RembranT Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 ..ajde h1gly javi koliko c vas doci sa tobom organizovano da znam na koliko da vas racunam... ovih dana treba da izbacim spisak prijavljenih pa ako nije problem da mi samo javis ko sve dolazi! Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) Highly, Crovax, Vladica, Mile(Sweet), Rista i ja idemo 100%. Fica je rekao da ce da ide, to treba josh da se proveri, kao i za Yurija(iz srbije), a ako Zerox i josh neko hoce da ide nek potvrdi ovde, pa cemo da se dogovorimo. Domi sigurno nece moci, jer se u utorak tek vraca iz Kanade, a za Greena ne znam kad se vraca sa mora... Edited August 20, 2005 by Sharkywc3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Fitja isto ide 100%, zhaba je rekao da ako polozi popravni u ponedeljak da ce doci, zerox nek se javi sam. Crovax josh treba da vidi, greena cu zvati sutra ako je doshao sa mora. Domi nece stici. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 E ljudi velika je verovatnoca da ne idem,istrescu se za net,10k neki dug za TV plus 3500 za ugradnju i paket,do jaja mi se ide ali matorci su u fazonu,Gde ce vise...Tako da ako se nesto izmeni postovacu.Videcu da ih ubedim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) Evo i mene sa mora (sreo Vladicu, Hica i Razora u Budvi, chega se oni verovatno ne secaju jer su obe vecheri bili pijani ko bulje ), nisam igrao war od marta (dobro, jesam nekih 10 partija), ali verovatno cu doci, i malo cu da se vratim u formu ovih dana . Aj pa se vidimo svi... Edited August 20, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Evo i mene sa mora (sreo Vladicu, Hica i Razora u Budvi, chega se oni verovatno ne secaju jer su obe vecheri bili pijani ko bulje ) ← lol :)))))))))))))) Znachi to si bio ti! Rekao mi je Vladica da ga je startovao neki lik u fazonu "e ti si Vladica" i da ga je smarao neshto, ali da se ne seca bash najbolje jer je bio mrtav pijan. I onda je krenuo da sere kako mora da ga je taj neko prepoznao zbog onih njegovih "shmekerskih" cvikera. Debil :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Jok, zajebavam se...mene se seca, prichao je i meni da ga je neko startovao, mislish da je propustio da mi se pohvali da ga neko zna? . Hico je bio najpijaniji realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 GL HF 2 all...mada ne leba da se prijavis jer ima nosioci grupa i ko njih pobedi svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Rembrante slobodno mozhesh da izbrishesh (???) pored mog i Greenovog imena, potvrdjujemo dolazak obojica. Takodje mozhesh da obrishesh Domija sa spiska, jer sigurno nece doci, tako da, mozhesh umesto njega da stavish Sweet-a za nosioca(po skillu i odgovara tom mestu, izuzimajuci Crovaxa koji je bio neaktivan). Tek sam sad video izeditovane mape, i mogu da kazhem da mi se bash svidja kako ce izgledati sve ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 sharky jer se ti to meni cepis ? ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ok, nemoj da ga stavish za nosioca, stavi npr. Yurija(novosadjanina). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ako moze da se vozi do bieljine za dz i ako je ufur na rate, dolazim 100% Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) ako moze da se vozi do bieljine za dz i ako je ufur na rate, dolazim 100% Edited August 20, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Rembrante, nisi naveo vreme pochetka turnira. Aj reci ovo shto pre, da znamo kako da se organizujemo... I daj nechiji kontakt telefon(ako tebi mikrofon i dalje ne radi), pa da nas neko pokupi na stanici or something. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Chekaj, jel ono beshe u Bijeljini stanica jako blizu igraone ? Ili to beshe Sombor ? I da li je turnir u istoj igraonici kao proshli? Mi smo planirali da krenemo negde oko 8-9. Aj Rembrante javi se shto pre ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Chekaj, jel ono beshe u Bijeljini stanica jako blizu igraone ? Ili to beshe Sombor ? I da li je turnir u istoj igraonici kao proshli? Mi smo planirali da krenemo negde oko 8-9. Aj Rembrante javi se shto pre ovde. ← To si mozhda ti planirao, mi nismo jer ne znamo josh ni kad pochinje turnir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcecooL- Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Turnir bi trebao da pochne oko 12:00. Bar je tako neshto Rembo prichao. Stanica je blizu igraonice i igra se u istoj igraonici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 To si mozhda ti planirao, mi nismo jer ne znamo josh ni kad pochinje turnir. ← Malopre sam prichao sa Hajlijem, which makes 2 of us...tako da si u manjini Tjormane . Dobro smo planirali, krenucemo oko 8-9, mozda da se stigne i na neku Dotu pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Malopre sam prichao sa Hajlijem, which makes 2 of us...tako da si u manjini Tjormane . Dobro smo planirali, krenucemo oko 8-9, mozda da se stigne i na neku Dotu pre. ← ti kreni kad hoces, nishta ja sa tobom nisam planirao. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 .!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 pwned Greene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) ja mislim da bi mile trebao da bude NOSioc Edited August 21, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja mislim da bi mile trebao da bude NOSioc ← couldn't agree more Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 sharky to je bio neki drugi lik :) greena se secam koliko toliko :) iz ns idem ja i rista meni krece bus u 8 u 9 sam u sm i do 15 do 10 smo tamo e sad ko ce da nas ceka i tako .... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 E ja cu doci na stanicu samo treba da mi javite na broj: +38765465342 (Marko Maksimovic) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts