Sajro Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 dajte neke toolove sa kojima mogu da kompresujem video fajlove.. igram se sa frapsom (video capture proggie) ali 5 minuta snimanja mi je 1giga (lol!). samo plz da nije premier, windows movie maker ili vegas.. jer te stvari moram da nabavljam na cd-u.. hteo bih neki dl. znachi nishta specijalno, samo da imam mogutjnost cropa (osnovnog edita) i kompresovanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Virtual dub ili video match ce ti reshiti stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 e staljine hvala za videomach, odlichan proggie ali samo kada odradim posao i hotju da sejvujem nemam mogutjnost wmv sejvovanja (samo avi i mpeg) i listi codeca imam jedno 20 komada ali ne i dvix/xvid a znam da imam instalirane te codece (All in 1 codec pack, divx6 + xvid + etc). any suggestions? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 pa wmv mozes da sejvujesh samo iz win muvi mejkera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 skini k-lite codec pack..sadrzi dosta korisnih codeca (ja ga koristim i nema filma koji ne radi) ako ti treba neka podesahvanja codeca objasnicu ti. Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 e staljine hvala za videomach, odlichan proggie ali samo kada odradim posao i hotju da sejvujem nemam mogutjnost wmv sejvovanja (samo avi i mpeg) i listi codeca imam jedno 20 komada ali ne i dvix/xvid a znam da imam instalirane te codece (All in 1 codec pack, divx6 + xvid + etc). ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 4, 2005 Author Report Share Posted August 4, 2005 zato shto kada hotju da sejvujem u mpeg imam mogutjnost samo mpeg-1 kompresiju da izaberem. ja bih nekako voleo da to sejvujem sa divx/xvid kompres... mene samo zanima da mi kazete shta ja treba da instaliram da mogu da kompresujem moj _rad_ sa divxom. da nije mozda jer imam samo divx 6 a to je valjda onaj divx6play (free) koj samo moze da pushta divx fajlove.. da li tje biti problema ili nekih _sukoba interesa_ ako instaliram neki divx 5.xx? @ suba: koristio sam do juche k-lite codec pack i to onaj mega, ali zbog raznih reviewa kako je "all in 1 codec pack" bolji i najbolji mogutji izbor odluchio sam da probam i veoma sam zadovoljan + ima divx6 dok k-lite nije izbacio update josh uvek. @ ivan: megabajti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 tjiro najlakshi nachin da neshto prebacish u divx je dr.divx, poslednja verzija je 1.06 valjda,a tezhak je neshto malo preko 10mb Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Evo da ti hajli to nije preporucio ja bih :) jako lep/jednostavan program sa opcijama koji ce te zadovoljiti 100%.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 josh jedan glas za dr. divx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Treba mi editor u kom mogu jednostavno da ubacim text ili neku slicicu u avi fajl...a da ne sjebe kvalitet... Dajte neku preporuku za dl... Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) I da nije neki extra komplikovan proces izmene videa Edited August 4, 2005 by mind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 mislim da ti kodek paketi neće rešiti stvar, pošto su namenjeni samo za gledanje.. skini oficijelni xvid.. nisam se nikad bavio video kompresijom, tako da sam možda i lupio sada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 @ Ivan: Jesi :P U opciji kad se instalira k-lite imash da birash dal cesh da ga koristish za encoding ili za gledanje filmova [ili uzmesh lepo sve :)]. @ Cyro: Kliknesh na "disketu,, u video match > video > format options Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 1. Mali a za ubacivanje raznoraznih stvari u video > VirtualDub. 2. Za kompresiju i slicno > Hero video convert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 dr. divx, ni jedan s/n koj sam nashao ne radi.. a smara onaj trial od 15 dana. ako neko ima key neka podeli na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 pa nek prosledi i meni... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Probaj skinuti Xvideo Converter mislim da je aktuelna verzija 3.01. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts