Corey Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 1. Nije neki razlog ali glavni je da su ljudi koji vode ovu državu GLUPI KO K..... i seva im paja za sve osim da za njihovo dupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Najvishe volim ove shto nista ne uce i prolaze 5,00 , nego shatro su pametni i slusaju na casu , sto ja onda nisam 5,00 a bre!!??1111 ;) ←Da da,ortakinja koja meni kaze ''ja kuci nista ne ucim,samo slusam na casu''.A onda kad moli profesorku istorije da je pita za 5 ide rad ''molim vas profesorka,ja sinoc nisam skoro uopste spavala,celo vece sam ucila istoriju''u kombinaciji sa suzama :/ Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Meni je moj tata idol. iz veoma siromashne porodice uspeo da napravi veliki biznis i da zavrshi medicinski fax za doktora, sad rmbachi ko magarac da bi meni i mojoj porodici obezbedio da zivimo kako treba i normalno... ne znam sta bi bez njega, ima 59 godina i idalje se pitam odakle mu snaga za sve to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 JESUS CHRIST Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 @grass Bojićeva 100%? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 nemam idole, jer ne zelim da ljudi jednog dana kazu da sam kao neko. Zelim da budem kao niko do sada. Zato samo imam ideale, iako "za ideale ginu budale". Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 konan? nemam nekog idola, ima ljudi kojim se divim, al ne bash da ga stavljam ispred sebe... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 "Da Vincijev kod" je izmisljotina, zEki. ← nisam citao knjigu, niti sma gledao film... al zar inje on svoje spise i ostala cuda... zapisivao/deshifrovao poomcu ogledala... ono da niko ne provali:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Da vinchijev kod je do jaja knjiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 u da vincijevom kodu se najmanje radi o samom da vinciju. ali knjiga je ipak, budimo realni, fikcija koja se dobro prodaje Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Dok sam bio mladji , definitvno moj stariji brat , sad nemam idola , mada divim se caletu kako postize sve (5oro dece iz 3 braka) i ne oskudevamo ich :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 "Da Vincijev kod" je izmisljotina, zEki. A Isus Hrist, Crkva, Biblija? To ni ti ni ja ni niko na ovom svetu ne zna. zashto svi izdvajaju dede? =) to zbog onih lovachkih pricha kada vas deda stavi u krilo i koje vam prichaju kada ste mali? LOL, true. u da vincijevom kodu se najmanje radi o samom da vinciju. ali knjiga je ipak, budimo realni, fikcija koja se dobro prodaje To je nesto slicno ko i najprodavanijoj kjnizi na svetu. niti sma gledao film... Film izlazi na prolece 2006. Zakljucak: Niko nema idola. A sta je idol ustvari. Pure shit. Kazem ja vama svi ti ljudi kojima se divimo nisu ljudi. @dvinity: Hmm ne bih bas rekao, mislim da bi onda svaki koji ima malo veci IQ postao neko i nesto ili bio pun para. ;) kazem ti alieni Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 hm Hitler Staljin :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ^ stalja sa foruma mada divim se caletu kako postize sve (5oro dece iz 3 braka) Lol brate,stvarno vredan čovek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Pradeda, glumac, prvak Narodnog pozorista pocetkom XX veka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 A Isus Hrist, Crkva, Biblija? To ni ti ni ja ni niko na ovom svetu ne zna. To je nesto slicno ko i najprodavanijoj kjnizi na svetu. ← vidi, Biblija je pisana za one koji veruju u Boga, i onda je to njima istina. za one koji ne veruju to je izmisljotina. ali to je religijsko pitanje, tj. pitanje vere. s druge strane imamo Autostoperski vodic kroz galaksiju, Terija Praceta, Da Vincijev kod itd. ti naravno mozes da verujes u to, ali je cinjenica da je to napisao pisac popularne fantastike u XX veku, koji je i sam rekao da je knjigu zasnovao na pretpostavkama i masti. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ceca, ro, hajduk i mita - pilgrim :)) !!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 biblija nije najprodavanija knjiga na svetu, prva ju je prestigla agata kristi, a kapiram da je hari poter zajebao i jednu i drugu i sve ostale knjige koje su ikada odštampane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Je li to sigurno? Koliko se sećam neke statistike od pre dve dine, Biblija je zauzimala prvo mesto, potom dela Agate Kristi. Bila je vrlo velika razlika izmedju prvog i drugog mesta... Aj videću da potra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ja mislim da sam chitao u nekim novinama da je prva biblija , i to bash za dosta , pa poter , pa ostalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Bruce Lee...sxta reci... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 to za agatu sam pročitao u politikinom zabavniku jako davno, sad gledam po netu i uglavnom svuda biblija vodi, a mala crvena knjiga mao ce tunga je na drugom mestu.. jebemliga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts