Jump to content

New PvP Realm Next Week!

TeacH

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lepa stvar ovaj nov realm [:)]

Mislim da cju docji kod vas chim sredim acc,

jer ste zaintereovani za jednog orc-a/shtaman-a ? [:D]

(shteta shto nema Far Seer [:(] )

Ali da predjemo na stvar [:)]

Jer znate vi zashto se uopshte svadjate?

Kolko ja vidim, ovde je svadja (po obichaju :)) oko rukovodstva,

dal' Tito, dal' Drazha? Shta cje buti kad smo kod ovog, a shta kod onog?

I ono najgore, SVI TRAZHE SVOJA PRAVA, A NECJE OBAVEZE!!!

SVE RADIMO SAMI, A POSLE DRUGI KRIVI SHTO NE IDE!!!

PA DOKLE BRE LJUDI TAKO!!!

Zashto se lepo ne sagledaju chinjenice i situacija, i mirno zavrshi posao?

POkushajte da reshiite sledecja pitanja:

1> Rukovodstvo. Jedan chovek (Orc/Troll/Tauren/Undead) ili savet? (aka Aristokratija/Demokratija [;)])

2> Rangiranje u gildu. Koliko stalezhkih nivoa treba da budu? Mislim da treba zanemariti ovaj Blizz-ov i da napravite svoj

3> Organizacija i raspodela rada. Ko kakav status ima u gildu i shta je njegovzadatak? (jeste da se ovo nadovezuje na predhodno, ali je isto toliko bitno). Na ovo bi najvishe obratio pazhnju, jer je to glavni razlog ako dodje do nezgoda.

4> Interna trgovina i briga o chlanovima. Ko cje koju profesiju da izuchava i organizacija oko snabdevanja gilde i chlanove resursima. Ova tachka bi trebala da predstavlja unutrashnju saradnju u gildu. Ako se to uspostavi kako treba, onda ne bi trebalo da dodje do nesuglasica. Detaljnije kada bude vreme [:D]

5> Ponashanje i poshtovanje. Zashto dolazi do svadja i vredjanja u gildu? Za ovu tachku moraju da se zavedu oshtra pravila ili ... (to znate i sami [;)])

6> ...

Dovoljni je ovoliko, ali vas molim da pazite i znate shta radite, jer smo mi svi Srbi, i uvek cjemo lako nacji krivca za sve, ali probleme reshavati teshko [;)]

Sa ovim vam zhelim sve najlepshe u ostvarenju vasheg gilda, i bilo bi mi zadovoljstvo da budem u istom [:)]

NAPOMENA:

Ovaj post nije napisan ovde da omalovazhava i vredja odledjene ljude/ideje, vecje je visher osmishljen kao konstruktivna kritika bez ikakve zle namere. nadam se da cjete to imati u vidu kada chitate i odljuchujete o ovome.

Sa puno poshtovanja pozdravlja vas shekelor. [:D]

E ljudi ovo nam je shansa da ispravimo ono sranje sto smo napravili pre 7 meseci, da dokazemo da mozemo lepo da se igramo svi ko ljudi na JEDNOM serveru, pa makar ne bili u istoj guildi.

na pocetku samo osnujemo guild pa se posle dogovaramo sta kako gde kad budemo bili high-lvl-i...

ja cu biti Undead Mage najverovatnije, to sam hteo dosta puta da probam, ako cemo vec igrati hordu...

Btw KO DADE IDEJU DA IGRAMO HORDU UOPSTE ????!? :PPPPP

Ja imam neku ideju ko bi trebalo da budu oficiri/gmovi u novom gildu ako nekome to znaci to su ljudi koje znam vec duze vremana i koji po mom misljenu kapiraju kako gild treba da funkcionise sto se tice ispomaganja i organizacije generalno ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ljudi ala su se naostrili ovi sa wow-europe foruma, ovo ovde je nista :)

Ja bih da vam se prikljucim kao tauren saman, od utorka-srede uzimam odmor od 5-6 dana da se bacim na pos'o i izlvlujem sto brze :)

I cemu tenzija? Ipak je to samo igra :)

aj poz.

predlog za guild name : Order of Dusan Silni

Edited by salac

dobro je da nisu otvorili dva en servera i tu bi se podelili :))

Poz shekelor :) .

Evo moje mishljenje shto se tice rankova , ako tu ima nekih problema

Initiate - ljudi koji su nedavno upali u gildu (test run)

Member - oni koji su malo duze u gildu , ok su i ne prave sranja, stekli su poverenje

Veteran - High lvl likovi koji su dugo u gildu i ok su (ovaj rank je dodushe i nepotreban)

Officer - Ljudi koji se trude oko gilda i gild ima poverenja u njih. Ucestvuju u nekim vecim odlukama zajedno sa guild masterom, vise online stalno. Svaka klasa ima svog oficira, koji ce koordinisati igrace u vecim istancama.

Guild master - Bla bla, gild master. Diktatura nikako, sve u dogovoru sa oficirima.

Poshto se planira da gild bude internacionalan, onda se mora podici jedan forum na engleskom, na gild chatu obavezno en jezik. Moze da se otvori jedan kanal za srpski jezik.

moj predlog za ime je " vengeance "

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

napravicu jednog lika na tom novom serveru cisto da mi cuva nick i da ga povremeno igram, naravno bice ud mage, nesto ozbiljnije tek posle ispita jer ni za ovog na dunemaul-u trenutno nemam dovoljno vremena mada ni posle ispita necu nesto preterano da ga igram bar dok mi ovaj prvi ne dosadi

Edited by /7ETPOC

i tako ....

e ljudi a da se mi prvo dogovorimo ko tje biti za sada leader? to jest da se ne desi situacija gde u sredu tokom dana jedno 15 nas registruje guild sa svojom idejom za ime i za vodjstvo.

ja pravim novi topic sada za ime, sve sa pollom pa tjemo da vidimo kako tje da se zove.

@eX1|e

Btw KO DADE IDEJU DA IGRAMO HORDU UOPSTE ????!? :PPPPP
Ne gledaj u mene :P

@Immortalis

dobro je da nisu otvorili dva en servera i tu bi se podelili :))
Roflfuckingmao :-))))

@Mohi

Ja imam neku ideju ko bi trebalo da budu oficiri/gmovi u novom gildu ako nekome to znaci to su ljudi koje znam vec duze vremana i koji po mom misljenu kapiraju kako gild treba da funkcionise sto se tice ispomaganja i organizacije generalno ...

We need names :-) ae reci imena tih.

Mohi, do sada tvoje mishljenje ne forumu je bilo tipa ako svi kazu da neka riba izgleda do jaja ti bi rekao da izgleda shit :-) i tako stalno, ne znam da li takav stav imash da bi se razlikovao od ostalih (da budish unique) ili neshto trece :-)

No hard feelings but ako si ti u nekom gildu GL/officer ja necu biti u tom guild-u. Ako nekog interesuju razlozi za to napisacu kasnije da ne pishem sada bez veze.

I opet... Ne kapiram zashto guild mora da osnuju/vode srbi. Bice cool sve dok smo u nekom organizovanom guild-u svi zajedno. Ali...

btw do sada je samo Cyra rekao da hoce da bude GL i da radi sva ona sranja koja idu sa time :P eh da, i Mohi ima potencijalne GL/oficire. Ako josh neko misli/moze da vodi guild neka kaze sad (ili cuti zauvek :P).

Ako mislite da neko treba da bude GL ili ako mislite da neko ne treba da bude GL, sad je trenutak da kazete tako(znachi no hard feelings i reci te vashe mishljenje no matter of wut :-) )

Edited by TeacH

Craziness is directly related to having a vagina.

da dodam.. s'moje strane nhf ako ne zelite da ja budem makar trenutni leader. ja imam zelju da vodim guild do samog kraja ali trenutno bih voleo da samo napravimo i organizujemo taj guild i da lepo budemo svi tamo koji smo se javili.. tamo za par dana krenemo da vrbujemo igrache koji su isto kao i mi brzo izlevelovali i kada dodjemo do nekog lvl 40 mozemo da se dogovorimo na jednom velikom sastanku shta dalje.. ko tje da bude leader i slichno jerbo je velika razlika izmedju leadershipa do nekog lvl 40-50 i posle kada kretju vetj vetji instansi a da ne pricham o mc-u i slichnim stvarima.

kao shto sam vetj rekao u par navrata.. ajde bar da odredimo ko tje da napravi guild u sredu i da se cima oko tog pochetka a kasnije ako bude bilo potrebe za to, lako tjemo promeniti liderske/oficirske pozicije.

ja bih iskreno krenuo da igram na tom svezem negrutinu... mislim serveru.

klasa mage ili rogue... ma mozda saman da i ja igram imba klasu jedared, jedno je sigurno a to je rasa troll [;)]

sto se imena tice... ako bude ubice smorice nas vise nego ako bude dusan silni, a ova ostala zvuce fensi... 2 fensi 4 me. Ja bih nazvao gildu:

-72. special horde division-

iliti nesto u fazonu slicnom... mada ja i nezelim da budem nisto vise od membera u gildi tako da bih prihvatio svako ime ali sa notom nezadovoljstva ako su gore pomenuta fensi [^]

mozda povucem par ortaka sa shattered handa da se pridruze druzini