Jump to content

Sexualne igrarije

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mozda jedino sto je bilo pervezno je bloodplay (simpaticna igrica sa seckanjem partnera hirurshkim skalpelom ili sterilisanim sechivima)

bloodplay ?!?! pa sta je sledece, necete se jebati dok prvo jedno drugom ne presadite neki vitalni organ, na zivo ???

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

jebiga,nisam jebac tog kalibra da ovako mlad imam sve te igrarije,ali polako...meni je s guza perverzija [:D] [:D]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bloodplay ?!?! pa sta je sledece, necete se jebati dok prvo jedno drugom ne presadite neki vitalni organ, na zivo ???

Toliko daleko ne bih isao, ali bih dosta uradio za nju, kao i ona za mene... dakle poenta je u ljubavi, uzajamnom poverenju i naravno stepenu poznanstva.... neka vrata koja su na pocetku veze bila zakljucana sada su shirom otvorena, kao na primer bloodplay. Mozda to nije necija ideja zabave, ali meni se svidja... jos nisam otkrio nesto sto ne bih radio s devojkom sto se tice seksa (...a tu ne ukljucujem sranje, pishanje... i ostale radnje gde se mogu dobiti bolesti neke od toksina).

moj savet svima... probajte sve, i mozda se iznenadite kolko su neke stvari dobre.

Get smart or die dumb!

Toliko daleko ne bih isao, ali bih dosta uradio za nju, kao i ona za mene... dakle poenta je u ljubavi, uzajamnom poverenju i naravno stepenu poznanstva.... neka vrata koja su na pocetku veze bila zakljucana sada su shirom otvorena, kao na primer bloodplay. Mozda to nije necija ideja zabave, ali meni se svidja... jos nisam otkrio nesto sto ne bih radio s devojkom sto se tice seksa (...a tu ne ukljucujem sranje, pishanje... i ostale radnje gde se mogu dobiti bolesti neke od toksina).

moj savet svima... probajte sve, i mozda se iznenadite kolko su neke stvari dobre.

A od reckanja se ne moze dobiti bolest a ?

"dusho toliko te volim, evo seci me, sad, odma', to, to, tooooo...."

ahaaaa, "ljubavna veza" koja trazi dokazivanje same sebe kroz, ni manje ni vishe, uzajamno sakacenje.... otprilike kao kada se oni idioti na filipinima razapinju na krst, nabijaju eksere kroz sake da bi se dokazali ili kad toreador ili pikadiljo kazu kako oni postuju bika a ovamo ga nabijaju kopljima i machevima.

Oksimoron.

ne shvatam prijateljstvo i uopste kako moze da postoji neka osoba (ortak, devojka, prijatelj) koja bi nekog drugog koga voli, sekla, cak i kada ona to dozvoljava. Valjda ljubav zna sta je seckanje i da za neke stvari se ne moze naci makijavelisticko opravdanje.

sta je sledece? deca nam daju da im secemo ushi, kako bi smo svi znali kako se mi volimo....

nazovite me dosadnim tradicionalistom, ali ja devojku koju volim nikada ne bih sekao ni da ona to od mene trazi,...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ljudi cesto mesaju strast sa ljubavlju, mada one nekad idu ruku pod ruku.

ljubav je jedna prica, i u nju sad ne bih ulazio.

ali, strast je nesto sasvim drugo. ljudi u strasti su u stanju da urade svasta. i ne samo u seksu. sve se svodi na individualnost svakog pojedinca.

ergo*, seckanjem (a ima jos elemenata bloodplay-a) prilikom seksa se ne dokazuje ljubav, vec poverenje i lojalnost (koji jesu delovi ljubavi, ali su ovde iskazani kroz strast prilikom seksa).

*volim ovaj latinski. [:)] mnogo... [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ama šta ste ga napali, ako to odgovara njemu i njegovoj ribi, šta vas boli kurac uopšte? live and let live..

UBR, likovi koji su devijantni da bi mogli da pričaju da su devijantni* se upravo ovakvim napadima i doje.. vidite, mene svi napadaju, niko me ne kapira, ja sam društveni otpadnik, mnogo sam kul..

* - ne kažem da je pesma takav.

@Iguana: Mislim, ko si ti da analiziras bilo ciju ljbavnu (pa i bilo kakvu drugu vezu). Ako se meni svidja da se sechem s devojkom, onda to radim zbog toga, a ne da bih joj dokazao da je volim ili da bih izmerio poverenje ili lojalnost. Ako se tebi svidja da vodis devojku u biskop, na adu , na bazen.. radi to, ja nemam nista protiv i ne mislim nista lose o tome. Ali ja eto volim mozda da se seckam s devojkom, i da jedno drugom lizemo krv/rane. (a nije da to radim svaki dan, cak naprotiv, mnogo retko). Tema je o seksualnim igrarijama, i ja sam odgovorio. Zivi i pusti druge da zive.

@Longleyy: Mozda si ti skapirao da je bloodplay neka metalska igra ili nesto slicno (ili da sam ja metalac), a veruj mi ... daleko sam od toga sto vecina ljudi naziva metalcem.

@Ignis Dei: Slozio bih se u potpunosti, ali i dalje tvrdim da to radim iz zabave.

Get smart or die dumb!