millanče Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Kao sto rekoh u naslovu,danas sam sa ortakom neki min. 6ti put pogledao King Athrur,i opet mi je bio jak,skoro kao prvi put:)Ono sto mi je preko potrebno je muzika (soundtrack),tacnije dve teme koje se najvise javljaju u filmu: 1.Pesma iz odjavne spice,a i cesto intonirana u samom filmu,a zove se Tell Me Now(What You See),peva neka riba,cudnog imena(Moya,tako nesto,nebitno) 2.Melodija koja je najintenzivnija kada Arthur i knightovi napustaju Adrijanov zid i krecu u misiju da oslobode onog klinca Alecta i ekipu(i matorog mu debila:),ako ste gledali,znate na sta mislim,scena je do jaja...i muzika. Ako neko mozda zna gde mogu da skinem,ili adresu DC++ hub-a gde moze da se nadje(ja nasao kod jednog lika,skinuo 900kb,i on se discuje:(, a mozda neko od vas ima ovaj soundtrack,pa uz to i dobru konekciju,pa mu mozda nije problem da okaci negde,ili da posalje na mail (pise vam u mom user info-u) A ono,usput,iako je old news,al' kad smo vec tu,kako vam se svidja ovaj film?Meni je nesto najbolje sto sam video u poslednjih par godina... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=...ing+arthur+ost+ jebi ga, mrtav je :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=...ing+arthur+ost+ jebi ga, mrtav je :( ← Brate,nema sanse da SVE ovo skidam,a evo bas dok pisem,skidam tell me now sa DC++ Nego kako se zove ova druga stvar?Da to nije ovo Knights march? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 2.Melodija koja je najintenzivnija kada Arthur i knightovi napustaju Adrijanov zid i krecu u misiju da oslobode onog klinca Alecta i ekipu(i matorog mu debila:),ako ste gledali,znate na sta mislim,scena je do jaja...i muzika. ← koliko se secam muzika dok oni jasu je deo iz Carmine Burane od Karla Orfa. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Drale mislim da chovek ne misli na bormanov excalibur nego na king arthur od proshle godine sa keirom knigthly =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 Drale mislim da chovek ne misli na bormanov excalibur nego na king arthur od proshle godine sa keirom knigthly =o) ← da da da:) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 6 puta si pogledao film od prosle godine. moracu onda ja bar jednom... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts