovde da i mi uzimamo pare...:))) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Pa ajde ali to nikad nije sigurno nisu to prave dojave mada su mnogo putra prolazile .Ali ako oces ostavicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Svaka pomoc je dobrodosla,samo da se uzimaju pare kladionicama :D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) pa ajde mada ovo danas je prslo najverovatnije :( dobro na mancesteru sam povratio svojih 300 :) Edited April 9, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 http://www.onelovebball.blogspot.com/ overavajte ovaj blog redovno...lik daje mesecno po 2 dojave... a za vise mora da mu se plati... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 to za placanje je standardna prevara... ne saljite paree:)) imao sam osecaj njuku 2, doslo, ali sam imao osecaj i majorku isto tako 2q ... sve u svemu 2 meseca nisam uzeo pare!!! blam me je ... stidim se.... aa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 zabo 5soma veceras na 500djunti...usro me ajax najstrasnije...taman da se oporavim od glupog Juventusa na koji sam stavio u nedelju 3 soma...bolidi...jebo me Colonel... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 (edited) Odigrao sam za 500 dinara savrsen tiket portsmut - arsenal 2 (palo) rozendal - den hag 2 salcburg - rid 1 roma - palermo 1 ....prosto ne mogu da verujem svojim ochima sta me je srusilo a drugom tiketu ni da ne pricam,ali je ulog bio 100 dinara pa mi je lakse midlsbro 1 nant 2 groningen 1 alkmar 1 (palo,naravno ono sto je najsigurnije uvek padne) bajern 3+ ajax 1 totalni jebeni bedak Edited April 12, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 zato se samo igra vikendom, ove kupove treba izbegavati, tu se najstrasnije namesta. nego, niste prokomentarisali kvote na italijane za prosli vikend, bilo je par ikseva manjih od 2.00, niti jedan nije prosao. na parmu je bio 1.45, dosao je kec, i to iz keca. treba li sledeci vikend igrati ikseve, mislim manje kvote??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 (edited) Da jbt bili na parmu i lacio ako se ne varam neki sumanuti 1.45-1.60 iksevi,nikad nisam video tako nesto.Sto se mene tice,jako retko igram ikseve,uglavnom samo u LS.A svakako ih necu igrati u kalchu:) Edited April 13, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 ja sam prosli vikend hteo da tuchem Parmu keca,ali nije moglo u singlu nista...ali pripazite se za te parove sto im kvote X padaju ispod 2...i prosle i pretprosle godine su ulazili samo tako... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 rozendal - den hag 2 ← Cak je i rosendal poveo samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Odigrao sam za 500 dinara savrsen tiket portsmut - arsenal 2 (palo) rozendal - den hag 2 salcburg - rid 1 roma - palermo 1 ....prosto ne mogu da verujem svojim ochima sta me je srusilo a drugom tiketu ni da ne pricam,ali je ulog bio 100 dinara pa mi je lakse midlsbro 1 nant 2 groningen 1 alkmar 1 (palo,naravno ono sto je najsigurnije uvek padne) bajern 3+ ajax 1 totalni jebeni bedak ← rekao bih i da bajer nije igrao 3+ bilo je O-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 ne,bilo je 0-3 ... Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 (edited) konacno petak pa da vidimo sta odigrati milan - inter 2 barsa - viljareal x mancester -sanderlend 1-1 (4-6) porto - leirija 1-1 (overava titulu posle sportinga) anderlekt 1-1 sporting 2 valensien 2 imaju 5-6 vezanih pobeda i bore se za 1 mesto male su kvote na porto i nadole ali ako se uhvati milan ili barsa i satavi 1k moze biti lep pocetak za sutra ja ci za danas porto anderlekt mancester sporting za 1000 pa sta bude kontam da ce kvotas biti ok 3 gl svima bio si u pravu hell Edited April 14, 2006 by L1nk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 ako inter dobije milan, skachem kroz prozor Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 singlirao Portsmut za 100jura na kvotu 1.9... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts